Geceleyin kulağıma fısıldayan ses

kardesim yazmayin sunlari ya gecen de bir konuya denk geldim gece wc gidemedim yapmayin yahu cocuk okur coluk okur..biz ne bilelim dua ile kurtulunur bunu biliyoruz burdan hoca tavsiyesi mi beklentisi var anlamadim ki ..
böyle şeylere inanma.. korkma.

Lohusa döneminde benimde böyle değil farklı olmuştu ayetel kur-si oku bol bol ve düşünme eğer böyle yaparsan takıntı olur sen ALLAH'A Sığın yazmayın yazmışsın ama dayanamadım :)

Ama benm kayinvalidem düğün zamanında bozulsun diye bana yaptı parmagim kirmizi halka oldu.bu kadar etkili değildi.kendisi de kardeşlerine işlemiyor bu kiza resimle bile demis.eşimin c uzdanindan çalmış resmimi.
ya gerçekten bu tür şeylere inanıp inanıp hayatınızı zehir ediyorsunuz.. vallahi şaşkınım...
hangi zamandayız ya lütfen.. önce bir doktora gidin şizofreni veya paranoyak olabilir miyim diye muayene olun. lütfen

bende evde yanlızım birde ev arkaya bakıyor korktum valla keşke okumasaydım

Korkma canım, Nas ve Felak surelerini oku. İyi gelecektir, içindeki vesveseyi alır. .
Konu kapanırsa iyi olur Mune Mune yoksa bir çok insan tedirgin olmaya başlayacak.. :KK66:

Konu sahibi yazmayın demişsin ama son bir şey daha yazayım.

O çığlık dediğin kedi sesi olabilir.Bu dönem kediler geceleri acayip sesler çıkarıyorlar.
Kadın çığlığından çocuk ağlamasına kadar benziyor.
Kedidir o kedi:spor: Şaka bir yana olabilir. Geçenlerde bende değişik bir ses duydum sabah altı gibi. Camdan baktım. Iki tane kedi karşılıklı mirlasiyorlar:KK53: ve cidden sesleri cok farklıydı.

Evde hergün bakara suresini oku okuyamıyorsan da telden bilgisayardan falan sesini aç koy bir yere bitene kadar .Çünkü bakara suresinin okunduğu eve öğün şeytanların giremeyeceğine dair hadis var .eve giriş ve çıkışlarda Allah rasulünün sürekli okuduğu dualar var özellikle giriş duasını okursan şeytan ve yandaşları o evde gecelemezler bununla ilgili de hadisler var .

Konu kapansin.lutfen yazmayin.gercekten.kendisinide alio goturmeye calistigi icin olabilir mi.zorlaaaaaa.keşke sizin gibi on yargılı insanlar olmasa.

5 senedir gorusmuyoruZ.esimde görüşmüyor.kötü olduğu için.dugumuzu hiç birseyimizi yapmadi.birde böyle şeylerle uğraştığı için.

Bak canım konu ne kadar doğrudur, dalga mı geçiyon adam mı seçiyon bilemeyeceğim ama benzer durumlarda birisi varsa yardımı dokunsun diye yazacağım. Ayrıca bilgin olsun konunu kib'ledim.

İlkin, gördüğün dandik bir rüya üzerine kvne zan dikiyorsun ki bunu bu şekilde dillendirmek doğruysa gıybet, yalansa iftira oluyor bilgin olsun. Rüya ile amel edilmez, bi Hz. Yusuf değildir eşin herhalde?

Bak tesire inanırım, Kur'anda cin olarak tarif edilen diğer bilinçli enerji türlerine de inanırım ama şu anlattıkların bi psikiyatra, uyku laboratuvarına vb. gitmen gerektiğine işaret ediyor.
Bazı şeylere bu kadar eğilir, bu kadar kafa yorar ve bunu takıntı haline getirirsen, o enerjiyi üzerine çekersin.
Korku içinde kötüyü düşünüyorsun ve kötü enerjiyi hanene akıtıyorsun.

Öbür türlüsü için, açarsın ayetel kürsini, fatihanı, ihlasını, felakını, nasını okur içini dinlendirirsin.
Besmeleyle yatmaya, besmeleyle kalkmaya özen gösterirsin.

Öyle ev içinden çığlık gelmesi, yok kulağa fısıldanması...
Dabbe bilmem kaç'ın seti olmasın kız orası?
Tövbe est.

Korkma canım, Nas ve Felak surelerini oku. İyi gelecektir, içindeki vesveseyi alır. .
Konu kapanırsa iyi olur Mune Mune yoksa bir çok insan tedirgin olmaya başlayacak.. :KK66:
eşim öğlen işten gelecek onu bekliyorum okudum süreleri içim ürperdi :(

Korkanlar da acayip..
birinin basina geldi ya herkesin basina gelir kacar mi
su empatiyi baska konulardq da yapsaniz dunyada kotu insan kalmaz ...neyse...
buyu var evet...konu sahibi belki haklisin belki degil
yasadiklarini seen bilirsin...
esin zatsn bilincli bu konuda...

Büyüye kesinlikle inanıyorum sonucta kutsal kitabımız Kuran İ Kerim de geçiyor ,arkadaşın dediği tarz da şeyler başıma geldi fisildama ve gerisi de var şimdi burada konuşmak istemiyorum hem yasak hem de bazı arkadaşlar farklı gözle bakıyor .

kaynanaya suç atılacak ya.büyü konusu tutmadı.konu arasında,düğünümüzü de yapmadı ya geldi laf.
konu sahibi asıl derdini direkt yazsan,daha iyi olacak sanırım

Halüsinasyon olduğunu düşünüyorum beynimiz bize böyle oyunlar oynar.Gözünüzle görmediğiniz bişey için kv nizi suçlamanız ne kadar doğru?

Cevap yazmiyiycam konu kapansin.lutfen sizlerde soru sormayin
Muneden korktuğun kadar çığlıktan kormadın ha..
Bu ne kız bırak yazsınlar neyin korkusu bu.mune farkedene kadar yazsınlar işte ne güzel.ne olacak yani.bu ne yahu.

Anaaa bak biz fake hesabi patlattik konudaki tutarsizliklari ortaya cikardik diye ceza yedik , burda teyzem alenen öcülü böcülü konu aciyor 12 safya kapatan yok En Büyük KK ?

Back
X