Gecenkı olayın devamı cok kotu olay oldu

Sapık bıde ısı buttı ya aramıyor beni
Tamam Adam sapik veya cinsellige düskün abaza diyen sen ne ayaksin???

Arabanin icinde öpüsürken gözünü kapatta kenara bosalim sanki cis yapar gibi uluorta bosalan bir sapigin arabasinda ne isin var ya siz araniyor musunuz Pardon da .

Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
Bir opucukte bosalcak gibi olduysa, surekli biriyle oldugu cok net yalandir. Hatta iddia ediyorum abazanin en onde gideni

Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
Niye ha bire arabasına biniyorsunuz? Konuşmaksa mevzu şu cafeye geçiyorum orada görüşelim dersin. Bile bile lades!

Back
X