biliyor musun uykusuzluğun ve bilgisayarın etkisi çok
kendi evimde bu kadar giremiyorum nete
o zaman fark ediyorum göz altlarımın rengi bile açılıyor.
buzdolabı tatmin ediyomu bariaradı şimdi ondan geç yazıyorum tatlım..ama sinir oldum daha konuşmayalı başlayalı 2 dk oldu şarj bitme sesi geldi ondan dedim hem gecenin bu saatine kadar bekletiyosun hem şarjını bile doldurmuyosun ne kadar düşünüyosun beni !!!!! ama bebeğim biliyosun yoğunluğu bilmem ne diyo...çok kızdım.uzatmadım ama..zaten uzatamazdım şarj 5 dk sonra bitti !!!yarın gelip gelmicenide öğlene kadar haber vericekmiş..bakalım
doğru söylüyosun ben hiç dikkat etmiyorum uyku düzenime..istesemde edemiyorum gerçi hayatımı görüyosun..benim cildim kuru..birazda bundan kaynaklı kırışıklığım var sanırım..balı gözaltınamı sürüyosun komple yüzüne mi
Etmez mi bebemmmo şiş mideyle zaten artık o istese ben istemem her şey için çok geç oluyor
Ben biliyorum i kadınlar bu konuda çok dikkatli.
Benim ne kadar işim olursa olsun mutlaka telefonu şarj ederim,aman ararsa merak etmesin,aman sorun çıkmasın
ama onlar öyle değiller çok rahatlar bu konuda ya sinir oluyorum.
benim ki de öyle cart curt şarj biter evde bile ben koyucam da anca o zaman şarj olacak.:S
Etmez mi bebemmmo şiş mideyle zaten artık o istese ben istemem her şey için çok geç oluyor
Ben biliyorum i kadınlar bu konuda çok dikkatli.
Benim ne kadar işim olursa olsun mutlaka telefonu şarj ederim,aman ararsa merak etmesin,aman sorun çıkmasın
ama onlar öyle değiller çok rahatlar bu konuda ya sinir oluyorum.
benim ki de öyle cart curt şarj biter evde bile ben koyucam da anca o zaman şarj olacak.:S
aaa cips yemekten midem bulandı ay :
tüm yüze sürüyorum işim yoksa eğer 45 dk falan bekletiyorum
ama çok kaşındırıyor
eriyor ya vücut ısısından akışkan oluyor o akarken hep kaşınıyor yüz S:
ama çok canlandırıyor cildi üstelikte kuruysa cildin kesinlikle tavsiye ederim canım
kırılmakta haklısın canım
bazen çok düşünceli olmakta iyi değil,bende rahatsız etmek istemem çalışırken hatta arkadaşlarınla çıktığında bile aramam
aman kontrol mü ediyor diye düşünmesin diye
ama aslında istediğim ben aramıyorum madem sen bir ara mesela
de ki oturuyoruz sesini duymak istedim o dahi yok
ee haliyle kırılıyoruz.
acaba tersini mi yapmak gerek ciddi anlamda soruyorum ay
çözemedim ben çünkü
8 yıl oldu bi 8 yıl daha geçse anlayamıcam sanırım...valla o kadar çok şey varki kırıldığım..bide hep onarılmayan kırgınlıklar hep üstü örtülen..ama işte biyerde patlak veriyo mutsuzluğa dönüşüyo helede benim gibi yalnız bırakılıyosan..ben hiçbi zaman oyun oynayan yani şöyle yapiimda kendisine çeki düzen versin böyle davraniimda üzerime düşsün gibi polim çeviren bi tip olmadım..olmakta istemiyorum.ben olduğum gibi olmaya devam etmek ve bu halimin suistimal edilmemesini istiyorum.
ay 2 gündür giremedim nete teyzemlerdeydik laptopu getirmeyi unutmuşum
siz naptınız ben yok ne dedikodular döndü
hep senin hakkında attık tuttuk
nassı çınlattık mı kulaklarını
İnan sanki bunu sanki ben yazdım.
Sanırım birbirimize çok benziyoruz.Kırgınlıklar biriktiriyoruz,karşı taraf bitti gitti unutuldu sanıyor ama asla unutmuyoruz.
sonrasında bunları konu da etmiyoruz,ben tüm kırgınlıklarımı kendim iyileştirmeye çalıştım mesela ama olmuyor,insan asla kendi kendine yetmiyor.
Oyun nedir,olmadığım kişi nasıl olurum,nasıl davranırım da aklı karışır beni daha fazla önemser bunlar için hiç bir çabam olmadı
ama böyle de olmuyor inan.biriktikçe mutsuzlaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?