- 4 Mart 2012
- 16.339
- 37.973
- 798
Maşallah sizde ateş gibisiniz. Sönmek bilmiyorsunuz.Zaten bır haftadır ortada yok nuyette bellı bıttı
Bir yandan sapık diyorsunuz bir yanda da neden aramıyor diyorsunuz.
Yaş kaç, işiniz gücünüz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sizde ateş gibisiniz. Sönmek bilmiyorsunuz.Zaten bır haftadır ortada yok nuyette bellı bıttı
Ztn 2 ay once bıroyle olmus bıde anlattıHe kesin sürekli biriyle birlikte oluyodur. Ondan bi öpücüğe boşalıyor. Sizden başka kimsenin bakmadığı ezik 31cinin teki.
İyi olmuş sizin kesessiniz yoktu çünkü.BU sefer rızasıyla ıletısımı kestı
Askından olmuyorum durum su sonra benı arıyor bıtırmedıgı bellı tam sılıyorum basa sarıyorMaşallah sizde ateş gibisiniz. Sönmek bilmiyorsunuz.
Bir yandan sapık diyorsunuz bir yanda da neden aramıyor diyorsunuz.
Yaş kaç, işiniz gücünüz var mı?
E tamam sapık ya bu adam sizin sapıkla ne işiniz var?Askından olmuyorum durum su sonra benı arıyor bıtırmedıgı bellı tam sılıyorum basa sarıyor
Bır haftadır yok bıttı bnceİyi olmuş sizin kesessiniz yoktu çünkü.
Oyle ztn bır suru kısıyle bebaber olmusYav he hedişi sinek görse azacak potansiyelde diye yorumladım ben, yine de sen bilirsin.
Normal degıl bıde 2 ay once bırıyle olmus bıde kızı gosterdı bu nasıl mıdesızlıkSanki ergenliğe yeni adim atmış, birşeyleri yeni keşfetmiş bırakmak istemeyen biri. Öpünce nasıl boşalıyor ay ne iğrenç birşey görüşüp durmayın şu adamla deli midir nedir
Begendım dıye sans vrrdım vermez olaydımE tamam sapık ya bu adam sizin sapıkla ne işiniz var?
Papağan gibi aynı şeyi tekrar edip duruyorsunuz. Sizin ilişki bitirme iradeniz yok mu?Bır haftadır yok bıttı bnce
Oyle ztn bır suru kısıyle bebaber olmus
Aramaz oİzin verme işte seni aramasına engelle her yerden.
Cocugu begenıyorum mantıklı davranmak zorundayımPapağan gibi aynı şeyi tekrar edip duruyorsunuz. Sizin ilişki bitirme iradeniz yok mu?
En guzelı bos durmak bosanalı 7 ay oldu bnm neyımeSen de başka erkek mi yok ne işin var yani
Azınca yine arar siz engellemediğiniz sürece. Görüşmeye dünden razı birisi var karşısında. Neden aramasınkiAramaz o
Bu sefer bır haftadır aramadı rekor bu bıttı bnceAzınca yine arar siz engellemediğiniz sürece. Görüşmeye dünden razı birisi var karşısında. Neden aramasınki
Rezıl olcak bısey yok konusmıcm bude aynı yerdeyız gelınce onu gorcem en kotusuAsla inanmıyorum 33 yaşında olduğuna. Öyleysen çook daha kötü durum inanılmaz rezillik
Senın turkce superSiz ciddi ciddi 34 yaşında mısınız?
Bu nasıl davranış, bu nasıl kanmak ve bu nasıl bir Türkçe?
NınBU sefer rızasıyla ıletısımı kestı
Evrt kesın oyleBence sen büyük bir trollsün
Bır suru kısıyle olmus tutmustırBırak seks yapmayı daha önce bir kadının elini tuttuğuna bile inanmıyorum öpüşerek boşalmak nedir ya