Geçer mi bu acı?

eflatun77

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
121
9
11
Çaresiz değil de en paramparça dönemimdeyim. Yıllanmış bir ilişki çatırdamya başladı artık. Bitti. Bitmek üzere gel gitler beni mahfediyor. Hayatıma adapte olamıyorum. Bugün ağlarken bir sürü tırnak izi kaldı vücudumda. Sanırım öfke kontrolüm var. Ona mesaj atmadan yapamıyorum bittiğini anladıkça onu rahat gördükçe parçalanıyorum. Bazı kızlar yalnız büyür bir ev içinde. Sonra der bu çocuk kaderim yıllarım. Hayaller kurarsınız ya sonra yok olur. Aman ne dramatik değil de kendinizi yerime koyup çaresizce düşünür müsünüz? Eminim ki böyle şeyler yaşayıp üzerinden 10 yılı geçirmiş insanlar vardır. Ama ben şuan o acının en başındayım. Acı çekmekten korkuyorum ama öyle bir çekicem ki. Barışırsınız diyorlar. Güven kalmadı en en güvendiğim insana. Başkası mı var diyorum. Olsa ne olur canım beş katı daha yancak. Yorganın altında boğazım düğüm ağlamamaya çalışıp yazıyorum.

Yaşanmışlıklar var. Bu acının nasıl üstesinden gelicem. Yaşım genç çok. Fakat hayat bazı insanları çok yorar her anlamda.. kendimi berbat hissediyorum. Yanımda kimse yok çaresiz bitkin deli gibi ağlayan bir ben. Oturdum boş boş bakınıyorum. Şimdi ne olacak ? Ben ne olacağım? Ne yapacağım? Koca yıllık ilişki hayallere yaklaşmışken herkes sizi bilirken o aniden gelen boşluk. Ben hayatta neler gördüm buda geçecek ama çok başındayım dayanmak çok çok zor geliyor. Lütfen birşey deyin bana zor olacak ama biter deyin canım yanıyor boğazım düğümler içinde gözlerim şiş ve beni asla takmayan bir insan. Ama bir an da nasıl bu hale geldi ? Belki çoktan böyleydi. Yolun sonuna geldik. Belki de benim sonuma...

Yaşın çooook genç. İlk zamanlar hep böyle olur, sana değer veren insan seni ağlatmaz üzmez böyle düşün. O ne kadar rahatsa sende o kadar ol ulaşılmaz olmazsan düzeleceği varsa da düzelmez.

Yaşın çooook genç. İlk zamanlar hep böyle olur, sana değer veren insan seni ağlatmaz üzmez böyle düşün. O ne kadar rahatsa sende o kadar ol ulaşılmaz olmazsan düzeleceği varsa da düzelmez.
Kendimi çok küçük düşürdüm. Elbet benim hatalarımda var ama emeğimde bir o kadar. Düzelceğini sanmıyorum. Güven kalmadı. Küssek bile habersiz birşey yapmazdım şimdi nerelere gidiyor...

Kendimi çok küçük düşürdüm. Elbet benim hatalarımda var ama emeğimde bir o kadar. Düzelceğini sanmıyorum. Güven kalmadı. Küssek bile habersiz birşey yapmazdım şimdi nerelere gidiyor...

Sorun bu aslında ilişkideki dengeyi ayarlayamayınca böyle oluyor keşke o seviye korunsa. Sık muhabbet tez ayrılık getirir lafını getiriyor aklıma bu hep

Sorun bu aslında ilişkideki dengeyi ayarlayamayınca böyle oluyor keşke o seviye korunsa. Sık muhabbet tez ayrılık getirir lafını getiriyor aklıma bu hep
Yeni taze çift değiliz ki biz. 6 yılımı verdim. Ne emekler verdik neler yaşadık. Sadece çok çaresizim kırıp döksem bağırsam kendime zarar versem rahatlıcam. Başkasıyla bakışması bile beni daraltıyor düşündükçe.

anladığım kadarıyla henüz "bitti" dememişsiniz
ve sen kendini onun gözünde değersiz hissediyorsun
genellikle böyle durumda kadınlar kendileri "bitti" deyip terk etmeye, bir de laf sokmaya çalışırlar
"nasıl dokunan cümleler kursam da hatasını anlasa" gibi

sakın bu HATAyı yapma!
sakın bitti deme, sözlerinle, hareketlerinle gününü göstermeye çalışma
çünkü bunları yaptığın an herhangi bir tepki alamazsan acın çok daha büyük olur

bunun yerine, "bitti" denmiş gibi yaşamaya başla sen
ayrılmışsınız gibi yaşa, kendine bunu böyle kabul ettir
demek istediğim "git başkasıyla ol" değil tabi ki

telefon bekleme mesela - beyninde biz ayrıldık de
telefon etme mesela - beyninde biz ayrıldık de vs vs vs

bırak birisi ayrılalım diyecekse o desin
sen de kabul edip tepki vermeyen taraf ol
böyle de acı çekersin ama "iplenmemiş olmak" kadar çekmezsin

Çok gençsin ama koca yıllık ilişkin var.Öyle mi???

