Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

ben geldım kızlarr :) hemde bu saatte kumru yıyerek yazıyorum sıze bılıyorum kıloo kıloo kıloo dıye kızcaksınız :)

cici bebeeee hastasıyımmm
a bende çok severim oğlan küçükken ona pasta yapıyodum ama soran olursa oğlana hepsini ben afiyetle mideye indiriyodum hehehe
Ha ha gel canım gelll
koskoca 2 tepsi yaptım
hem ne yapıcan gelinliğe girip amannn
ama güzel kilo vermişsin önemli olan kilonu sabitlemen

ay kız canım nasıl çekti bak şişersem senden bilirim
nerde oturuyon süpürgemi ona göre hizaya getireyimde gece gece kaybolmayayım mantı peşinde

Gel gel kapıkule ye doğru gel ben seni yakalarım .d

çok severim yemek yapmayı yapmasını bildiğim herşeyide güzel yaparım ayıramıyorum :))) bide güzel sofralar kurmayı severim başarılıyımdırda çok övündüm galiba

yok canım bazı kadınların eli gerçekten lezzetli oluyo diyecek sözüm yok saygıyla egiliyorum
ben daha yeni yeni başlıyorum
bizim buraların yemekleri biraz zordur

vejeteryan olmaya çalışıyorum şeker
ama zorlanıyorum.
Kırmızı eti kestim,tavukta yemiyorum
ama balıktan vazgeçemiyorummmmmmmm

niye öyle bi çaba içine girdin ki canım..hem birinden vazgeçmezsen diğerlerinden geçmenin anlamı olmıcak madem hiçbirini bırakma etsiz olur mu hiç aaa

niye öyle bi çaba içine girdin ki canım..hem birinden vazgeçmezsen diğerlerinden geçmenin anlamı olmıcak madem hiçbirini bırakma etsiz olur mu hiç aaa

Aslında uzun zamandır kırmızı et yemiyorum,işin verdiği bir duyarlılık oluyor
ama balık için o kadar duyarlı olamıyorum
omegasız yaşayamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…