Hanımlar iyi geceler... Belki çoğunuzunkine göre minik bir dert ama inanın benim canım çok yanıyor. 8 aydır birini çok seviyodum.(hatta buraya onunla nasıl tanışabilirim diye konu bile açmıştım)
Benim sevgim onunkine göre daha fazlaydı, fedakarlık yapan hep ben oluyordum(uzak mesafe ilişkisi ve yaşayanlar bilir fedakarlık gerektirir ve iki kişininde çok sevmesi gerekir) bu durum bir süre sonra bende bir değersizlik hissi oluşturdu, dayanamadım geç cevap vermelerine ilgisizliğine vs. Oldukça medenice bitirdik bu durumu.
Benim canım çokk çokk yandı, çok özledim... Dayanamadım yazdım ona soğuk soğuk konuştu daha sonra sosyal medyadan ağır takiple onun hayatına birisinin girmek üzere olduğunu öğrendim. Canım çok yanıyor o değersizlik hissi şu an beş katına çıktı. Bana yapmadıklarının kat kat fazlasını o kıza yapıyor çünkü. Boğazımda bir şey var yutkunamuyorum. Bütün hesaplarımı kapattım ona bakmamak için. Ortalama ne zaman geçecek bu durum? O çok mutlu ben ağlamaktan uyuyamıyorum. Şimdiden çok sağolun, hakkınızı helal edin...