Geceleyin kulağıma fısıldayan ses

Canım eşin hoca efendi tamamda diyorum ki ne büyüsü olduğunu biliyor musun da. Tüm büyüleri bozmak için Rahman suresi okunmaz ki. Dalga geçmiyorım bak ciddi yazıyorum. Sonuçta Allah'a ve kitabına inanıyoruz elhamdülillah sonuçta bu dünyada yaşayan tek canlı olmadığımızı biliyoruz. Büyünün gerçek olduğunu da biliyoruz. Ama madem büyü olduğuna eminsin ve eşin hoca oda sana inanıyor gidin kv ne yda muhabbeti kesin. Ama gerçekten bu tevafuk da olabilir
Ben ne olduğunu bilmiyorum çünkü baktirmiyorum.baktirmamda.Allah a emanet

Cevap yazmiyiycam konu kapansin.lutfen sizlerde soru sormayin
saygı duyuyorum sizi sinirlendirmişler belliki fakat size inan ve yyardım etmeye çalışanları elinizin tersiyle itiyorsunuz bu durumda.

bak guzel arkadaşım yasanmisligin vardir buyu de inancimizda var sende buna bagliyorsun bunlari anlıyorum .Ama burda hassas insanlar var mesela ben simdi okumus bulundum ve korkuyorum ki bu gece de uyuyamayacagim..toplum icinde ruyzmda gordum kaynanamdi ciglikti vs demen irite edici biz inannsakta inanmayanda var ve dalga konusu olur bu hem seni üzer hem inanani yasayan sana ne diyecek ki peygamberimiz demiş dua edin diye nas felak rahman vs yani baska ne yapican ki evini sirkeyle sil bide ..
bende evde yanlızım birde ev arkaya bakıyor korktum valla keşke okumasaydım

Sadece genellikle geceleri uyumadan önce kulagimda sesler duyuyorum. İlk zamanlar senin gibi büyü mu yada bana bir şeyler mi musallat oluyor dedim. (Türkçe sesler )
Sonra biraz araştırma yaptım ki bunun biimsel bir açıklaması da varmış. Yani cin min degil. Bu durum için ilaçlar var. Ve tedavi edilmesi gereken bir durum. Bir süre sonra seslerin sana komut verdiğini düşünerek onları uygulamaya başlıyorsun ve bu sizofreniye kadar gidebiliyor. Bu yüzden tedavi şart. Lütfen bir psikiyatriye başvurun. Stresli ve yorucu bir yasantiniz var muhtemelen bu durumu tetikleyen şeyde bu. Geçmiş olsun. .

O büyü mü oluyormuş benimde başıma geldi.hiç anlamadığım bir dilde biri kulağıöa bişiy dedi gece de çok zor uyurum hep büyüye de inanmam.psikolojim bozuldu diye düşündüydüm

Konu sahibi yazmayın demişsin ama son bir şey daha yazayım.

O çığlık dediğin kedi sesi olabilir.Bu dönem kediler geceleri acayip sesler çıkarıyorlar.
Kadın çığlığından çocuk ağlamasına kadar benziyor.

ben böyle birsey yasadigima emin olsaydim, yani insan uykuyla uyaniklik arasi halüsinasyon görebiliyormus ya
ben %100 uyanik halimle böyle bisey yasasaydim, sonra evin icinden ciglik sesleri felan gelseydi, yemin ederim su an ödüm b.kuma karismis tir tir titriyodum bi yerlerde
buraya konu acmak aklima bile gelmezdi
Korkmuyosun ya bana da oldu

Ya başına gelirse o zaman anlarsın sus.bir Daha yazmayin.
Hem konu açıyorsun hemde yazmayın deyip tehdit ediyorsun. Bu konuyla hepimizi tedirgin ettin farkındamısın?yeni üye de değilsin ki bilmeyesin yasak olduğunu. .
İnsanların psikolojisini etkileyecek şekilde konu açmadan önce düşünecektin bunu..inşallah ban yersin..çünkü büyük ihtimalle bu konuyu okuyan birçok kişi şuan Yusuf Yusuf yapıyor. .:KK62:

Başlıktan belli okuma o zaman tehdit değil yasakmis .ve dewami gelmesin diye bir yanlış yaptim yazdim dahası gelmesin

Back
X