- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Evli mi acaba bir daha ararsa eşinle konuşucam ayrıca blöf yap aileme söylerim filan De engelle arasın dursun hiç cevap verme ş....
suc duyurusunda bulunacagım diyip bulnulmadıgı için maşallah her erkek baya cesaretleniyor... senin adına gercekten üzüldüm. gecmiş olsun.o kadar üzgünümki anlatamamkonu açalı daha bir kaç saat oldu, ben boşanmaya çalışırken, evlatlarımın başında dimdik durmaya çalışırken az önce gelen telefonla, gözyaşlarına boğuldum
iş görüşmesine gitmiştim 2 hafta önce, bir şirkete, şartlarda uyum sağlayamadığımız için
işe başlayamamıştım, adi herif gecenin 12 sinde şuan beni arayıp, nasılsınız vs, tanıyamadım siz kimsiniz dedim
ben x şirketten xx
buyrun dedim, sizden çok etkilendim, aklımdan atamıyorum, iş görüşmesine gelirken
mavi giyinmişimde, özgüveni temsil edermişte bi dünya, ben resmen mala bağladım inanamadım ne diyorsunuz siz ya dedim, lütfen kapatın telefonu bir dahada aramayın.. teli yüzüne kapattım
tekrar aradı, yüreğime söz geçiremiyorum, seni unutamıyorum bilmem ne
lütfen dedim, benimle bu şekilde konuşmayı kesin, savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.. yüzüne kapattım yine.. msj atmış bu kezde hayvan herif
ya ben namusumla çalışıp, çocuklarıma bakmak istiyorum sadeceböle şeyleri flimlerde olur zannederdim
Bir sapık yüzünden üzmeyin kendinizi. Telefon numarasını engellediğinde size hala mesaj atabiliyor mu? Atabiliyorsa eğer hiç cevap vermeyin, görmediğinizi düşünüp yazmayı bırakır. Şayet devam ederse de şikayet edin.
suc duyurusunda bulunacagım diyip bulnulmadıgı için maşallah her erkek baya cesaretleniyor... senin adına gercekten üzüldüm. gecmiş olsun.
baktın cok arayıp soruyor telini değiştir. yada bir güzel kayda al sesini söylede bakın kayıt yapıyorum dedikleirizi de. sonrda git bununla savcılıga.
sana diyip diyip yapmıyorsun demedim. yanlış anlama genel olarak artık cok ayaga düğştü herkes aynı şeyi diyuip yapmayınca adamlarda cesaretlenior demeye calıştım.böyle bir durumda iken, şikayeti gerçekleştiremem mecbur blöf yapıcaktım
tş ederim, engelledim bakalım, umarım düşmez bu olayın üstüne, 2 hafata geçmiş adam üstümdekinin
rengini hatırlıyo, ben dün akşam ne yediğimi unutuyorum.. dengesiz
sana diyip diyip yapmıyorsun demedim. yanlış anlama genel olarak artık cok ayaga düğştü herkes aynı şeyi diyuip yapmayınca adamlarda cesaretlenior demeye calıştım.
elbette böyle yapman iyi olmuş.[/QUOT
sorun değil canım, anladım demek istediğini..
herif soğuk duş etkisi yarattı üstümde
Üzülmeee böyle şerefsizler çok hatta iş görüşmelerinde paylaşıma açık diye bi madde koyan iğrençler bile var gidişat çok kötü Allah sonumuzu hayır etsin.engelle pisliği başka nodan ararsada şikayet edin
Şerefsizlikte sınır tanımıyorum demek! Hem eşek gibi akşama kadar çalışcaksın hemde tacizlerimi kabul edeceksin demek! Şimdi böyle bi moda çıkmış daha neler görücezhönkkk, oda ne demek, paylaşıma açık
acaba o paylaşıma acık derken iş ve takım arkadaşları proje kapsamında paylaşıma acık denmiş olabilir mi?Üzülmeee böyle şerefsizler çok hatta iş görüşmelerinde paylaşıma açık diye bi madde koyan iğrençler bile var gidişat çok kötü Allah sonumuzu hayır etsin.engelle pisliği başka nodan ararsada şikayet edin
bak bende anlatayım. yeni mezun muyum yada stajımı yaptım iş mi arıyorum ne.. reklam ajansı. güzel bir binada. gittim görüşmeye 1. görüşme form doldur azıcık mulakat gibi birşey. tamam haber veririz dediler ok dedim. döndüm eve. ertesi gun akşam 6-7 civarı. sizi iş görüşmesine davet ediyorum dedi adam. saate baktım şimdi mi yarın mı dedim. hemen gelirseniz iyi olur dedi.
bu saatte ne iş görüşmesi gunduzler cuvalamı girdi diye bögürmüştüm herife..
cok yılllll oldu ama dun gibi hatırlarım. cok öfkelenmiştim.
Adi ş...siz belkide evli kimbilir belkide sen gibi kac insanı tuzağına düşürdü nosunu dağıtın pisliğin haddini bildirsinler
boşver şimdi seni güldüreyim ben cok gülerim bu anıcıgımatekrar, farklı bir numaradan arar yada msj atarsa dediklerinizi uygularım..
allahım nolur, dert kotamı doldurmuş olayım şimdilik, evim elden gidiyo, ocağım batmış deyim yerindeyse, çocuklarım için çırpınıyorum
bide bu gece gece
boşver şimdi seni güldüreyim ben cok gülerim bu anıcıgıma
gene iş görüşmesi yer istanbul :)
marka bir takı firması kendi reklam broşür dergi tasaraımlarını yaptırcakları şirket içine grtafiker arıyorlar. gittim görüşmeye.
kadının dili mi sürştü nedirbana dedi ki
* evdekiler ne yapıyor?
ben böyleyim tabi
* iyiler selamları var dedim
görüşme bitmiştir dedi bence de bitsin dedim gülerek cıkmıştım oradan.
aslında hata bende degildi. birde evdekilerden sana ne ? annenimi işe alacaksın da soruyorsun ? demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?