Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şizofreni den şüpheleniyorum açıkcasıArk merb hep takip ediorum ama hiç yazmadin.ben geceleyin uyuyordum esimle kizim ağlıyor durmuyordu aramıza aldim kızımı aglayinca eşime dedim sen geç içerde yat.çocuk durmuyor yarın ise gideceksin oda tamam dedi gitti.sonra ben dalmisim sol tarafımdan biri 3 kere birsey fısıldadı lisanı farklıydı .ben hemen kalktım ve okudum oylece eşimin yanına kostüm.Bana büyü yaptılar dedim.hemen abdest aldim ve kuran açtık .acar açmaz bir ciglik koptu evden. Esim şaşırdı okuduk ğuzelce .ben kayinvalidem gidiyormuş.1 hafta öncesinde yapacağını gormustum.böyle birsey yaşayan var mi .ne yaptınız korku icimde var.okuyandan Allah razı olsun
Hepimiz inanıyoruz bazı şeylere ama yazılacak şey var yazılmayacak şey var. Ön yargıyı oluşturmamak için gerçekten yaşandıysa bile ayrıntısını yazıp insanları itmeyeceksin. İnanırım ama bak bende o alaya alanlardan oldum. Bunu yapan sizsiniz bi yerde!Konu kapansin.lutfen yazmayin.gercekten.kendisinide alio goturmeye calistigi icin olabilir mi.zorlaaaaaa.keşke sizin gibi on yargılı insanlar olmasa.
Nereye götürüyor?Konu kapansin.lutfen yazmayin.gercekten.kendisinide alio goturmeye calistigi icin olabilir mi.zorlaaaaaa.keşke sizin gibi on yargılı insanlar olmasa.
Hepimiz inanıyoruz bazı şeylere ama yazılacak şey var yazılmayacak şey var. Ön yargıyı oluşturmamak için gerçekten yaşandıysa bile ayrıntısını yazıp insanları itmeyeceksin. İnanırım ama bak bende o alaya alanlardan oldum. Bunu yapan sizsiniz bi yerde!
5 senedir gorusmuyoruZ.esimde görüşmüyor.kötü olduğu için.dugumuzu hiç birseyimizi yapmadi.birde böyle şeylerle uğraştığı için.türk korku filimlerine taş çık<aran bir gece geçirmişsiniz hanfendi. Bence kv ile güzelce konuşun bu tür davranışlarını tekrarlamasın hakkımızı helal etmiyoruz diyin...
O kadar sey var ki hangi birini sigdirayarim.siz yazilana cvp verin yada anlamadiysaniz vermeyin.karşıdaki kişi zaten sıkıntıda birde bu yorumlar.bnce doğru değil .mune konuyu kapatsin
bak guzel arkadaşım yasanmisligin vardir buyu de inancimizda var sende buna bagliyorsun bunlari anlıyorum .Ama burda hassas insanlar var mesela ben simdi okumus bulundum ve korkuyorum ki bu gece de uyuyamayacagim..toplum icinde ruyzmda gordum kaynanamdi ciglikti vs demen irite edici biz inannsakta inanmayanda var ve dalga konusu olur bu hem seni üzer hem inanani yasayan sana ne diyecek ki peygamberimiz demiş dua edin diye nas felak rahman vs yani baska ne yapican ki evini sirkeyle sil bide ..O kadar sey var ki hangi birini sigdirayarim.siz yazilana cvp verin yada anlamadiysaniz vermeyin.karşıdaki kişi zaten sıkıntıda birde bu yorumlar.bnce doğru değil .mune konuyu kapatsin
Canım eşin hoca efendi tamamda diyorum ki ne büyüsü olduğunu biliyor musun da. Tüm büyüleri bozmak için Rahman suresi okunmaz ki. Dalga geçmiyorım bak ciddi yazıyorum. Sonuçta Allah'a ve kitabına inanıyoruz elhamdülillah sonuçta bu dünyada yaşayan tek canlı olmadığımızı biliyoruz. Büyünün gerçek olduğunu da biliyoruz. Ama madem büyü olduğuna eminsin ve eşin hoca oda sana inanıyor gidin kv ne yda muhabbeti kesin. Ama gerçekten bu tevafuk da olabilir1 esim hoca efendi rahmansüresini okuduk.okuncaklari biliyoruz.ama asla ne baktirdim ne öyle yerlere gittim.
peki.Ark merb hep takip ediorum ama hiç yazmadin.ben geceleyin uyuyordum esimle kizim ağlıyor durmuyordu aramıza aldim kızımı aglayinca eşime dedim sen geç içerde yat.çocuk durmuyor yarın ise gideceksin oda tamam dedi gitti.sonra ben dalmisim sol tarafımdan biri 3 kere birsey fısıldadı lisanı farklıydı .ben hemen kalktım ve okudum oylece eşimin yanına kostüm.Bana büyü yaptılar dedim.hemen abdest aldim ve kuran açtık .acar açmaz bir ciglik koptu evden. Esim şaşırdı okuduk ğuzelce .ben kayinvalidem gidiyormuş.1 hafta öncesinde yapacağını gormustum.böyle birsey yaşayan var mi .ne yaptınız korku icimde var.okuyandan Allah razı olsun
Biz gorusmuyoruzCanım eşin hoca efendi tamamda diyorum ki ne büyüsü olduğunu biliyor musun da. Tüm büyüleri bozmak için Rahman suresi okunmaz ki. Dalga geçmiyorım bak ciddi yazıyorum. Sonuçta Allah'a ve kitabına inanıyoruz elhamdülillah sonuçta bu dünyada yaşayan tek canlı olmadığımızı biliyoruz. Büyünün gerçek olduğunu da biliyoruz. Ama madem büyü olduğuna eminsin ve eşin hoca oda sana inanıyor gidin kv ne yda muhabbeti kesin. Ama gerçekten bu tevafuk da olabilir