gecenin 12si, iş görşmsine gittğm adam beni telefonda taciz ediyor..

suc duyurusunda bulunacagım diyip bulnulmadıgı için maşallah her erkek baya cesaretleniyor... senin adına gercekten üzüldüm. gecmiş olsun.
baktın cok arayıp soruyor telini değiştir. yada bir güzel kayda al sesini söylede bakın kayıt yapıyorum dedikleirizi de. sonrda git bununla savcılıga.

ben teli 2. kez yüzüne kapattım, o anda da msj atmış şimdi engelli,

böyle bir durumda iken, şikayeti gerçekleştiremem mecbur blöf yapıcaktım
tş ederim, engelledim bakalım, umarım düşmez bu olayın üstüne, 2 hafata geçmiş adam üstümdekinin
rengini hatırlıyo, ben dün akşam ne yediğimi unutuyorum.. dengesiz

sana diyip diyip yapmıyorsun demedim. yanlış anlama genel olarak artık cok ayaga düğştü herkes aynı şeyi diyuip yapmayınca adamlarda cesaretlenior demeye calıştım.
elbette böyle yapman iyi olmuş.

Üzülmeee böyle şerefsizler çok hatta iş görüşmelerinde paylaşıma açık diye bi madde koyan iğrençler bile var gidişat çok kötü Allah sonumuzu hayır etsin.engelle pisliği başka nodan ararsada şikayet edin

bak bende anlatayım. yeni mezun muyum yada stajımı yaptım iş mi arıyorum ne.. reklam ajansı. güzel bir binada. gittim görüşmeye 1. görüşme form doldur azıcık mulakat gibi birşey. tamam haber veririz dediler ok dedim. döndüm eve. ertesi gun akşam 6-7 civarı. sizi iş görüşmesine davet ediyorum dedi adam. saate baktım şimdi mi yarın mı dedim. hemen gelirseniz iyi olur dedi.
bu saatte ne iş görüşmesi gunduzler cuvalamı girdi diye bögürmüştüm herife..
cok yılllll oldu ama dun gibi hatırlarım. cok öfkelenmiştim.

Adi ş...siz belkide evli kimbilir belkide sen gibi kac insanı tuzağına düşürdü nosunu dağıtın pisliğin haddini bildirsinler

tekrar, farklı bir numaradan arar yada msj atarsa dediklerinizi uygularım..
allahım nolur, dert kotamı doldurmuş olayım şimdilik, evim elden gidiyo, ocağım batmış deyim yerindeyse, çocuklarım için çırpınıyorum
bide bu gece gece

acaba o paylaşıma acık derken iş ve takım arkadaşları proje kapsamında paylaşıma acık denmiş olabilir mi?

Adi ş...siz belkide evli kimbilir belkide sen gibi kac insanı tuzağına düşürdü nosunu dağıtın pisliğin haddini bildirsinler

bu ülkede kadın olmak gerçekten çok zor, kadın olmak başlı başına zaten zorda neyse..
insanlar alın teriyle, ekmeklerinin peşindeler, birde dikkatimi çeken, iş ilanlarında bakımlı, giyinmesini bilen, deneyimli 18 25 yaş arası, nan 18 yaşındaki çocuk demiyimde gencin ne deneyimi olabilir :/ deli ediyo bu ibareler beni gördükçe

numarasını dağıtmak, uwww kulağa hoş geliyo

boşver şimdi seni güldüreyim ben cok gülerim bu anıcıgıma
gene iş görüşmesi yer istanbul :)
marka bir takı firması kendi reklam broşür dergi tasaraımlarını yaptırcakları şirket içine grtafiker arıyorlar. gittim görüşmeye.
kadının dili mi sürştü nedir bana dedi ki
* evdekiler ne yapıyor?
ben böyleyim tabi
* iyiler selamları var dedim
görüşme bitmiştir dedi bence de bitsin dedim gülerek cıkmıştım oradan.
aslında hata bende degildi. birde evdekilerden sana ne ? annenimi işe alacaksın da soruyorsun ? demi

gerçekten iyiydi bu kahkaha attım çok yaşa sen emi

ilk görüşmeyi bu hıyarla yaptık, türk hava yolllarında yurtiçi muhasebe müdürlüğünde çalıştım dedim.
daha sonra 3 kişi olarak devam etti mülakat, demesinmi, hanımefendi thy de müdürlük yapmış
ben yine şok tabi
yo yooo dedim, yalnış anlaşılmasın ben müdürlük yapmadım
hmm evet yapmamış demezmi,
gülücem gülemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…