oha komşuya da anlatılmaz kiGece o iş için uyandırması sevgiden cok bencillik hissi uyandırdı bende.
Bir komşumuz vardı gelir gider kocam bana çok düşkün, kocam her gece ister, yok yanında çıplak yatarım anca paklıyor minvalinde şeyler anlatırdı. En son kahvemi yavaşça sehpaya bırakıp olay mahallinden uzaklaştım bir daha samimi olmamak üzere. Bana onu hatırlattınız
Hay Allah yahu nedertler varmis duydunuzmu?
Sen hic habet izlemiyosun sanirim ,ulke ici ulke disi insanlar kan agliyo....
Ayip be ayip....
Gece o iş için uyandırması sevgiden cok bencillik hissi uyandırdı bende.
Bir komşumuz vardı gelir gider kocam bana çok düşkün, kocam her gece ister, yok yanında çıplak yatarım anca paklıyor minvalinde şeyler anlatırdı. En son kahvemi yavaşça sehpaya bırakıp olay mahallinden uzaklaştım bir daha samimi olmamak üzere. Bana onu hatırlattınız
+1Bence KK üyelerine üyelik öncesi hızlandırılmış kurs verilmeli hangi dert hangisi dert değil ayırt edemeyen üyelerimiz var
Üzerinde röpteşambır elinde içkisi bu sahne çok tanıdık geldi"seni arzuluyorum" mu diyor, ne yeşilçamvari bi replik olmuşben diğer konuyu değil de bunu merak ettim, acaba seni arzuluyorum diyen başka kocalar varmı
Sen bekarsın anlayamazsın kendi+1
Kadın kadınayız tamam ( aslında üye olmayanların da okuyabildiği bir yer olduğundan pek de kadın kadına değiliz ) ama bu kadarı da fazla yani. Gece uyandırılıyormuş, e rahatsız da değil bu durumdan. Ne yapalım şimdi? Anlatmış olmak için anlatmış resmen. Amaç ne, biz ne çıkarmalıyız buradan?
:) Valla anlamadım NameSen bekarsın anlayamazsın kendi
Kiblenmesi gerektigin+1
Kadın kadınayız tamam ( aslında üye olmayanların da okuyabildiği bir yer olduğundan pek de kadın kadına değiliz ) ama bu kadarı da fazla yani. Gece uyandırılıyormuş, e rahatsız da değil bu durumdan. Ne yapalım şimdi? Anlatmış olmak için anlatmış resmen. Amaç ne, biz ne çıkarmalıyız buradan?
Kiblenmesi gerektiğini+1
Kıskandırmak istemiş sanırım çok saçma bir şekilde ya da ağır biçimde canı sıkılıyor+1
Heh aranılan yorum bu! Lafa gelince cinsiyetçi olmayın diyoruz. Ama bunun gibi konularda adamın detaylarını didik didik buraya yazıyorlar. Adam gidip erkek forumunda şu olayı yazsa kıyameti koparırlar kesin. Hatta ben o herifi boşarım net!Gercekten bir derdi olmadan (saglik sorunu, vajinismus, caninin yanmasi gibi sorunlara eyvallah) cinsel hayatini sanal ortamdan bile olsa anlatabilen insanlari itici buluyorum. Ayni sekilde esiniz sanal bir ortamda "gece kaldirdim hatunu, bi sevistik sormayin. Zaten hic reddetmez beni" yazsa ne dusunursunuz?
Bir erkegin esiyle/sevgilisiyle yaptiklarini sagda solda anlatmasi ne kadar yanlissa kadinin anlatmasida o kadar yanlis bence.
Heh aranılan yorum bu! Lafa gelince cinsiyetçi olmayın diyoruz. Ama bunun gibi konularda adamın detaylarını didik didik buraya yazıyorlar. Adam gidip erkek forumunda şu olayı yazsa kıyameti koparırlar kesin. Hatta ben o herifi boşarım net!
Ama kadın adamı afişe edince hiç sorun yok.
Canim benim konuya girmem ne icindi.Konuyu ben de dert gormedim ama bu dediginizle ne alaka?
Madem oyle siz neden buraya mesaj yazdiniz ya da neden takiliyorsunuz?
Konuyu ben de dert gormedim ama bu dediginizle ne alaka?
Benim esimde beni kaldiriyo ama ne icin goreve gidicem diye onun icin girmistim ama okuyunca yazmadan duramadim.Konuyu ben de dert gormedim ama bu dediginizle ne alaka?
Benim esimde beni kaldiriyo ama ne icin goreve gidicem diye onun icin girmistim ama okuyunca yazmadan duramadim.
Simdi bu dertmi oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?