Bazen ben ondan önce eve geliyorum
Pencereye sığmıyorum :) beklemek kötü hep ben geç geliyim istiyorum
işte bu benide özetliyo...beklemek zor çünkü elin kolun bağlı...
kaçıncı şişedesin kuzum aşka geldiğimize göre 3 ledin kesin
Bir düze çıksak. ben çalışıcam o yatsınn evinin erkeği olsun falan
evde beni beklesin de görsün gününü
bira beni şişiriyo sadece keyfini seviyorum çok içmiyorum o yüzden 2 tane içtim yanında tekila içiyorum :))
1 günlüğüne herkes yer değiştirse hepimiz birbirimizi anlıcaz aslında allahım duy sesimizi
Bira manyağıyım içmediğim içki kalmadı en sevdiğim bira
tekilada da Olmeca D
ay ben değiŞİRSEM çok kötü bir adam olurum kesin.
birayı bende çok seviyorum ama hiç sarhoş etmiyo kiii o yüzden takviye yapıyorum :)) ama bira her ortama uyuyo tabii hakkını yiyemem içerde dışarda gece gündüz :))olmega tabiiki bizim stoğumuz sağlam yavrumbende viski hariç hepsini severim
Bende viskiyi hiç sevmiyorum ya
ama bira öyle mi D
bu arada nescafe içiyorum,içki muhabbeti var ya bira içer gibi bir yudum aldım unuttum nescafe olduğunu
nasıl bi hüzünn nasıl bir hayal kırıklığı.
Ağzımda soğuk bişey beklerken gelen o sıcaklık
nasıl bir dumur
hahahhah kıyamam yaa keşke haberleşşeydik((ama biz daha çok konuşuruz yaparız bi ara bi şekil
:):)
şeklimiz bol olsun canım..
Bu arada bende brezilya fönünü araştırıyorum.
Kuaför saçlarımı yaktı(( hemde nasıl bir yanık anlatamam
şimdi çare arıyorum.Hiç bilgin var mı bu konuda
benimkilerde fena boyamanın b..kunu çıkardım bi ara şimdi toparlayamıyorum(
araştırmıştım bende brezilya fönünü keratin yüklüyolar saça 6 ay gidiyomuş ama saça yükledikleri çok fazla kimyasal içeriyomuş hatta kokusundan durulmuyomuş sonradan çilolata esanslı yapmışlar falan..sakat iş yani düşünme bence
Kokusuz ürünler varmış araştırdım
ama bildiğin gibi değil kuzum tiftik tiftik ve banyo sonrası lastik gibi uzuyor :SS::S
ne yapacağımı şaşırdım.zaten sevmem öyle kendimle uğraşmayı çok fazla bakım falan
bu da geldi başıma
sakınılmayan gözede çöp batıyomuş demekki :))) sen bilirsin kuzum yaa kestiremezmisin kısa mı şuanda
uzun canım
kestirilcek tarafı yok çünkü zaten saçlarım kıvırcık ve yandıktan sonra artık kıvırcıkta değil tiftik
sürekli düzleştiriyorum bu yüzden de daha çok yıpranıyor.
uçlardan aldırdım ama bu sefer yanıklar iyice yukarı doğru yürüyor sık düzleştirdiğim için.....
amannn benim de bi bu gelmemişti başıma .D
o kadar işleme normal o zaman mahvolması :)) keratin çözüm değil çünkü 6 ay işe yarıyo.bu sürede sen yine düzleştirmeye devam ediceksin onun etkisi geçince belkide dahada kötüleşicek saçın..biraz kıyıp kestir bence canım bide düzleştirmeden kullanmaya çalış benimde dalgalı ama tutuyorum kendimi ..hangi şampuanı kullanıyosun
Gliss in sıvı keratinli şampuanını ve kremini kullanıyorum canım
serumlar falan da gliss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?