Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

:

Telefondaydım canım ya
sevgili aradı şimdi mola verdik

habersiz gitmem aaaa :)

Bu akşam çok geçe kalma yorulduysan,dengemizi bozduk valla

benimki hala aramadı yine :) çok geçe kalamıcam zaten istesemde öyle gözüküyo gerçekten dengemizi bozduk mal gibi uyanıyorum sabahları sevgiliyle yolunda gözüküyo herşey ?

benimki hala aramadı yine :) çok geçe kalamıcam zaten istesemde öyle gözüküyo gerçekten dengemizi bozduk mal gibi uyanıyorum sabahları sevgiliyle yolunda gözüküyo herşey ?

:):)

arar canım ya yoğundur fırsat bulsa arardı :)
Bende sabah bülent ersoy gibi kalkıyorum gudubetim tam :)

İyiyiz bebeğim şükür ya benimkine geliyor arada işte ay başı halleri

:):)

arar canım ya yoğundur fırsat bulsa arardı :)
Bende sabah bülent ersoy gibi kalkıyorum gudubetim tam :)

İyiyiz bebeğim şükür ya benimkine geliyor arada işte ay başı halleri

gözaltı çizgilerim birazdaha arttı sanki bikaç haftadır bi bakım uygulamalıyım acilllll...
benimki her zaman yoğun amme hizmeti veriyo :))) onun keyfini bekleyemem şimdi arıcam ya bende fazla anlayışlıyım yeter bu kadar aaa robotmuyum bende canım benimde duygularım var hıhhhhh arada gelirler herkese ya o kadarı normal tatlım sevindim iyi olmanıza

Çokta anlayışlı olmamak lazım bebem
sonra he alışıyorlar hem de biraz ilgilen bunaltıyorsun diyorlar...
senin de işin zor be güzelim,gül gibi sararıp soluyorsun en verilmli çağlarında
ara duygularını belli et adama,şu an ne yapıyorum biliyor musun gibi ateşli cümlelerler
(sandviç yiyorum) deme sakın

tam sandviç saatim bügün iştahım yok ya ahhh sen benim ne kadar ateşli olduğumu bi bilsen ama buna o da işlemiyo işi varken başka bişeyi yok adamın...bende bi eksiklikmi var sence

bebem nasıl bi bakım uyguluyorsun
evde uyguladığın bir şey var mı ?

hep ilgimi çeker ama uygulamışlığım hiç yoktur netten bakıcam kk danda tabii :)) gözaltımdan rahatsızım bu aralar bu yaş için fazla geliyolar gözüme krem kullanmakta istemiyorum açıkçası belki düzenli uygularsam bitkisel bi formülde işe yarabilir ne biliim senin var mı kırışık sorunun?çıtırlar yokkken konuşalım dalga geçerler bizle :)))))

tam sandviç saatim bügün iştahım yok ya ahhh sen benim ne kadar ateşli olduğumu bi bilsen ama buna o da işlemiyo işi varken başka bişeyi yok adamın...bende bi eksiklikmi var sence

sende varsa o eksiklik bende de var bebem.
erkekler için iş konu olunca gözleri başka bir şey görmüyor.sadece filmlerde oluyor önünde ki bütün kağıtları dosyaları atıp yapışıyor hatuna.Biz mi beceriksiz acaba ya.
oysa ki hiç tahmin edemezsin içimde ki kediciğin leopar hallerini ama sökmüyor ne yapalım

sonra süt dökmüş kedi moduyla buzdolabına gidiyorum .D

hehe walla ya
hazır onlar yokken dökelim içimizi
benim kırışık sorunu yok şu an ama göz altlarımda çökme var böyle mor mor oldular

ben hafta da iki kere bal maskesi yapıyorum ama öncesinde kahve ile peeling yapıyorum.bala biraz da limon cildim karma olduğu için

biliyor musun uykusuzluğun ve bilgisayarın etkisi çok
kendi evimde bu kadar giremiyorum nete
o zaman fark ediyorum göz altlarımın rengi bile açılıyor.

buzdolabı tatmin ediyomu bari aradı şimdi ondan geç yazıyorum tatlım..ama sinir oldum daha konuşmayalı başlayalı 2 dk oldu şarj bitme sesi geldi ondan dedim hem gecenin bu saatine kadar bekletiyosun hem şarjını bile doldurmuyosun ne kadar düşünüyosun beni !!!!! ama bebeğim biliyosun yoğunluğu bilmem ne diyo...çok kızdım.uzatmadım ama..zaten uzatamazdım şarj 5 dk sonra bitti !!!yarın gelip gelmicenide öğlene kadar haber vericekmiş..bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…