Geçen yıl aldatılmışım:(

Hanim efendi kusura bakmayin ama sizi boynuzlamislar yani diger kadini fazla dusunmuyor musunuz? Sevgilinizle takilirken sizi hic dusunmemis bahaneye gerek yok serefsizlere hakettigi gibi davranin fazlasini bunyeleri zaten kabul etmiyor.
Umurumda olan bana söyleyen kişi. Yoksa ne o evli kadın ne de ayrılmak üzere olduğum şahıs

Ayrılmaya kararlıyım ama başka bahane bulmam gerek

bahane diye kendinizi kandırmadığınıza emin misiniz?

ne bahanesi? ne gerek var ki bahaneye?
"ayrılmak istiyorum" hatta "ayrıldım" deyin olsun bitsin
neden diye sorarsa "bir düşün bakalım neden" deyin o kadar
anlar zaten hemen
başka söz söylemeye de gerek yok

Ayyy ben böyle bir şey duysam bişey demeden üstüne atlar yolarım onu, pislik, ne bahanesi o kadınıda kocasınıda kardeşini de çağırır her şeyi dökerim ortaya

Sana anlatan kişi neden kardeşini satıyor ? Bu işte başka iş olmasın işkillendim şimdi. Yani çok ahlaksız bişey bu ama anlatan kız kardeşi bilemedim ya
Bi akşam anlatanla ikimiz yemeğe çıkmıştık, alkolü fazla kaçırınca ağzından kaçırdı

Öyle yüzsüz ki bunlarla gitmez

Evli kadınla kırıştıran adam yüzsüz yüzsüz gitmiyor mu bir de ahaha. Başkasına aşık oldum de o zaman en iyi o paklar. O da olmazsa lezbiyenim seni paravan olarak kullandım de. Başka gidebileceği ve aldatılmanı ortaya çıkarmayacak bir bahane bilmiyorum.

vallahi anlayamadım
yani 1 seferlik bir aldatma da değil
iki kişiyi idare etme durumu
hem de biri evli
hala ne bahane edeyim diye soruyorsunuz
soğumadınız mı hala sevgilinizden?
açıklama yapmanız şart mı anlamadım ki
sen anlarsın sebebini deyip geçin işte

bir de şunu anlayamadım
uzatmalı sevgilim geçen yıl aldattı demişsiniz ama
siz Ocak ayındaki başka bir konunuzda yalnız olduğunuzu, sizinle olmak isteyen biri olduğunu yazmışsınız
Şubatta da ayrıldık yazmışsınız

Şubattan sonra barıştık ondan sonra konu açmamışım zaten
Aldatılma olayı tam olarak geçen yıl olmuyor barıştıktan sonraki iki ay filan
Yanlış hatırlamışım özür

Yanlış hatırlamışım özür
Size karşı saygısızlık etmek istemiyorum; ama adamın niyeti bence sizinle cinsellikmiş. Siz gitmez vs. diyorsunuz; ama bu adam sizi sevmiyor bence, gitmeme nedeni cinsellik yaşamak. Cinsellik yaşamayı keserseniz gider, bahaneye gerek yok, evlenmeyi istediğini pek sanmıyor. O kadınla da sizle de rahatça cinsellik yaşayabildiği için irtibatta.

Son düzenleme:
Yanlış hatırlamışım özür

bana çok çelişkili geldiniz, inandırıcılığınızdan şüpheye düştüm
bu durumda uzatmalı sevgili dediğiniz 7 aylık sevgili oluyor ve aldatılış tarihi de 4 ay önce falan
pek "geçen yıl"la karıştırılacak bir şey değil gibi...
kadının kardeşi size geliyor
ve siz salıdan beri sakinsiniz.....

neyse ben bu konudan çıkayım, diğer arkadaşların da kafasını karıştırmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…