ama yok kuzum öyle düzleştirmeden falan kullanılacak bi hali yok
görsen şok olursun o kadar yani
Neredeyse kalçama değecek saçlardan 2 karış kesildi yine yanık
tuvalet kağıdı markamızda aynımı acababende gliss total repair kullanıyorum ama bide elseve komple onarıcı 5 in şampuanı ve maskesinide kullanıyorum arada..maskesi çok yumuşak yapıyo
popoma çok önem gösterdiğimi söylemiştim:d:d
benim saçıma en iyi gelen şampuan bu oldu.ama ben koydum kafaya bebem
deniycem şu brezilya fönünü
kuzum kociş gelince girebiliyor musun siteye
yoksa kızıyor mu aklıma takıldı
ha hayyy
sana ben video hazırlatırım ne öncesi sonrası
karışmaz canım bana ama zaten kısıtlı süre görüşebildiğimiz için yanında girmiyorum :) bu siteden haberdar girip bişeyler okuduğumu falan biliyo ilk kez ben bu kadar uzun yazıyorum o yüzden bu kadarını bilmiyo :)) erkekler hiçbişeylerini kimseye anlatmadıkları için kadınların bu rahat halleri onları rahatsız edebiliyo niye herşeyi herkese anlatıyosun gibi..o yüzden burdan onu çekiştirdiğimi bilmesine gerek yok :)))dimi ama kuzum
:) kesinlikle yok
bende ilk defa normal sohbet topiğine yazıyorum.normal de konu okurdum yardımcı olacağım ya da fikir verebileceğim bişey varsa yorum yapardım.
Benim ki çok kızıyor hele ki çekiştirdiğimi duysa abowww .asıl o zaman paylaşırım önce ki hali sonra ki halini
onun yanın da pek internete girmiyorum.
zaten geç geliyoruz yorgunda oluyoruz.
ne renk şu an saçın yandı dediğine göre sarı uğruna mı oldu :)))
aynen bende ilk kez bu kadar uzun sohbetteyim :)) sevdim seni napiim
Tabi ki sarı
ben çok uzun zaman platin kullandım ve tekrar kumraldan dönmek istedim ve harika sonuç işte
bende 10 yıl platindim.düğünden önce benimki çok istiyo diye kumral yaptım sonra sıkıldım tekrar sarıya dönmek istedim olan o ara oldu benimkinede( şimdi sarıyım tabii zaten benim kendi saçımda açık hep sarıydım o yüzden garip geldi kumral ama sevmedimde değil gözlerim çıktı ortaya havalı oldu ama sarının yerini tutamadı :)) şimdi yine geldi bana yapsammı diye ama yine sıkılırım diye cesaret edemiyorum (
nabersiniz kizlar ?
bende kumraldan döndüm iştee ahhha ahh çok pis kaşındım ben S:
hem senin gözlerin renkli kumral tonlar sana çok yakışır bence.zaten beyaz tenliyiz kullanırken fark etmiyoruz platini ama
ben kumrala döndüğüm de sanki yüzüme renk gelmişti.ama kaşıntı işte .d
evet canım renkli gözle güzel olmuştu..bende ilk kumral yaptığımda makyaj yaparken çok şaşırmıştım sürüyorum sürüyorum az geliyo sürdüklerim hahahha ne kadar mutlu olmuştum istediğim kadar koyu yapabilmiştim makyajı :)) sarı gerçekten zor yaaa ..şimdi ben diyorum kiii 18 eylül evlilik yıldönümümüz benimkide çok istiyo kumralı acaba ona o gün sürprizmi yapsam ama çok kararsızım kumral resimlerim silindi gösterirdim sanada
aaa süper bir sürpriz olur bence :)
ama unutma elinde sonunda bu sarıdan vazgeçicez her ne kadar çıtır olsakta bir zaman sonra bizi çok daha çıtır gösterecek
o yüzden kumral tonlara alışmakta yarar var :)
süper sürpriz olur çok sevinir biliyorum ama bana sarı yakışıyo yaaa bananeee :))) bu arada eski telefonumda varmış kumral resim usb kablosunu bulursam göstericem sana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?