- 30 Ocak 2016
- 581
- 639
- 103
- Konu Sahibi Rainbow21212121
-
Akraba ziyareti yasak değil diye biliyorum,aklıma geldi ama ilgilenirler mi diye tereddüt ettimŞikayet edin lütfen. Komşu ağırlamaya para cezası var şu an. En azından bu pandemi döneminde kafanız rahat eder.
Canım devletin kasasına para girecek neden ilgilenilmesin? Sen dene lütfen az buz da değil 3000 küsür diye hatırlıyorum. Bir daha böyle bir şeye girişmezlerAkraba ziyareti yasak değil diye biliyorum,aklıma geldi ama ilgilenirler mi diye tereddüt ettim
Ben şikayet ettim kaç kere, polis uğramadı bile. Maalesef sallamıyorlar sokaktaki çoluk çocuğu yaşlıyı bileCanım devletin kasasına para girecek neden ilgilenilmesin? Sen dene lütfen az buz da değil 3000 küsür diye hatırlıyorum. Bir daha böyle bir şeye girişmezler
Kendileri rahatsız değil sanırım yanaşmazlar gibime geliyor ve de yaptıranlar da çok memnun değildi araştırmıştım bir kaç ay önceİmkanınız varsa komşuyla ortak yan duvara ses için akustik izolasyon yaptırabilirsiniz.
Yaa biz karşımızdaki fırın sırasını şikayet etmiştik valla, koşarak geldiler İstanbulda yaşıyorum. Sonra bir daha o fırında öyle bir sıra olmadı, iki kişiden fazla almadılar. Yerine göre değişiyor işte usulsüzlük bileBen şikayet ettim kaç kere, polis uğramadı bile. Maalesef sallamıyorlar sokaktaki çoluk çocuğu yaşlıyı bile
Böyle cezasız kalırsa ve de iyice işi inada bindirirlerse diye de ihbar etmeyi erteledim açıkçasıBen şikayet ettim kaç kere, polis uğramadı bile. Maalesef sallamıyorlar sokaktaki çoluk çocuğu yaşlıyı bile
Eğer yan komşu olarak siz rahatsız oluyorsanız kesinlikle alt komşusu üst komşusu da rahatsız oluyordur. Apartmanda kulis yapıp mı bastırsanız acaba? Benim de üst katımda bekar polisler oturuyor özellikle yasak günlerde geç saatlerde gürültü çok oluyor evde partiliyorlar eğer uyumuşsam sorun yok uyumadıysam gerçekten çok can sıkıcı oluyor.Kendileri rahatsız değil sanırım yanaşmazlar gibime geliyor ve de yaptıranlar da çok memnun değildi araştırmıştım bir kaç ay önce
Keşke yapılması gereken yapılsa. Benim yaşadığım yerde pek kanun işlemiyor, hele ki adamın varsa ki vardır bu rahatlık boşa değildir diye düşünüyorum,bu kadar rahat olmalarına başka bir açıklama bulamıyorumYaa biz karşımızdaki fırın sırasını şikayet etmiştik valla, koşarak geldiler İstanbulda yaşıyorum. Sonra bir daha o fırında öyle bir sıra olmadı, iki kişiden fazla almadılar. Yerine göre değişiyor işte usulsüzlük bile
Bunu bilmiyordum, fotoğraf çekmeye çok ta uygun açıda oturuyorlardı, iyi ki söylediniz,çok teşekkür ederim,Cimer hiç aklımıza gelmedievde en fazla 5 kişi olabiliyor ve fazlası olursa kişi başına 3100 lira cezası var, siz 155 i arayın bakalım ilgileniyorlar mı? hele ki sokağa çıkma yasağı ihlali. emniyet ilgilenmezse teşekkür edip laf arasında cimere yazacağınızı belirtin, tahminimce hemen ekip gönderirler. yasak olan saatlerde aramalısınız ve mümkünse fotograf çekmelisiniz, fotograf cimer başvurusu için gerekli
Ah ah keşke salabilsek... Hadi biz saldık diyelim,çocuğumun düzeni bozuluyor,buna çok üzülüyorum. Deneyeceğim şikayet etmeyi bir dahakine, yılbaşında kesin kurarlar yine masayıtavsiyeyle olmuyor canım maalesef . Baştan böyleyse hep öyle oluyor .bizim de komşumuz her gün alem yapar .adamla 50 defa konuştum , kavga ettim ,polis çağırdım .ama hala aynısaldım bende .
Siz yine de şikayet edin sonuçta belli bir saatten sonra gürültü yasak ,bir de misafir yasak.
Ben de İstanbul’da yaşıyorum. Ama maalesef ilçeye göre bile değişiyor demek kiYaa biz karşımızdaki fırın sırasını şikayet etmiştik valla, koşarak geldiler İstanbulda yaşıyorum. Sonra bir daha o fırında öyle bir sıra olmadı, iki kişiden fazla almadılar. Yerine göre değişiyor işte usulsüzlük bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?