Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

biliyor musun uykusuzluğun ve bilgisayarın etkisi çok
kendi evimde bu kadar giremiyorum nete
o zaman fark ediyorum göz altlarımın rengi bile açılıyor.

doğru söylüyosun ben hiç dikkat etmiyorum uyku düzenime..istesemde edemiyorum gerçi hayatımı görüyosun..benim cildim kuru..birazda bundan kaynaklı kırışıklığım var sanırım..balı gözaltınamı sürüyosun komple yüzüne mi

Etmez mi bebemmm o şiş mideyle zaten artık o istese ben istemem her şey için çok geç oluyor

Ben biliyorum i kadınlar bu konuda çok dikkatli.
Benim ne kadar işim olursa olsun mutlaka telefonu şarj ederim,aman ararsa merak etmesin,aman sorun çıkmasın
ama onlar öyle değiller çok rahatlar bu konuda ya sinir oluyorum.
benim ki de öyle cart curt şarj biter evde bile ben koyucam da anca o zaman şarj olacak.:S

tüm yüze sürüyorum işim yoksa eğer 45 dk falan bekletiyorum
ama çok kaşındırıyor
eriyor ya vücut ısısından akışkan oluyor o akarken hep kaşınıyor yüz S:

ama çok canlandırıyor cildi üstelikte kuruysa cildin kesinlikle tavsiye ederim canım

yok benimki öyle değildir şarjına dikkat eder hep.eve gelince ilk işi telefonu şarja takmak olur..iş için ararlar tabii önemli..ama ben önemsizim..bu kadarınıda cinsiyete bağlayamıyorum canım ya verdiğin değere öneme bağlıyorum çünkü öyle olmalı..en azından bu kadarını hakediyo olmalıyım..ben anlayışsız biri olsam yoğun olduğunu bildiğim halde gün içinde arardım şarjı varken konuşmuş olurdum..ama ben onun için rahatsız etmemek için o arayana kadar bekliyoken şarjının bitmesini anlayamam kusura bakmasın..elimde değil kırılmamak..

yok benimki öyle değildir şarjına dikkat eder hep.eve gelince ilk işi telefonu şarja takmak olur..iş için ararlar tabii önemli..ama ben önemsizim..bu kadarınıda cinsiyete bağlayamıyorum canım ya verdiğin değere öneme bağlıyorum çünkü öyle olmalı..en azından bu kadarını hakediyo olmalıyım..ben anlayışsız biri olsam yoğun olduğunu bildiğim halde gün içinde arardım şarjı varken konuşmuş olurdum..ama ben onun için rahatsız etmemek için o arayana kadar bekliyoken şarjının bitmesini anlayamam kusura bakmasın..elimde değil kırılmamak..

o zaman bu tam benlikmiş tamam en kısa zamanda denicem

kırılmakta haklısın canım
bazen çok düşünceli olmakta iyi değil,bende rahatsız etmek istemem çalışırken hatta arkadaşlarınla çıktığında bile aramam
aman kontrol mü ediyor diye düşünmesin diye
ama aslında istediğim ben aramıyorum madem sen bir ara mesela
de ki oturuyoruz sesini duymak istedim o dahi yok
ee haliyle kırılıyoruz.
acaba tersini mi yapmak gerek ciddi anlamda soruyorum ay
çözemedim ben çünkü

Hem madem işi için özen gösteriyorsa evdeyken
işteyken de senin için özen göstermeli şarjına şuyuna buyuna

8 yıl oldu bi 8 yıl daha geçse anlayamıcam sanırım...valla o kadar çok şey varki kırıldığım..bide hep onarılmayan kırgınlıklar hep üstü örtülen..ama işte biyerde patlak veriyo mutsuzluğa dönüşüyo helede benim gibi yalnız bırakılıyosan..ben hiçbi zaman oyun oynayan yani şöyle yapiimda kendisine çeki düzen versin böyle davraniimda üzerime düşsün gibi polim çeviren bi tip olmadım..olmakta istemiyorum.ben olduğum gibi olmaya devam etmek ve bu halimin suistimal edilmemesini istiyorum.

ay 2 gündür giremedim nete teyzemlerdeydik laptopu getirmeyi unutmuşum

siz naptınız ben yok ne dedikodular döndü

İnan sanki bunu sanki ben yazdım.
Sanırım birbirimize çok benziyoruz.Kırgınlıklar biriktiriyoruz,karşı taraf bitti gitti unutuldu sanıyor ama asla unutmuyoruz.
sonrasında bunları konu da etmiyoruz,ben tüm kırgınlıklarımı kendim iyileştirmeye çalıştım mesela ama olmuyor,insan asla kendi kendine yetmiyor.
Oyun nedir,olmadığım kişi nasıl olurum,nasıl davranırım da aklı karışır beni daha fazla önemser bunlar için hiç bir çabam olmadı
ama böyle de olmuyor inan.biriktikçe mutsuzlaşıyoruz.

ya gerçekten çok benziyoruz yada uzun ilişkilerde daha fazla fedakarlık yapıp aynılaşıyo insanlar...insan yalnızca kendi açtığı yaraları sarabilir bi başkasınınkini ancak o başkası sarabilir..he sarılmadığındada bizimki gibi açık kalır işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…