- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
eşim 2 yıl önce oldu estetikle birlikte fakat zamanla tekrarlıyor.şu sıralar yine tıkanmaya başladı.
hıım bu arada bahar da geldi malum iyice şiddetleniyor
Onu bilmiyorum aöa bende sinüzitten dolayı sıkıntı yaşıyorum. Papatya kaynatıp buharında duruyorum baya rahatlatıyor istersen dene
O etler yine oluşuyor.
Aldıran arkadaşlarım vardı.
aynı durum bende de var bende ıslık sesi geliyordu burnumdan arkadaşlarımda duyuyodu ama gece oluyodu gündüz bir şey yok burnumun bir tarafından da nefes çıkmıyordu doktora gittim bir sprey bir ilaç yazdı alerjik dedi alerjiden burun etlerim şişmiş yaza kadar kullancam geceleri rahatım artık ama sorun tamamıyla bitti diyemem hala bir tıkanıklık var
Bende iki hafta surdu ilaci kullanirken bile nefes alamiyordum allahim cok kotu birseeeeyyy
Sonra gecti ama parfum kokusunda ve kozmetik kokusunda burnumdan alamadgm icin agzimdan aliyorum sag bagdemcigm sisiyor bide onla ugrasyorum kotu bir durum. Sizin alerjiniz neye ?
açıkcası bende neye olduğunu bilmiyorum toza galiba, alerji testi yapmadı doktor, ailede nefesle ilgili sorun yaşayan var mı dedi anneannem astım annemde alerjik yapıda bir insan onları söyledim durum ırsi dedi alerji nesliden nesile geçiyormuş
ama açıkcası ben bi ara gidip geniz eti röntgeni de çektirmeyi düşünmüyor değilim ama dediğiniz gibi hep ağzımdan alırdım nefesi ve farantij çok oluyo bende şimdi burundan kolaylıkla alabiliyorum
Ilacin etkisiyle sanirim.
Ama ben ilac kullanamiyorum cocuk istedigimiz icin dr ilac kullanirken hamile kalma dedi bende gecince biraktim. Kozmetik olunca parfumden uzak duruyorum domestos kullanirken nefes almiyorum ve camasir deterjanimi hipoalerjenik aldim o pek ise yaramiyor ama idare ediyoruz iste..
domestos annemi de tıkıyor
Valla işte ne yapacagimizi bilemiyoruz ki anlamadim. Ameliyat maskesi kullansak ?
Cokmu abesss acaba ?
bence kullanabilirsin ama ne kadar etkili olurki
iki üç kat tak o zaman benceAseton oje dahil yani sonucta evli oldgm icin temizlik yapmak zorundayim. Maske kullanimiyla kozmetiklerden uzak durabilirim.
iki üç kat tak o zaman bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?