geçen ay düşük yaptım bu ay gunum geçıyor yardım lütfen

cotanak28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
577
7
96
İstanbul
kızlar merhaba gecen ay klomen ve catlama ıgnesı ıle hamıle kalmıstım fakat dusukle sonuclandı doktorum adet olunca gel yıne klomen verıcem dedı fakat benım bu ay üc gun gecıyor bende bugun evde test yaptım ıkncı cızgı sılık kızlar ya sımdı bu ne demek oluyor bu kadar kısa surede hamıle kalabılırmıyım hem bende yumurtlama sorunu var kan tahlılı yapmayada korkuyorum lutfen yardım edın

canım yaa bende düşük yaptım doktor üç ay ara ver dedı sennınkı nasıl klomen verırım diyor canıminş hamişsindr rabbım hemen yerını doldursn canım hayırlısıyla

canım yaa bende düşük yaptım doktor üç ay ara ver dedı sennınkı nasıl klomen verırım diyor canıminş hamişsindr rabbım hemen yerını doldursn canım hayırlısıyla

canım benım daha cok yenı bır gebelıktı ondan sanırım bılemıyorum ınsallah ya eger hamıleysemde bu benım ıcın cok buyuk bır suprız olacak cunku hıc bu ay beklemıyordum

cnm yap ALLAHIN IZNIYLE HAMISSIN ISTE NE GUZEL DARISIDA BIZIM BASIMIZAAAAAAA

canım ınsallah rabbım tez zamanda hepımıze nasıp etsın ınsallah dedıgınız gıbı olurda vardır bu ayın yırmısınde esınım dogum gunu bende ona dogum gunu hedıyesı verırım :Saruboceq:

düşük yapan kadınlar daha kolay hamile klaıyor canım içleri temiz oluyor. bende dşükten sonra hiç adet olmadan hamile kalmıştım. doktorda hiç korunmamam gerektiğini söylemişti.

düşük yapan kadınlar daha kolay hamile klaıyor canım içleri temiz oluyor. bende dşükten sonra hiç adet olmadan hamile kalmıştım. doktorda hiç korunmamam gerektiğini söylemişti.

canım ya ınsallah dedıgın gıbıdır ınankı sozlerın benı cok rahatlattı cok tesekkur ederımvereliniortak

işallah arkadaşım hamilesindir Rabbbim tüm istiyenlerin sesini duysun
bende ocakta düşük yaptım 1,5 aylıktı yaklaşık düşükle sonuçlandı . Şubatta 9 gün gecikmeli adet oldum bu ayda klomen kullandım bakalım nolucak

canım amın ınsallah rabbım sesımızı duysun bende benımde henuz bır aylık olacaktı ama dustu bakalım nasıp bu ay ne olacak

ızlar bende 5 yıldır çoçuk istiyorum olmadı..bu süre içinde 2 aşılama 1 tüp bebek denedik geçen sene...1 senedir hiç birşey yapmıyorduk...biz sebepsiz grubundayız eşimdede bendede bir sorun yok..diyor doktorlar....veeeeeeee ocak ayında adet görmeyi beklerken hamile olduğumu öğrendim..kendilğinden olmuştu..mucizeydi benim için fakat 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı...şimdi kürtaj olalı 3 hafta oldu..ben yine hamile kalmak istiyorum rabbime sığınıyorum..inşallah tekrar yaşarım mucizemi...

hep içimde bir korku olurmu acaba yine kalırmıyım hamile kendiliğinden hep sorular...çevremdekiler bir defa hamile kaldın tekrar kalırsın ..düşükten sonra hemen hamile kalırsın diyorlar...onlara inanmak istiyorum...uzun zamadır bekliyorum bebeğim bana gelsin..kucağıma almak nasip olsun sağlıkla hayırlısıyla...tüm isteyenler....

canım öncelıkle gecmıs olsun rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bılmıyorum canım bende banada oyle dıyorlar düsükten sonra cocuk hemen turmıs umarım oyledır onlara ınanmayı o kadar cok ıstıyorum kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…