Geçen yıl aldatılmışım:(

Violet7

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
194
331
23
Selam
Uzatmalı sevgilimin geçen yıl beni yan komşusuyla aldattığını öğrendim, aynı semtte ayrı evlerdeydik ikimizi birden idare etmiş ta ki beni aldattığı kadının kocası eve dönene kadar.
O zaman anlamamıştım ama parçaları birleştirince buz gibi aldatılmışım:((((((
Beni uyaran kişi vicdanı elvermediği için daha fazla saklayamadığını söyledi. Ortak arkadaşımız olduğu için ele veremem onu ama doğruyu söylediğinden eminim.
Akıl verin nooolur...

Çok vicdanlıymış. Kocasını başkasıyla aldatmış başka biriyle birlikte olan bir erkekle. Güzel vicdanmış.

Siz de onun kocasına söyleyin, sorarsa vicdanım el vermedi dersiniz.

Aldatılmış sayılmıyorsunuz çünkü zaman aşımına uğramış sevgilinize beraat kararı.

Akıl verecek bir şey yok ayrılın yani daha neyin aklı? Aldatılmak hoşunuza gittiyse de üç maymunu oynamaya devam.
Ayrılmaya kararlıyım ama başka bahane bulmam gerek

Ne yani daha berabermisin sevgilinle sen yine sevgilisin kolay ayrilirsinda asil o kadinin kocasina yazik o ne yapcak nasil kimden ögrencek ..

Ayrılmaya kararlıyım ama başka bahane bulmam gerek
Hanim efendi kusura bakmayin ama sizi boynuzlamislar yani diger kadini fazla dusunmuyor musunuz? Sevgilinizle takilirken sizi hic dusunmemis bahaneye gerek yok serefsizlere hakettigi gibi davranin fazlasini bunyeleri zaten kabul etmiyor.

Bir bahane bul ayrıl. Hem korkacak bişey Yok evli bir kadınla aldatan o korksun. Böyle biriyle devam edersen hayatı burnundan getirir.

Back
X