- 25 Mart 2022
- 452
- 1.063
- 63
kolu neden sarılı4 gundur aramıyor benı kolu sarılı oldugu ıcınmıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolu neden sarılı4 gundur aramıyor benı kolu sarılı oldugu ıcınmıs
Is kazası gecırmıs arayamıyomus sag elın nıye var dedımkolu neden sarılı
SEn mukemmelsın bu aradsYazdığınız hiç bir şey anlaşılmıyor ya çok safsiniz ya da akıl tutulması flan mi yaşıyorsunuz Allah aşkına?!
Sağ eli senin yanında ç.küyle oynayıp boşalmak için varmış, durup durup aynı şeyi yazıyorsun bu cevabı duymak istediğin için, istediğini vereyim bari ağlayıp durma.Is kazası gecırmıs arayamıyomus sag elın nıye var dedım
Ohh rahatladı içim. Kolu kırılmışsa bişey olmaz iyileşir o. Neyse ki pipisine bişey olmamış4 gundur aramıyor benı kolu sarılı oldugu ıcınmıs
Bana çok yoklukta geldi ama bahahahahaBır suru kısıyle bırlıkte olmus oyle.bırısı
Sakin KAFAyla konusmussunuzArkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
onun sağ elinin niye var olduğu belliIs kazası gecırmıs arayamıyomus sag elın nıye var dedım
Bunu neden siz biliyorsunuz4 gundur aramıyor benı kolu sarılı oldugu ıcınmıs
Kosa kosa gıden yok ztnHala aramadi aramadi diyorsunuz, sapik herif arayinca yine kosa kosa gideceksiniz herhalde.
Siz bu yasa nasil geldiniz bu konu troll degilse?
Bana soyledı bnde ınanmadım gıdıp baktımBunu neden siz biliyorsunuz
Bence pecete tutalim diyedir adamdaki abazaliga bakin yalniz opusmeyle ne hale geliyor kanli canli gorse kalpten gidecekpeki bizden ne istiyorsunuz? Arabaya gelip dur boşalma abi mi diyelim?
Sanki hayatinda ilk defa kadin gormusBır suru kısıyle bırlıkte olmus oyle.bırısı
Kolunu ne kadar yorduysa calistirdiysa artik4 gundur aramıyor benı kolu sarılı oldugu ıcınmıs
Bu ne be?Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
Hala iletisim sagliyor olmaniz hayret gercektenBana soyledı bnde ınanmadım gıdıp baktım
Sizin derdiniz ne peki? "Ben yaparım" ı mı kanıtlamak istiyorsunuz? 15 yaşında ergenler şu muameleye maruz kalsa " beni aramıyor, ciddi değil, benle oynuyor" diye dertlenip konu açmaz. Bu ne saçmalıkBırının olmasına gerek yok bu kız temız senle yapamaz demısler bnm için

Sizin bu herifle inatla görüşme sebebiniz nedir?Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var