Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anksiyete , havanın sıcak olmasının bunu tetiklemesi ve gün içinde yorulmamanız. İşe başlamanızı öneririm bir gün uykusuz işe gidince akşamına bayılıyorsunuz.
Anksiyete , havanın sıcak olmasının bunu tetiklemesi ve gün içinde yorulmamanız. İşe başlamanızı öneririm bir gün uykusuz işe gidince akşamına bayılıyorsunuz.
yaşadığım yer çok küçük öyle iş vs. bulamıyorum çok aradım aslında. dün de çok yorulmuştum aslında sonra gün içinde sadece 2 saat uyudum gece zehir oldu
yaşadığım yer çok küçük öyle iş vs. bulamıyorum çok aradım aslında. dün de çok yorulmuştum aslında sonra gün içinde sadece 2 saat uyudum gece zehir oldu
bende oyleydım yatmadan kulaklığı takıyorum bişeyler dınleyerek uyuyakalıyorum birde papatya çayı içmeye başladım psikolojik mi bilmiyorum ama bana iyi geliyor uykumu getiriyor sakinleşiyorum yatmadan yarım saat önce içiyorum