geceleri yemek yemeyi bırakabilenler

sonfeciportakal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
173
32
98
25
ben eskiden 47-50 kilo arası gelip giderdim. şu anda 73 kiloyum. sebebi geceleri yemek yemeye başlayıp bırakamıyor olmam. gündüz gayet düzgün besleniyorum, genelde 1000-1500 kalori arası. ama gece tek oturuşta 2000 kalori yiyebiliyorum. diyetisyene bile gittim ama bu sorunu çözemediğim için bir gram bile veremedim. Tamamen umutsuz vaka gibi hissediyorum

ben eskiden 47-50 kilo arası gelip giderdim. şu anda 73 kiloyum. sebebi geceleri yemek yemeye başlayıp bırakamıyor olmam. gündüz gayet düzgün besleniyorum, genelde 1000-1500 kalori arası. ama gece tek oturuşta 2000 kalori yiyebiliyorum. diyetisyene bile gittim ama bu sorunu çözemediğim için bir gram bile veremedim. Tamamen umutsuz vaka gibi hissediyorum
Kenddini durduramazsan 100lere bile çıkarsın şimdiden tedbirini al sonra pisman olma derim vermekk çok zor

Bende eşim sayesinde aksamları tv karşısında cips kola çikolata vs derken 74 lere kadar çıktım sükür diyetimin 12. Günü 4 kilo vermişim kesinlikle en geç 8 inden sonra katı gıda tüketilmemeli bunu ögrendim , maden suyu ve Türk kahvesi (sade) bunlar serbest

Back
X