Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

denis neden gelmediki acaba bu arada mia
ben seniin evli bekar vb özelliklerini bilmiyorum

denisin eşi geldi canım :))))

aa çok ayıp,bak ben senin kayınvalidelerine kadar biliyorum tatil planına kadar biliyorum
sen beni bilmiyorsun
neyse şaka :)
ben 26 yaşındayım bekarım
istanbuldayım
veterinerim

Umarım canım onun için bir sene daha çalışacağım..
Aynen aynen saflıktan kurtuluyoruz iyi oluyor ders almak

uuuu veteriner demek ki ne güzell

Mimarlık zevkli meslekler arasındadır
hobi olarak yapanlar dahi var :)

Evet ben aslında ressamlık istiyodum çizimim çok iyidir ( birde trt de çıkan bonus kafa bir amca vardı çok heves ederdim ) ama malum iş imkanı yok liseye başlayınca mimarlığa adım adım kaydı gönlüm.. :)

BOB ROSS çok severim bende onu

Evet resim ve diğer sanat dallarında iyi para kazanmak için ölmen ve üzerinden 100-150 yıl geçmesi gerek :)
o yüzden akıllıca bir tercih olmuş

Son düzenleme:
BOB ROSS çok severim bende onu

Evet resim ve diğer sanat dallarında iyi para kazanmak için ölmen ve üzerinden 100-150 geçmesi gerek :)
o yüzden akıllıca bir tercih olmuş

BEnim o kadar süre dayanacak halim yok aşırı süslüyüm zaten para dayanmıyor annemin deyişiyle

sorma ya o konular yüzünden kanlı bıçaklıyız beyefendiyle of of
keşke kafama takmamayı becerebilsem

istanbul
sorun olursa özelden atabilirsin canım.

Henüz özel mesaj atamıyorum canım zaten kedi de sahiplenemedim daha. Açtığım bir konu vardı buraya ordan bir kedicik çıktı cevap bekliyorumm :)
4 sene uğraştım annemi ikna etmek için ne oyunlar oynadım bilemezsin sonunda ikna oldu ama

iyi karar ver sahiplenirken canım
çünkü daha önce bakmadığın için wc eğitimin de falan zorlana bilirsin.Annenin de böyle durumlara bir süre hazır olması lazım.
daha sonra evde bakılan kedi sokak hayatına adapte olamaz ve yaşayamaz.

Zaten büyük kedi canım 1.5 yaşında tuvalet egitimi varmış zaten ben bırakamam ki sokağa felan içim gidiyor sokaktaki hayvanlara küçükken kışları gizli ggizli eve sokup saklardım tencelerin içine felan annem görmesin diye Annemde kediye bayıldı zaten kendisi soruyor senin kediden ne haber ben anane mi oluyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…