gecenin 12si, iş görşmsine gittğm adam beni telefonda taciz ediyor..

umuda_yolculuk2005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
1.683
5.152
108
39
o kadar üzgünümki anlatamam konu açalı daha bir kaç saat oldu, ben boşanmaya çalışırken, evlatlarımın başında dimdik durmaya çalışırken az önce gelen telefonla, gözyaşlarına boğuldum

iş görüşmesine gitmiştim 2 hafta önce, bir şirkete, şartlarda uyum sağlayamadığımız için
işe başlayamamıştım, adi herif gecenin 12 sinde şuan beni arayıp, nasılsınız vs, tanıyamadım siz kimsiniz dedim
ben x şirketten xx
buyrun dedim, sizden çok etkilendim, aklımdan atamıyorum, iş görüşmesine gelirken
mavi giyinmişimde, özgüveni temsil edermişte bi dünya, ben resmen mala bağladım inanamadım ne diyorsunuz siz ya dedim, lütfen kapatın telefonu bir dahada aramayın.. teli yüzüne kapattım

tekrar aradı, yüreğime söz geçiremiyorum, seni unutamıyorum bilmem ne
lütfen dedim, benimle bu şekilde konuşmayı kesin, savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.. yüzüne kapattım yine.. msj atmış bu kezde hayvan herif

ya ben namusumla çalışıp, çocuklarıma bakmak istiyorum sadece böle şeyleri flimlerde olur zannederdim

Yoo oluyor neden kendinizi kötü hissettim
Engelleyin defolsun gitsin
Sizin mucadelenizi onlar anlamazlarki
Tok aç misali millet uçkur peşinde
Lütfen üzülmeyin bu tür hareketler mutlaka olacak yilmayin

inanın şok oldum, gece gece başımdan aşşağı kaynar sular döküldü
bian anlayamadım, ne diyo bu oldum, anlık şok yaşadım resmen
dertlerim yetmezmiş gibi birde bu tür tacizler, allahım sen aklıma mukayyet ol

Ş.... pislik,adi insanlar ne kadar pislik olmuş ya bence git şikayet et..

Agzina s.....ç. Sonra engelle ş.....zi. Buna ragmen başka nodan arıyorsa şikayet et

babamla zaten papazım boşanma arefesi, bide bu olay olursa ortam iyice gerilir.
adama blöf yaptım, savcılığa suç duyurusunda bulunacağım böyle konuşmaya devam ederseniz

msj atmış, yüreğime söz geçiremiyorum, o günden beri unutmaya çalışıyorum
elimde değil , senden çok etkilendimbize bir şans ver adii pislik
aklım almıyo, mülakatı 4 kişi olarak gerçekleştirdik tipine bakanda adam sanar hıyarı..
şeytan diyo git şirkete rezil et

Sst sakın ol
Salla gitsin ne dert ediyorsun
Biliyorum zor günler yaşıyorsun o yüzden bide bunu takma

Canım mısterı hızmetlerını ara o dakıka nunaranı degıstırıyorlar suc duyurusunda bulunmak ıstıyorsanda bulun... serefsız adam pıs sapık ıcın canını sıkma
Konuyla alakasız ama taahhüt varsa da değiştiriyorlar mı?
Beni de rahatsız edenler olmuştu,engelledim ama yine de kayıtta görünüyor.

Evli mi acaba bir daha ararsa eşinle konuşucam ayrıca blöf yap aileme söylerim filan De engelle arasın dursun hiç cevap verme ş....

Senden hoşlanmış olabilir ama bu denli rahatsız etmesi hiç hoş değil ve korkutucu...

gecenin 12 si, ve adi herif telefonu kapatırken, senden vazgeçmicem demezmi
tam kapatacakken döndüm, allah aşkına kendinize gelin, beni tanımıyorsunuz bile.
bize şans ver dedi bende blöf yaptım savcılık vs vericem die kapattım yüzüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…