Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

valla ben çıkınca baya şeyler kaynatılmış burda küstüm keşke çıkmasaydı uykum gelipte

Ben geldiiim. O geceden beri internet sorunum var :/ Cevap yazamıyorum konulara kk'ya giremiyorum bile. Şükür ki bugün düzeldi :) Eee görüşmeyeli var mı hayır haber naparsınız ne edersiniz :)

Ben geldiiim. O geceden beri internet sorunum var :/ Cevap yazamıyorum konulara kk'ya giremiyorum bile. Şükür ki bugün düzeldi :) Eee görüşmeyeli var mı hayır haber naparsınız ne edersiniz :)

valla denisle hala nöbetteyiz canım :)

sizin de dedikodunuzu yaptık
her yere yazdım çıtırlar bizi beğenmiyorlar artık diye hahahaha

gelen gidiyor kimse tutunamıyor

sen nasılsın iyi misin bakalım :)

yaa sorma patlayacak vakitmi var şu anda bile kalkmam gerek üst üste yatış aldım sekiz bebek var
ciyak ciyak hepsi
monitörler
pamplar
aman tanrımmmmmm

Hoşbuldum canıımm.. Aynen aynen kimse uyumasın az uyku çok iş
Nasılsınız bayanlarrr

uykusuz ve canı sıkılan moddayım :)

sen nasılsın ? kısaca tanıt istersen kendini
nereden yaş evli bekar iş okuş gibi :)

İyiyim canım ben de :)) Tamam tanıtıyorum.
Bursa'da oturuyorum. 18 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum 2. senem.. İlk sene itü- mimarlık tutmayınca çalışmalara devam dedim Çok güzel dost ve sevgili kazığı yerim Nickimden de görüldüğü gibi tam bir kedi hastasıyımdır

Hayırlısı olsun canım.Umarım bu sefer tutar :))

amann canım o kazıkları yemeyen var mı.
zamanla yiye yiye alışıyorsun,hemde faydalı tarafları da insanın üstünden saflığı atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…