Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

Maşallah dicem daha bişey demiyor susuyorum
isyennn ediyorum. :)

isyan edicek ne var yahu en güzel yaşlar 25 ten sonra evlenmek iiçin..çünkü ondan öncesinde ne kadar öyle değil desekte fikirler istekler değişiyo yani 18-19 yaşında tercih ettğin insanı 25 ine geldiğinde istemicektin belkide..geç olsun güzel olsun

evet baya erken maalesef ne bilim
biraz çalkantılı bir hayatımız var pek normal değiliz
yada nöbettenmi ne bir hüzün çöktü

uzak kalınan dönemlerde olur böyle gelgitler hepimizde olduğu gibi...ama yalnızca bundan kaynaklımı orasını sen daha iyi bilirsin ve anlatmak istersen dinleriz...

Gecikme bedeli istiyorum ne olacak şimdi

Yok şaka bir yana asla erken bir evlilik düşünmezdim
hatta bende son 2 sene de alevlendi bu duygular
ama hakkım yav dimi hakkım :)

Ben okurken tutturmuştum bir kere ben evlenicem diye (aman alllahım ne cesaret)

teşekkür ederim
ama ne gerek var ne güzel eğleniyosunuz ben size katılsam çok daha iyi
aslında elle tutulur bir sorunum yokta
ne zaman nöbete gelsem oğlumu özlediğimden
duygusallaşıyorum hepsi bu

evet sen bize katıl en iyisi..bizde arada duygusallaşıyoruz sonra halimize gülüp eğleniyoruz :))) bu arada benimki setle konferansta herhalde daha dönmedi miaaaaaaaa :)))

ahh aynen 20 yaşında deliriyodum evlenmek için allahtan benimki akıllı çıkmışta tamam dememiş bana uyup :))) hakkın tabiiki söke sökede alıcaksın benim gibi )

evet sen bize katıl en iyisi..bizde arada duygusallaşıyoruz sonra halimize gülüp eğleniyoruz :))) bu arada benimki setle konferansta herhalde daha dönmedi miaaaaaaaa :)))

Valla yapıyor bir şeyler ama kafasına göre

konferansı basalım kuzum
çaldırıp kapatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…