Adam pantolonu çıkarana kadar boşalıyomuş zaten ne tecavüzü abshssjskYahu tecavüze uğramadığına şükret bir de aramadı diyorsun. Uzak dur.
Bn bayanımİşte bence bunlar bu kullanıcı beyefendinin fantazi dünyasının ürünü
Buradan belli işte....Bayanım mı
Yönetim inceleyip bakarsa anlarızBuradan belli işte....
Adam bakma demiş ama ben de baktim diyo zaten ashshjsAdam pantolonu çıkarana kadar boşalıyomuş zaten ne tecavüzü abshssjsk
Hayır bu ikinci kere olmuş kendisi de memnun demek ki. Ay 1 dk mı sürüyo
İğrenç ya pislik adamArkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
Veda busesi dmfnfmfnfnfYahu ne Son kezi,vedasi .
Yasin kac senin?
sizdeki bu deli cesaretinin nereden geldiğimi sorabilir miyim?Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
Kusura bakma ama sana yapma diyoruz yapıyorsun sonrada gelip burada ah vah ediyorsun.Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
EVet olmayabılırımKusura bakma ama sana yapma diyoruz yapıyorsun sonrada gelip burada ah vah ediyorsun.
Şansını fazla zorlama, bir daha ki sefere şanslı olmayabilirsin
Cafe dıyoruz gıtmıyorgötünüzü koyup sakince konuşacak başka yer mi yok
4 gundur aramıyor benı kolu sarılı oldugu ıcınmısKardeş sen ne diyorsun ben hiçbir şey anlamıyorum. İyi eli kolu sariliysa sen yardımcı olursun bi dahaki sefer.
Sumdı ıcın olmaz dıyorumE napcan evlensen de arada arabada bulusma dateleri mi yapcan? Sende pek normal degilsin
Bır oncekınde olmadı dun olduAdam pantolonu çıkarana kadar boşalıyomuş zaten ne tecavüzü abshssjsk
Hayır bu ikinci kere olmuş kendisi de memnun demek ki. Ay 1 dk mı sürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?