Geceleyin kulağıma fısıldayan ses

çocukla uğraşmaktan yorgunluktan hayal görüyosun bence ... çığlığı eşininde duyduğuna pek inanmadım
bence kendin korkuyosun kendini büyü yapıldığına inandırmışsın ve bizimde sana inanmamız için eşinide katıyosun olaya

ben böyle birsey yasadigima emin olsaydim, yani insan uykuyla uyaniklik arasi halüsinasyon görebiliyormus ya
ben %100 uyanik halimle böyle bisey yasasaydim, sonra evin icinden ciglik sesleri felan gelseydi, yemin ederim su an ödüm b.kuma karismis tir tir titriyodum bi yerlerde
buraya konu acmak aklima bile gelmezdi

İmanla ne alakası var tövbe tövbe. Korku ayrı şey İman ayrı şey. Evde bitane ecinli kulağıma kadar gelip konusacak hadi sakinliğini korudun Kuran okudun o esnada bi çığlık kopacak kendisinden ve siz bu kadar sakin kalacaksınız. Hayret valla demek öi sizde bu işlerle haşır neşirsiniz. Büyü ile gelenler yapılan büyüye uyğun Kuran ayeti ve duası okunmadan gitmez ki. Bin tane büyü var.hala sizinle uğraşması Lazım
1 esim hoca efendi rahmansüresini okuduk.okuncaklari biliyoruz.ama asla ne baktirdim ne öyle yerlere gittim.

Yeni üye değilsin.
Bu konuların yasak olduğunu bilmiyor musun??:KK51:

1 esim hoca efendi rahmansüresini okuduk.okuncaklari biliyoruz.ama asla ne baktirdim ne öyle yerlere gittim.
Esiniz HOCAEFENDİ ame nedense ;
" gözüyle görmediği bir olaya hemen inanıp iftira atabiliyor. Annesine insan nasıl yakıştırır ki boyle birseyi."
- pardon esi rüyasında görmüştü unutmusum

Kocan hocaefendiymiş bizden ne istiyorsun anlamadım, okuyup üflesin işte...

Yazımınız o kadar tuhaf ki, noktalamalar fln herhalde ondan hiçbir şey anlamadım yazdığınızdan.Bir çığlık, bir kuran okuma.Eşle yatıyordun galiba, ufff anlamadım ben :*/

Al bendende o kadar.
Aciklama yapiyim diyor dahada fazla soru isareti birakiyor bende. " Kayinvalidem yapan buyuyu.memleketten" ne demek olaki ya??
Neden boyle kesik kesik yaziyosunuz?

Konu kapansin.lutfen yazmayin.gercekten.kendisinide alio goturmeye calistigi icin olabilir mi.zorlaaaaaa.keşke sizin gibi on yargılı insanlar olmasa.

Back
X