- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle yaşayan var mi diye yazmışım bak.Sen zaten cevabını biliyorsun büyü olduğuna eminsin.Eeee biz napcaz şimdi
1 esim hoca efendi rahmansüresini okuduk.okuncaklari biliyoruz.ama asla ne baktirdim ne öyle yerlere gittim.İmanla ne alakası var tövbe tövbe. Korku ayrı şey İman ayrı şey. Evde bitane ecinli kulağıma kadar gelip konusacak hadi sakinliğini korudun Kuran okudun o esnada bi çığlık kopacak kendisinden ve siz bu kadar sakin kalacaksınız. Hayret valla demek öi sizde bu işlerle haşır neşirsiniz. Büyü ile gelenler yapılan büyüye uyğun Kuran ayeti ve duası okunmadan gitmez ki. Bin tane büyü var.hala sizinle uğraşması Lazım
Heee baktım.Var diyelim.Yaşamaya devam mı edeceksin.Emin ol bi milyon insan böyle büyüydü şuydu buydu bunlarla haşır neşir.Böyle yaşayan var mi diye yazmışım bak
Çığlık büyüsünü bozarmı acepbildiğim çok iyi bi hoca var![]()
1 esim hoca efendi rahmansüresini okuduk.okuncaklari biliyoruz.ama asla ne baktirdim ne öyle yerlere gittim.
Bir büyüyü anladım bir de evde kopan çığlığı...
Kayınvalide bu olayın neresinde?
O mu çığlık attı?
Esiniz HOCAEFENDİ ame nedense ;1 esim hoca efendi rahmansüresini okuduk.okuncaklari biliyoruz.ama asla ne baktirdim ne öyle yerlere gittim.
Yazımınız o kadar tuhaf ki, noktalamalar fln herhalde ondan hiçbir şey anlamadım yazdığınızdan.Bir çığlık, bir kuran okuma.Eşle yatıyordun galiba, ufff anlamadım ben :*/
Kuranı açınca evde ciglik sesi koptu korktu yani kuranı açınca....