bn gerekenı yapıp cıkıp evime geldmE siz de bakiyorsunuz ahshs adam midesiz de siz cok mu midelisiniz sanki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn gerekenı yapıp cıkıp evime geldmE siz de bakiyorsunuz ahshs adam midesiz de siz cok mu midelisiniz sanki?
Kız ben anlamıyorum hadi de sen de çok anlamıyorsun belli ki adamın hallerinden. Hadi ne yorum yapmamızı istiyorsan söyle de onu yazalım. Bence çok beyefendi evlenilecek bir erkek. Seni ele güne muhtaç etmez arabanızda mutlu mesut yaşarsınızInsanın halınden anlamazsın
Karavan alirlarsa tum sorunlar cozulur bence.Seni ele güne muhtaç etmez arabanızda mutlu mesut yaşarsınız
Ahahah. Her dediğini doğru mu sayıcaz şimdi bu aç abazanın?Kendısı anlattı belkı dokunma olmustur gercı opmeyıde cınsellıkten sayıyor
Nerde konaklayacaklarsa söylesinler de yanlışlıkla gitmeyelim bariKaravan alirlarsa tum sorunlar cozulur bence.
Bu adam yarın yatakta da aynısını yapar, yum gözünü der bir köşede ağğğh diye patlar.Kız ben anlamıyorum hadi de sen de çok anlamıyorsun belli ki adamın hallerinden. Hadi ne yorum yapmamızı istiyorsan söyle de onu yazalım. Bence çok beyefendi evlenilecek bir erkek. Seni ele güne muhtaç etmez arabanızda mutlu mesut yaşarsınız
hahhahah yaaa psikolojimi bozdu bu konu gözümün önüne geliyoBu adam yarın yatakta da aynısını yapar, tüm gözünü der bir köşede ağğğh diye patlar.
Ahahah. Her dediğini doğru mu sayıcaz şimdi bu aç abazanın?
Ne yaparsa yapsınBu adam yarın yatakta da aynısını yapar, yum gözünü der bir köşede ağğğh diye patlar.
Sayma mumkunse konusmaAhahah. Her dediğini doğru mu sayıcaz şimdi bu aç abazanın?
Olur gelNerde konaklayacaklarsa söylesinler de yanlışlıkla gitmeyelim bari![]()
size tecavüz mü etmesini bekliyorsunuz anlamadım bu nasıl bir saflıkSevgoıyle ılgısı yok 2 ay once gamze dıye burı cagırmıs onunla olmıs bu adam vazgecmez
bn gerekenı yapıp cıkıp evime geldm
Bemden cıktı ne yaparsa yapsonBu adam yarın yatakta da aynısını yapar, yum gözünü der bir köşede ağğğh diye patlar.
İstemıyorum adımımı cıkartayımHadi itiraf et sende istiyosun dimi![]()
CAfede oturduk sonra evıme bıraktısize tecavüz mü etmesini bekliyorsunuz anlamadım bu nasıl bir saflık
abazan abazan hareketler nasıl korkmadan gidiyorsunuz yanına
Arabayla seni ormandan çiçek toplamaya götürse napcaktın ?CAfede oturduk sonra evıme bıraktı
Ucunda mi geliyorsun görüşmeye be adam bilmio musun kendi sapikligini at ölü topragini da öyle çık evden :)))Yani aşırı aşırı iğrenç. Gözümü açtığımda çüküyle oynayan erkek görsem kusarım ya bu ne acizlik? Sarılsan boşalırım falan. Midesi nasıl alıyo bu insanların anlamıyorum
İki oynaşıp öyle patlıycak bomba gibi, kuru kuruya tadı olmuyomuş shehehehUcunda mi geliyorsun görüşmeye be adam bilmio musun kendi sapikligini at ölü topragini da öyle çık evden :)))
Is kazasi dedigi işte milletin karisina kizina uzanmasinin sonucudur döndürüp sokmuslardir o elini bi tarafina :))Is kazası gecırmıs arayamıyomus sag elın nıye var dedım
Neden eve gidelim de böyle uluorta bosalma içime akıt falan demiyorsunuz ki?Askından olmuyorum durum su sonra benı arıyor bıtırmedıgı bellı tam sılıyorum basa sarıyor
Adamin kalbine mi indireceksiniz ya, çeşit çeşit kadin görünce beynine falan kan gitmez.Tamam ama bu sefer benim arabamla gezcez![]()