Geçer mi bu acı?

Sevince böyle bakamıyorum
sen gezmeye başladın mı???
hayır yani ablamla bir kez çıktım onun gibi ortamlara akayım durumu olmadı

20.. 5,5 diyelim... klasik bir tartışma ama 20 gündür hatta 1 aydır konuşmuyoruz konuşsak bile git bitti yok başkasına deme belki barışırız vs ..
birlikte büyümüşsünüz siz aslında. çok büyük alışkanlık vardır, birbirinizden ayrı bir hayat bilmiyorsunuzdur. bu kadar zorlanmanızın sebebi bu. ama emin olun hepsi geçiyor.
ilk ayrılıkta insan bir bocalıyor. ama herkes yaşadı bu durumları. sevgilimden ayrıldığımda ne kadar ağladım anlatamam. bir de öyle bir durumdu ki aylarca bi gıdım yol kat edemedim. hani azıcık unuttuğumu görsem rahatlayıp "devamı da gelecek, tamamen unutacam" diyecektim ama kaç ay hiçbir değişiklik olmadı. vapur, otobüs, metro… benim ağlamadığım toplu taşıma kalmamıştı :)

eee ama sonra ne oldu? zamanla azaldı. çok zaman alabilir, aylar sürebilir. takıntılı birisiyseniz belki 1-1,5 senenizi alır ki bu kadar uzun süre aşk acısı çekenler duydum. ama azalıyor zamanla. bunu düşünüp rahatlayın. çok uzun sürecek bile olsa bir süreden sonra geçecek, bitecek. bunu bilmek mükemmel bir his.

bir de insan zamanla ağlamaktan sıkılıyor :) bu da var. başta acı çeksen de melankolisi bile güzel geliyor insana, sizde de öyledir muhtemelen. bi yerden sonra o da geçecek. canınız acı çekmek istemeyecek ve çekmeyeceksiniz :)

sadece kendinize zaman verin… onsuz hayata alışmaya çalışın.

Yıllar sonra bana geri dönse bile tonlarca insanla beraber olucak peki ya bu ? Beni bıraktı sözlerini tutmadı ben çaresizim tek başımayım bunlar da geçer mi yıllar sonra?

Çok takıntılıyım alışkanlık çok açık konuşaym bir aralar banada soğuma geldi yaprım belki onsuz dedim ama şimdi nasıl kötüyüm yapamazsimışım meğer

tamamen aynısını yaşıyorum benimki 9 yıl

kalbim çok acıyor

çok zor yaşayan biliyor.

hayata devam etmekten başka çare yok sanırım

umarım bizim kalbimiz kırılmaktan soğumadan akılları başlarına gelir

Önce dünya başına yıkılıyor sanıyor insan.
Sonra sana onu hatırlattığı için zeytin yiyemiyorsun falan.
Rüyamda seni gördüm gibisinden mesajlarla yokluyorsun salak gibi.
Ama o gitmeyi kafaya koymuşsa gidiyor, dönüşü yok.

Kendini küçük düşürme boşa.
Seninse zaten kolayına gidemez.
Giderse hiç senin değildi aslında.
Unutma.

Yıllar sonra bana geri dönse bile tonlarca insanla beraber olucak peki ya bu ? Beni bıraktı sözlerini tutmadı ben çaresizim tek başımayım bunlar da geçer mi yıllar sonra?
Konuşmazsınız bile benden sonra ne yaptın kime baktın... birbirinizin değerini anlarsınız.daha güçlü bağlanırsınız. Ama belki de barışmazsınız bunu kimse bilemez ..
Sen şimdi çık bi nefes al.. hayata tutun canın yanıcak biliyorum ama çok güçleneceksin...

Sürekli barışırız gibi geliyor ama bugün kuzenimin bana attığı fotoğrafla yıkıldım cafe bar tarzı bir yer de kızlarla dolu mekanda gayet neşeli hali vardı yapamıyorum işte ben

iyi de
o gezip tozuyor, buna rağmen barışacakmışsınız gibi geliyor
sen gezip tozunca neden barışamayacaksınız???

demek istediğim şu
o böyle düşünüyor mu?
kendini kısıtlıyor mu?
terkedilme korkusu duyuyor mu?
bunların hepsinin cevabı hayır

e o zaman, sen neden hala ya bana kızarsa, küserse, barışmazsa modundasın?
sen önce kendine önem vereceksin
sözlerim "o bar bu bar erkeklerle gez" anlamında değil
ama gez, dışarı çık
ondan başka bir dünya olduğu gerçeğine dön

kendinize şu ayrımcılığı yakıştırmayın yahu

Barışsan bin türlü dert umarım tamamen yok oluruz acım tükenir yokmuş gibi kazınır hafızama korkum sürekli ileride 30 yaşıma bile gelsem o olsa neler olurdu dicem kimse onun gibi olmucak evet aşık olurum belki tekrar ama o çocukluk o başka çok kötütüm ağlamaktan zor yazıyorum

Ask acısının hayatın sonu oldugunu hıc dusunmedım sımdıye kadar hayatımda bır erkegı onun kadar sevmemıs olmama ragmen.. Neyse daha ılk zamanlar olmasına verıyorum durumunu. Sakın ol hayatta hersey bızımle sonsuza kadar gelmez bazen yolda kalırlar sen devam etmek zorundasın cunku hayat senın.. Bıraz sabır eger hayırlı ıse donsun hayırlı değil ise unuttursun sana Allah canım..

Tabiki öule bende farkındayım ama anla alışkanlıklar kurulmuş hayaller çok kötüyüm şimdi kalkmş atma artık bana diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…