Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

Süperdii evet beğendi arkadaşım. Batikten güzel bi hırka almıştım bayıldı hatta siz neler yaptınız ?

bende erken kalktım kahvaltmı yaptıktan sonra 2 arkadaşımla dışarı çıktım bi güzel sohbet muhabbet kahvemizi içtik sonrada kendime çoook beğenerek bi topuklu ayakkabı hediye ettim ve eve geldim

ohhh ohh süpeeeer anlat varmı dedikodu

Ayy dur düşüneyim. İtiraf oyunu oynadık Tavsiye ederim benim sevgilimde ordaydı çook eğlendik değişik değişik şeyler öğrendim en üzüldüğün an/ unutamadığın an vs. işte sonra tabu oynadık. bağıra bağıra şarkı söyledik. Bizim buralardan oyun havaları açtık çorabım kaçana kadar oynadım Yedik içtik güldük öyle.

aklınıza eseni yapmışsınız aferin gençlik :)) senin sevgilinmi vardı bakiim

ayy ayy allah ayırmasın ne tatlıdır o yaşlarda tatlım benimde çıkmam gerek yemek hazırlıcam gece yine görüşürüz dünkü foto muhabbetinden sonra bugunde bi olay buluruz

Tamam buluruz teşekkür ederim ayırmasın inşallah. Hadi kolay gelsin sana :)

çok canım sıkılıyo bugünde yalnızım 3.gece oldu.en az 2 gece dahada yokmuş sonra 1 gün gelicekmiş yine gitmesi gerekicekmiş falan filan offfffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…