aaaa yemeyen kaldımı ben yedim bilee
aaaa yemeyen kaldımı ben yedim bilee
Aslında uzun zamandır kırmızı et yemiyorum,işin verdiği bir duyarlılık oluyor
ama balık için o kadar duyarlı olamıyorum
omegasız yaşayamam ben
ya kızlar bende onların hiç birini yemem biliyomusunuz hele balığı hiç yememvejeteryan olmaya çalışıyorum şeker
ama zorlanıyorum.
Kırmızı eti kestim,tavukta yemiyorum
ama balıktan vazgeçemiyorummmmmmmm
çok severim yemek yapmayı yapmasını bildiğim herşeyide güzel yaparım ayıramıyorum :))) bide güzel sofralar kurmayı severim başarılıyımdırdaçok övündüm galiba
protein yine yumurta süt peynir bi şekilde karşılanıyoda dediğin gibi omega zor :)))
e bu kadar övdün yarın yemekte sendeyiz atlayın hadi kızlar
ama aksine benim ki de etçil
çok zorlanıyorum ya((
çoğu zaman ona ayrı bana ayrı yapıyorum..
bak işte o en zoru:26:zaten ne yapsam diye düşünmek kabusken sen 2 tane düşünmek zorundasın :))
fıstıklı dondurma
nerden buldun bu nicki canım dondurma istedi dondurmayı koanın içine karıştırıp içtinizmi kızlar nasık köpürüyo
tadı ne güzel ne çirkin bubu macırlar çok yaparmış arkadaşım dediğinde dalga geçiyor sandım eve gidince hemen denicem dedim tembihledi koalyı bardağa fazla koyma çok köpürecek diye hakketten nasıl köpürüyo
fıstıklı dondurma
nerden buldun bu nicki canım dondurma istedi dondurmayı koanın içine karıştırıp içtinizmi kızlar nasık köpürüyo
tadı ne güzel ne çirkin bubu macırlar çok yaparmış arkadaşım dediğinde dalga geçiyor sandım eve gidince hemen denicem dedim tembihledi koalyı bardağa fazla koyma çok köpürecek diye hakketten nasıl köpürüyo
evet çok zorr
alıştıramadım bir türlü sebzeye.
sanki kendisi yapsa beni düşünecek
kızartır etini yer,ben ne yersem yerim
iyi geceler kızlar ne konuşuyorsunuz beni de alın aranıza
direk konuya gireyim ben gündem nedir
ahhh ulaaan bulmuşlar bizi de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?