Geceliği hafta olarak geride olanlar

utopya30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
23
17
3
kızlar 2 Hafta önce detaylı ultrasonda 10 gün geri çıktı. Yapan doktor problem yok dedi ama kendi doktorum her hafta takip ediyo kilo alıyo bebeğim ama hala geri haftaya bi daha bakıcam belki bir kere daha detaylı yapabiliriz dedi. Tedirgin oldum. Kafa çevresi falanda küçük işallah bişey olmaz Allah herkesin kuzusunu kendisine bağışlasın sağlıkla alalım kucağımıza.

Son düzenleme:
Su an tam 23 haftalik ama 21.5 hafta falan görünüyo
3 haftaya kadar sıkıntı yok diye biliyorum canım. Ayrıca ultrason cihazına göre değişiyor. Benim gittiğim bir doktorda çocuğun bacak boyu 12 gün geri çıktı. Kendi doktorumda 8 gün ileri. Başka bir doktora da git istersen

3 haftaya kadar sıkıntı yok diye biliyorum canım. Ayrıca ultrason cihazına göre değişiyor. Benim gittiğim bir doktorda çocuğun bacak boyu 12 gün geri çıktı. Kendi doktorumda 8 gün ileri. Başka bir doktora da git istersen
Benim doktorumda sakin bir insan öyle sıkıntılı durum falan demiyor. Sadece biraz takip edelim olmazsa gidersin dio ama işte anne olunca böyle oluyo demekki herşeyden şüphe duyuyorsun

Benim doktorumda sakin bir insan öyle sıkıntılı durum falan demiyor. Sadece biraz takip edelim olmazsa gidersin dio ama işte anne olunca böyle oluyo demekki herşeyden şüphe duyuyorsun
Tabi canım hepimizde aynı endişe ve korkular var. Dediğim gibi çok bir fark yokmuş bence sende. Kontrollerde fark artarsa endişe edersin. Stres yapma. Hem belki de eşin ya da sen minyon bir yapıdaysan o bile etkili oluyor.

Su an tam 23 haftalik ama 21.5 hafta falan görünüyo
Cnm regl tarihine göre 23 haftalik ultrasona göre 21.5 haftalik çıkıyorsa büyük ihtimalle geç dollenmedir ki 1 1.5 hafta kaymalar bebeğin genetik yapısına anne ve babaya göre değişebiliyor ve normal kabul ediliyor insallah hepimiz sağ salim alırız bebislerimizi kucagimiza korkma ve dua et ikinizde iyi olun

Tabi canım hepimizde aynı endişe ve korkular var. Dediğim gibi çok bir fark yokmuş bence sende. Kontrollerde fark artarsa endişe edersin. Stres yapma. Hem belki de eşin ya da sen minyon bir yapıdaysan o bile etkili oluyor.
Eşimin başı ufak mesala çok büyük değil dediğin gibi olabilir isallah kontrollerdede bişey çıkmaz çöm saolcanim

Cnm regl tarihine göre 23 haftalik ultrasona göre 21.5 haftalik çıkıyorsa büyük ihtimalle geç dollenmedir ki 1 1.5 hafta kaymalar bebeğin genetik yapısına anne ve babaya göre değişebiliyor ve normal kabul ediliyor insallah hepimiz sağ salim alırız bebislerimizi kucagimiza korkma ve dua et ikinizde iyi olun
saol canım işallah hepimiz hayırlısı ile alırız bebeklerimiz ben içimi rahat tutmaya çalışıyorum. Rabbime emanet küçük meleklerimiz

bebeğinin sağlığının yerinde olduğunu düşünüyorum.beslenmene dikkat et :) minik bebeiş doğar büyüdüğünde olur tombul kelebek :)

Back
X