Dur daha yeni başlıyorsun hayata.Bu da geçer.Daha neler neler gelir geçer.Üzülme.

bazen iyi şeyler biter ki daha iyileri başlayabilsin. gençsin, sağlıklısın, önünde uzun bir gelecek var. elin sümüklü çocuğu için kendini heba ettiğine değer mi hiç, hepsi geçecek sen bile şaşıracaksın hatta.

Kaç yaşındasınız okuyor musunuz ilişkiniz kaç yıllık. Ve ayrılık sebebiniz aldatma mı güvensizlikten kastınız nedir

Zaman en guzel ilac gercekten. Bugun bende beni defalarca aldatmis olan sevgilimden ayrildim bugun yarin 3 5 Ay aglicam ama sonunda hayatim kurtulucak sende lutfen oyle dusun. Acini cek ve bitir Allah halka halka diziyor hakkimizda hayirli olani

Dediklerin çok doğru yapmamam gereken herşeyi yaptım. Başkasıyla olur eder düşündükçe çok canım yanıyor işte yapmıyorum. Kırıcam telefonu o olucak dediklernizi denicem...

Nolur bu emrelerden uzak durun. Sonra boyle oluyoruz hepimiz. Sizi bu kadar bunaltmis bir iliskinin bitmesi daha hayirli olacaktir. Ilk zamanlar baska bir kadinla goz goze geldigini bile dusundukce aglamaktan nefes alamayan ben gecenlerde sevgilisiyle yaptigi ask klibini gulerek izledim. Bu kadar yipratan sey ask degil takintidir aliskanliktir

Kaç yaşındasınız okuyor musunuz ilişkiniz kaç yıllık. Ve ayrılık sebebiniz aldatma mı güvensizlikten kastınız nedir
20.. 5,5 diyelim... klasik bir tartışma ama 20 gündür hatta 1 aydır konuşmuyoruz konuşsak bile git bitti yok başkasına deme belki barışırız vs ..

Cnm öncelikle sakin ve sabırlı ol.Eminim ki konuyu biraz daha açarsan çok daha yardımcı olabiliriz.Seni istemeyeni istemeye sen hiç isteme.Ağlamaya değmez.Ayrılmak istemesinin sebebi ne ki bu denli ayrılmak istiyor?

Dediğiniz doğru ama işte ben en başındayım umarım sizin gibi olurum..

Cnm öncelikle sakin ve sabırlı ol.Eminim ki konuyu biraz daha açarsan çok daha yardımcı olabiliriz.Neden ayrıldınız?Ne kadar süredir birlikteydiniz ve o şahısın niçin umrumda değilsin?
5,5 yıl. Ayrılma değiş tartışıp küsmüştük normaldi sonra mesaj atmamaya ve hatta gezmeye başladı şok oldum.. küs bile olsak bana adım başı haber ederdi.. demek ki içinde bitmiş

5,5 yıl. Ayrılma değiş tartışıp küsmüştük normaldi sonra mesaj atmamaya ve hatta gezmeye başladı şok oldum.. küs bile olsak bana adım başı haber ederdi.. demek ki içinde bitmiş

sen gezmeye başladın mı???

Hmm baya uzun süredir birlikteliğiniz ortada da emek çok olmalı."Birine söyleme belki barısırız"falan demesi bana sanki ayrılmak değil de biraz uzaklaşmak kafa dinlemek istiyor gibi geldi sonra da tekrar sana döner diye düşünüyorum sence de bu ihtimal olamaz mı?

20.. 5,5 diyelim... klasik bir tartışma ama 20 gündür hatta 1 aydır konuşmuyoruz konuşsak bile git bitti yok başkasına deme belki barışırız vs ..
Ooo çocukluk aşkı ne tatlısınız ama bazen büyümek değişmek böyle sebepsizce ayrılıklara sebep olabiliyor.

Sana tavsiyem bunu içinde sindir ağlayıp kahrolma belki gerçekten bitmiştir. Ama çevremde şahit olduğum böyle ilişkiler bir süre sonra yeniden devam ediyor. Hatta bi arkadaşım üniversite ye giderken ayrıldı 3 yıl ayrı durdular barıştılar ve evlendiler. Çok seviyorsanız inşallah sizin ki de en kısa zaman da düzelir.

Ama şimdi erkek arkadaşınız bitti derken siz ısrar etseniz de olumlu dönüş olmayacaktır. Güçlü olup toparlanmaya çalışın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…