Vurdu gol olduuuBu arada eşimle Sevgiliyken aynı evde sabahlamıştık çoğu kez. Şimdi ben buradan düzgün bir kız olmadığım sonucunu mu çıkarmalıyım konu sahibi arkadaşım ? Ayrıca bekar halinle boşanmış 2 çocuklu adamla ne işin var diye de sorarlar adama o düzgün olmayan kadınlar
Geçen bir arkadaş başka bir konuya yorum yapmıştı aklıma o geldi yine güldüm.Vurdu gol olduuu
İyide tamda anlatmak istediğin bu işte beni nerden tanıyorsun da eleştirme yargılama hakkını kendinde buluyorsun önce herkes kendi kapısının önünü temizlesin sonuç olarak o insanları sendennnn iyide tanıyan benim belki yazmadıklarım da vardır bende seninn tanımadığın bir kadınım ayrıca git kızını kardeşini sorgusuz sevgilisinin evinde sabahlattır bu kadar normalse.. Burası Türkiye Türk erkeklerininde az çok zihniyeti bakış açısı bellidir ister dogusundan batısına şahşen ben kızımın yakınımın tırnağına zarar gelsin istemem.. İşte sizin gibiler yüzünden dizilerde göre göre kendi benliğinizi kaybetmişsiniz bu aynı namus bacak arasında değil sözünü hatırlatıyor bana insan beyniyle tasdik ettiğini bedeniyle de uygular degilmi.. Anlamak istediğin kadarsınGayet seviyeli bir yorum yaptım seviye kavramını sizin gibi birinden öğrenmeye ihtiyacım yok komşusunun evine girip çıkan herkesi bilen ve tanımadığı bir kadına kötü imalarda bulunan birinden hiç öğrenmem on yargılı ve takıntılı olan sizsiniz daha da sizinle ugrasamam kendine başka takıntı edin
Anlamamakta direniyorsunuz, size neeeeee? İsteyen istedigi yerdr sabahlar neden almaiyorsunuzİyide tamda anlatmak istediğin bu işte beni nerden tanıyorsun da eleştirme yargılama hakkını kendinde buluyorsun önce herkes kendi kapısının önünü temizlesin sonuç olarak o insanları sendennnn iyide tanıyan benim belki yazmadıklarım da vardır bende seninn tanımadığın bir kadınım ayrıca git kızını kardeşini sorgusuz sevgilisinin evinde sabahlattır bu kadar normalse.. Burası Türkiye Türk erkeklerininde az çok zihniyeti bakış açısı bellidir ister dogusundan batısına şahşen ben kızımın yakınımın tırnağına zarar gelsin istemem.. İşte sizin gibiler yüzünden dizilerde göre göre kendi benliğinizi kaybetmişsiniz bu aynı namus bacak arasında değil sözünü hatırlatıyor bana insan beyniyle tasdik ettiğini bedeniyle de uygular degilmi.. Anlamak istediğin kadarsın
Ben mi yanlış anlatmışım siz mi yanlış anlıyorsunuz anlamıyorum adamla hiç bir ilişkim geçmedi sadece hoşlandı duyuyordum o yüzden ilgimi cekti takip olayı da ben öyle ifade ettim ama bizim evimiz yol karşısı gireni çıkanı ister istemez görüyorsun kimseyi elime dürbünü alıp takip etmedim yani bu kızla da iki senelik evliymiş bende 6 gün önce tesadüf eseri bunu öğrendim ve bıraktım sadece üzülüyorum hemde sebepsiz yere
Ya takip edipte ben öyle ifade ettim bizim evimiz yol karşısı ister istemez giren çıkan görülüyor kimseyi elime dürbün alıpta takip etmiyorumben bilmiyordum tesadüfle ögrendim sadece
Karşı komşumun evine gireni bende görmüyorum hala aynı kafa
Yo hayır gayette öyleydi.Hayır konu bambaşka birşeydi öyle anlaşıldı
Hanımefendinin konusunun özeti: sitelerinde boşanan bir beyefendi var,sevgili konu sahibimiz bu beye aşık oluyor.Birini yerden yere vuruyorsunuz haber vermiyorsunuz ya aşkolsun
Yalnız halen konuyu anlamayan bir ben var benden ileri
Hanımefendinin konusunun özeti: sitelerinde boşanan bir beyefendi var,sevgili konu sahibimiz bu beye aşık oluyor.
Daha sonra adamın evine giren çıkanları izliyor. Yanında bir kadın olduğunu görüyor. Ve konu sahibi bize "düzgün bir kız sevgilisinin evinde kalır mı!" diye soruyor. Sonra bizde ona bu söylediklerinin yanlış olduğunu söylüyoruz ve linç başlıyor.
Aynen öyle.Beni al beni al beni alll....
Beni al Onu alma durumu gibi O zaman
Yada kedi uzanamadığı ciğere miyavlamışşşşşşş bak sennnnn
Ya sabır hadi BACIM hadiiiii sıkıntinı başka yerde gider ne kendimi sana anlaticam ne de tartışıcam önce. Sen kendi kapının önünü supurde bi bırak milletin karısının kızının günahını sana mi kaldı sanane ? Sen o kadın gibi yapmassın olur biter !İyide tamda anlatmak istediğin bu işte beni nerden tanıyorsun da eleştirme yargılama hakkını kendinde buluyorsun önce herkes kendi kapısının önünü temizlesin sonuç olarak o insanları sendennnn iyide tanıyan benim belki yazmadıklarım da vardır bende seninn tanımadığın bir kadınım ayrıca git kızını kardeşini sorgusuz sevgilisinin evinde sabahlattır bu kadar normalse.. Burası Türkiye Türk erkeklerininde az çok zihniyeti bakış açısı bellidir ister dogusundan batısına şahşen ben kızımın yakınımın tırnağına zarar gelsin istemem.. İşte sizin gibiler yüzünden dizilerde göre göre kendi benliğinizi kaybetmişsiniz bu aynı namus bacak arasında değil sözünü hatırlatıyor bana insan beyniyle tasdik ettiğini bedeniyle de uygular degilmi.. Anlamak istediğin kadarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?