Bana anlatan kişiyi korumam gerek
Umurumda olan bana söyleyen kişi. Yoksa ne o evli kadın ne de ayrılmak üzere olduğum şahısHanim efendi kusura bakmayin ama sizi boynuzlamislar yani diger kadini fazla dusunmuyor musunuz? Sevgilinizle takilirken sizi hic dusunmemis bahaneye gerek yok serefsizlere hakettigi gibi davranin fazlasini bunyeleri zaten kabul etmiyor.
Ayrılmaya kararlıyım ama başka bahane bulmam gerek
Bana anlatan kişiyi korumam gerek
Öyle yüzsüz ki bunlarla gitmezAnlaşamıyoruz de sana hislerim bitti de telefonlarına çıkma yani bahaneden bol bir şey yok.
Ayrılmaya kararlıyım ama başka bahane bulmam gerek
Bi akşam anlatanla ikimiz yemeğe çıkmıştık, alkolü fazla kaçırınca ağzından kaçırdıSana anlatan kişi neden kardeşini satıyor ? Bu işte başka iş olmasın işkillendim şimdi. Yani çok ahlaksız bişey bu ama anlatan kız kardeşi bilemedim ya
Öyle yüzsüz ki bunlarla gitmez
Bi akşam anlatanla ikimiz yemeğe çıkmıştık, alkolü fazla kaçırınca ağzından kaçırdı
Selam
Uzatmalı sevgilimin geçen yıl beni yan komşusuyla aldattığını öğrendim, aynı semtte ayrı evlerdeydik ikimizi birden idare etmiş ta ki beni aldattığı kadının kocası eve dönene kadar.
O zaman anlamamıştım ama parçaları birleştirince buz gibi aldatılmışım(((((
Beni uyaran kişi vicdanı elvermediği için daha fazla saklayamadığını söyledi. Ortak arkadaşımız olduğu için ele veremem onu ama doğruyu söylediğinden eminim.
Akıl verin nooolur...
Çok hümanist gördüm siziBana anlatan kişiyi korumam gerek
Geçen salı.. bişey yapmak için yüzyüze gelmeyi bekliyorum.. bir haftadır il dışındabi akşam?
hangi akşam?
ne kadar önce?
ve nasıl hala bir şey yapmadınız?
Şubattan sonra barıştık ondan sonra konu açmamışım zatenbir de şunu anlayamadım
uzatmalı sevgilim geçen yıl aldattı demişsiniz ama
siz Ocak ayındaki başka bir konunuzda yalnız olduğunuzu, sizinle olmak isteyen biri olduğunu yazmışsınız
Şubatta da ayrıldık yazmışsınız
Size karşı saygısızlık etmek istemiyorum; ama adamın niyeti bence sizinle cinsellikmiş. Siz gitmez vs. diyorsunuz; ama bu adam sizi sevmiyor bence, gitmeme nedeni cinsellik yaşamak. Cinsellik yaşamayı keserseniz gider, bahaneye gerek yok, evlenmeyi istediğini pek sanmıyor. O kadınla da sizle de rahatça cinsellik yaşayabildiği için irtibatta.Şubattan sonra barıştık ondan sonra konu açmamışım zaten
Aldatılma olayı tam olarak geçen yıl olmuyor barıştıktan sonraki iki ay filan
Yanlış hatırlamışım özür
Şubattan sonra barıştık ondan sonra konu açmamışım zaten
Aldatılma olayı tam olarak geçen yıl olmuyor barıştıktan sonraki iki ay filan
Yanlış hatırlamışım özür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?