Kızlaaar nerelerdesiniz ?
yine biz burdayız :)) dün ben çıktıktan muhabbet sürmemiş sevindim çok kıskanırdım yoksa çooook :)) naber tatlım
İyidiiir senden ne haber ? :)
Akşam bırakıp gittiniz beni
gitmek zorundaydım bebeeeeeeem :) hoşgeldin
Hıhh ben çok yalnız kaldım akşam ya
patladım sıkıntıdann...
Hoşbulduk canım nasıl geçti günün yoruldun mu ?
:kıyamamkiiiiiiii :) yoruldum valla ya gözlerimde batışıyosen naptın bakiiim
:
Telefondaydım canım ya
sevgili aradı şimdi mola verdik
habersiz gitmem aaaa :)
Bu akşam çok geçe kalma yorulduysan,dengemizi bozduk valla
benimki hala aramadı yine :) çok geçe kalamıcam zaten istesemde öyle gözüküyo gerçekten dengemizi bozduk mal gibi uyanıyorum sabahlarısevgiliyle yolunda gözüküyo herşey ?
:):)
arar canım ya yoğundur fırsat bulsa arardı :)
Bende sabah bülent ersoy gibi kalkıyorum gudubetim tam :)
İyiyiz bebeğim şükür ya benimkine geliyor arada işte ay başı halleri
gözaltı çizgilerim birazdaha arttı sanki bikaç haftadır bi bakım uygulamalıyım acilllll...
benimki her zaman yoğun amme hizmeti veriyo :))) onun keyfini bekleyemem şimdi arıcam ya bende fazla anlayışlıyım yeter bu kadar aaa robotmuyum bende canım benimde duygularım var hıhhhhharada gelirler herkese ya o kadarı normal tatlım sevindim iyi olmanıza
Çokta anlayışlı olmamak lazım bebem
sonra he alışıyorlar hem de biraz ilgilen bunaltıyorsun diyorlar...
senin de işin zor be güzelim,gül gibi sararıp soluyorsun en verilmli çağlarında
ara duygularını belli et adama,şu an ne yapıyorum biliyor musun gibi ateşli cümlelerler
(sandviç yiyorum) deme sakın
bebem nasıl bi bakım uyguluyorsun
evde uyguladığın bir şey var mı ?
tam sandviç saatimbügün iştahım yok ya ahhh sen benim ne kadar ateşli olduğumu bi bilsen ama buna o da işlemiyo işi varken başka bişeyi yok adamın...bende bi eksiklikmi var sence
hep ilgimi çeker ama uygulamışlığım hiç yokturnetten bakıcam kk danda tabii :)) gözaltımdan rahatsızım bu aralar bu yaş için fazla geliyolar gözüme krem kullanmakta istemiyorum açıkçası belki düzenli uygularsam bitkisel bi formülde işe yarabilir ne biliim senin var mı kırışık sorunun?çıtırlar yokkken konuşalım dalga geçerler bizle :)))))
sende varsa o eksiklik bende de var bebem.
erkekler için iş konu olunca gözleri başka bir şey görmüyor.sadece filmlerde oluyor önünde ki bütün kağıtları dosyaları atıp yapışıyor hatuna.Biz mi beceriksiz acaba ya.
oysa ki hiç tahmin edemezsin içimde ki kediciğin leopar hallerini ama sökmüyor ne yapalım
sonra süt dökmüş kedi moduyla buzdolabına gidiyorum .D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?