- 25 Ağustos 2023
- 792
- 257
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Ha gitti ha gidecek diye bekliyorum yok suan kesildi ses ins beynimin ici zonkluyoNeden bi saattir polisi aramadınız ? Biz napalım burdan
Gecmıs olsunHa gitti ha gidecek diye bekliyorum yok suan kesildi ses ins beynimin ici zonkluyo
Uykum kacti yine devam ederse polise sikayet ettigimde onlar gelene kadar kesilirse naparm.bilmiyorm agzimin tadi kactiGecmıs olsun
Bildiridm.gerekli yere
Adres verin gelip kulağını çekelimYine ayni ya yine ayni
e siz de demiyorsunuzbeynimde zonkluyo ses bir Allah in kulu noluyo demiyo cildircm
e siz de demiyorsunuz
Yalnz.yasiyorm nasil diyim kapiya dayansa napabilirm
Bakamadim.bile.camdan sabah ezanlarinda kesti.sesiniVideosunu çek şikayet et diyeceğim de etraf manyak dolu boşver bacım bir günlük uykusuz ise git canından kıymetli değil
Ettim polisi aradim geldiler mi geknediler mi bilmiyrm cunku disarida ses falan gelmedi yada poliw aracinin o isigi iceri yansimadiGerçekten kimse birşey demiyor belli ki, sende dahil... Şikayet et, polis kontrol eder, sana da adam niye gitti diye kızacak halleri yok ya
Ya korkudan tedirgin oldm ,stres oldm yalnz hissettm buraya yazdim burada bazi insanlarda alayci tavir var ama su durumda da olmasin ya.Adres verin gelip kulağını çekelim
Sabaha kadar o ses mahvetti o manyaga hakkimi helal etmiyorum hem korktum hem basim agridiEsrarengiz bir ses var diye geldim, motor çıktı. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum şu an
Siz evinizdesiniz kapınız kilitli sokaktaki arabanın nesinden korkuyorsunuzYa korkudan tedirgin oldm ,stres oldm yalnz hissettm buraya yazdim burada bazi insanlarda alayci tavir var ama su durumda da olmasin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?