ağrılı bi gündü..taş var benim iki böbreğimdedeağrım oldu bugün çok allahtan reçetemi almışım iğne oldum da hafifledi biraz..mutsuzluk bana yaramıyo mutlaka hastalanıyorum..allah daha kötüsünü vermesin tabii sen neler yaptın
Aaaaaa kıyamam kuzum ya,çok geçmiş olsun.
Sıkma kendini bu kadar aaa hasta olacak kadar kastın ne kendine
Ben seni mutlu edicem diyorum ama inat işte sende ki bebemm
Benim de kasıklarımda sancım var kıvrandırıyor :S onun dışında iyiyim.
Evden bile çıkmadım bugün.yattım yuvarlandım yani .D
sağol kuzum ya eksik olma ama içimde birikenler biyerden çıkıyo işte :)) o kasık ağrısını bayılana kadar çekiyorum her ay iyi bilirim sanada geçmiş olsun pc yi kasığına koyda sıcaklığı boşa gitmesin işe yarasın :)))
itihap problemim var kuzum
sıcak daha beter yapıyo ay :S
Birkitirme dök burada seni kimse tanımıyor amannnn
insan yakın çevresine bu kadar rahat anlatamıyor,karşıdan illa kusursuz görüneceğiz ya
iltihap varsa sıcak arttırır evet..
yok be tatlım ben hiç düşünmem öyle yok beni salak gibi görürler anlatmiim yok kendimi küçültemem vs..arkadaşlarım herşeyimi bilirler belkide yanlış yapıyorum bilemiyorum..ama dünde konuştuğumuz gibi sorunum olan kişiyle halledemedikten sonra dünyaya haykırsam herkes haklısın dese nolur :) ben daha çoooook hastalanırım tuhaf tuhaf hastalıklarım var zaten..dışardan paket güzel ama içi defolu :))))))))
Bende düşünmezdim anlatırdım ne var ne yok neye üzüldüm neye sıkıldım
ama hiç beklemediğim insanlar bunları bile günü gelip bana karşı kullanıca akıllandım biraz biraz.
İçine ata ata insan kendini hasta ediyor.
Bende biraz üzülsem ateşim çıkar,midem ağırır yemem içmem amannnn ne pis bir bünye ya.
Çok özeniyorum dünya yansa hasırı yanmaz insanla,öyle vurdun duymaz olmayı çok isterdim ay
güvendiğim dağlara kar yağmaz umarım benimde bigün...
bende çok isterdim öyle olabilmeyi..ben üzülüyorum ben hasta oluyorum ben ağrı çekiyorum kimseye bişey olduğu yok..benimkinin haberi bile yok çünkü sadece sabah konuştuk sonra ne ses ne msj...asistanları işi bırakmış işgücü yarıya düşüncede bu gecede gelemedi işte..yarında yok!!öbürgün belli değil..5 gece oldu..
O aramayınca sende aramıyorsun tabi...
Ay daha 2 gece kesin yalnızsın yani
Bi gelse de şu adam satsan bizi ya
Uzak bir yerde mi çekim,sen gidebilirsin mesela olmaz mı ?
istanbulda ama merkezde biyerde değil arazide çekiyolar..ben o hatayı bikaç kere sete giderek yaptım canım bidaha gitmem..hiç yanımda oturamadı ben kurufasülye gibi dolandım başkalarıyla sohbet ettim ordada yalnız kaldım yani
oyyy ne kuru fasulyesi kız
taze fasulyeyiz biz sözlerine dikkat et
o zaman beklemekten başka çare yok.
Hastalanma bak bakamam öyle marazlı insan ben dikkat et kendine .D
mutlu olduğum sürece sorun yok taşı sıkar suyunu çıkarırım tasalanma senbiraz önce banuyu gördüm sanki ama bişey yazmadan kaçtı :))bu arada cevap sürem uzarsa telefondayım demektir
wuhuu at havanıbende telefondayımdır mesaj geç yazarsam ona göre
bende gördüm girdi çıktı.beğenmmiyorlar bizi onlar
hava atıcak halim mi kalmış yahu herşey ortada gece yarısı bana 5 dk ayırmasıyla hava mı olurçıtır keyifleri bilir siz birliktemi yaşıyosunuz
olsun kuzum bak benim ki dışarıda bu akşam
ben aramıyorum mesela
o da aradı 2 dk bile konuşmadık,sabah çıktı hala yok
Evet canım beraber yaşıyoruz.
Çıtırlar akşam msn ekleşti orada hasret gideriyorlardır şimdi
Yok yahu banu yok msn'de bende yeni geldim kızlar hiç sizi bırakır mıyız. Denis çok geçmiş olsun takma kafana bu kadar elbet gelicek tapusu sende :))
e evli sayılırsın o zaman sende.bi imza eksik o da çok tınnnbiz çok benziyoruz ya aramamalar falan :)) güzel tesadüf oldu burda tanışmamız
Yok yahu banu yok msn'de bende yeni geldim kızlar hiç sizi bırakır mıyız. Denis çok geçmiş olsun takma kafana bu kadar elbet gelicek tapusu sende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?