Geçer mi bu his?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında gözümüzde çok büyütüyoruz bu erkekleri. Ne kadar seversek sevelim onsuzluğuda kabul etmeniz lazım Allah başka dert vermesin inşallah atlatırsın ve karşına değerini bilecek birisi çıkar.
Kesinlikle öyle... Onlar çünkü bizim kadar hassas düşünmüyorlar malesef... İnşallah teşekkür ederim:)

8 aylık bir ilişki için kendini çok fazla kaptırmışsın.
biraz ağır olacak ama o senle boşluk doldurmuş belli ki.
sana yapmadığı şeyleri başkasına yaptığını sen bile hissediyorsan Allah bilir ne kadar değer veriyordur ona.
ee böyle bir adamı neden unutamayasın ki??
unut yoluna bak artık. onun için hesap dondurmak da saçma.
Öncelikle açıksözlülüğünüz için ayrıyetten teşekkür ederim. İnanın böyle yorumlar benim için daha kıymetli. Arkadaşlarım böyle şeyler söylemediği için iyice kafam yanıyor. inşallah hemencecik unuturum...

Öncelikle açıksözlülüğünüz için ayrıyetten teşekkür ederim. İnanın böyle yorumlar benim için daha kıymetli. Arkadaşlarım böyle şeyler söylemediği için iyice kafam yanıyor. inşallah hemencecik unuturum...

gençliğinin tadını çıkar değmeyen biri için zaman harcama. gez toz eğlen.. sana değer veren kişilere kafa yor ;)

hmm yani bazılarının yaptığı gibi bi sen bi o olmamalı onumu diyosun :)
Evet ben öyle düşünüyorum ne kadar çok çabalarsa ne kadar çok emek verirse erkek o kadar çok kıymet biliyor ve kaybetmekten de o kadar çok korkuyor. Sevgiliyken yedi yılı bu şekilde emek emek ördük ve şimdi meyvesini afiyetle yiyorum. :KK59:

Evet ben öyle düşünüyorum ne kadar çok çabalarsa ne kadar çok emek verirse erkek o kadar çok kıymet biliyor ve kaybetmekten de o kadar çok korkuyor. Sevgiliyken yedi yılı bu şekilde emek emek ördük ve şimdi meyvesini afiyetle yiyorum. :KK59:
Maşalllah size:nazar: benim hayatıma giren erkekler bana geneld "olsada olur olmasada olur" gözüyle baktıkları için malesef hep ben koştum uğraştım, içindeyke göremedim şimdi dışındayken olayın farkediyorum bazı şeyleri:)

Uasadigin durumun benzerini ben de yasadim.ne soylesek sana bos gelir.aradan zaman gecince anlarsin.benin sevgilim de ayrildigimiz hafta baska biriyle gorusmeye basladi.ben varken de varmis aslinda kesinlesmemis.ben daha acimi unutamadan sozlendiklerini ogrendim.sonra nisanlandiklarini ogrendim.canim o kadar yandi ki.. geriye baktigimda kis kis guluyorum sadece boyle bi insan icin mi aglamisim yillarca diyorum.ama hayata daha sıkı tutunmalisin.kendine hedefler koymalisin.her aninin kiymetini bilmelisin.kendine deger vermelisin.cunku ben de bu sekilde atlattim.hayatta daha guzel seylerin oldugunu gordum.bis seylere uzulmenin gerek olmadığını anladim.o insan ise su anda evlu ve cocugu var ve cok pismann..ve o kadar yaslanmis ki genc olmasina ragmen.cekiyo iste esinden.ben boyle olmasini istemedim.eminim ki sen de istemezsin.ama sunu unutma ayriligin da kirki vardir.bitti demekle bitmiyo iste.senin mutluluğun ustune mutluluk kurmaya calisana ben yazik olmus diyorum.sen kendin icin sevin bence gonul yikmadigin icin.er ya da gec degerin anlasilir...

Bazen adına ilişki dediğimiz yaratık bizi esir eder kendine. Sevilen kişi midir? İlişki midir? Paylaşılan anlar mıdır? İçimizdeki yoksunlukluk hissinin ortadan kalkması mıdır? anlayamaz hale geliriz. Asıl olan ailemiz yanımızdaysa, saglıklıysak, sabaha merhaba diyebiliyorsak biz şanslı insanlarız demektir. Sevgili, eş şu bu boş bunlar. Kim üzebilir sizi siz izin vermedikten sonra, kimin ayrıldığı neden ayrıldığı değil önemli olan mevcut yolun sonuna gelinmiş olmasıdır. Allah başka keder vermesin ettafınıza bir daha bakın hayat ne kadar güzel, kendinizi sevin sizi hiç bırakmayıp her kahrınızı çektiği için;) sizi düşünmeyeni siz de düşünmeyin. Dilerim güzellikler sizi bulsun

Uasadigin durumun benzerini ben de yasadim.ne soylesek sana bos gelir.aradan zaman gecince anlarsin.benin sevgilim de ayrildigimiz hafta baska biriyle gorusmeye basladi.ben varken de varmis aslinda kesinlesmemis.ben daha acimi unutamadan sozlendiklerini ogrendim.sonra nisanlandiklarini ogrendim.canim o kadar yandi ki.. geriye baktigimda kis kis guluyorum sadece boyle bi insan icin mi aglamisim yillarca diyorum.ama hayata daha sıkı tutunmalisin.kendine hedefler koymalisin.her aninin kiymetini bilmelisin.kendine deger vermelisin.cunku ben de bu sekilde atlattim.hayatta daha guzel seylerin oldugunu gordum.bis seylere uzulmenin gerek olmadığını anladim.o insan ise su anda evlu ve cocugu var ve cok pismann..ve o kadar yaslanmis ki genc olmasina ragmen.cekiyo iste esinden.ben boyle olmasini istemedim.eminim ki sen de istemezsin.ama sunu unutma ayriligin da kirki vardir.bitti demekle bitmiyo iste.senin mutluluğun ustune mutluluk kurmaya calisana ben yazik olmus diyorum.sen kendin icin sevin bence gonul yikmadigin icin.er ya da gec degerin anlasilir...
Maşallah ne kadar güçlüymüşsünüz:) çok sevindim atlanmanıza sonunun bu şekilde bitmesine. Bana eski sevgilimin kötü kırıcı hiç bie davranışı olmadı, ihanet belirtiside olmadı o yuzden mutsuz olmasını istemem benim bencillik olur. Allah ikimiz içinde hayırlısını versin:) umarım sizin karşınızada çok iyi insanlar çıkar veya çıkmıştır:)

Bazen adına ilişki dediğimiz yaratık bizi esir eder kendine. Sevilen kişi midir? İlişki midir? Paylaşılan anlar mıdır? İçimizdeki yoksunlukluk hissinin ortadan kalkması mıdır? anlayamaz hale geliriz. Asıl olan ailemiz yanımızdaysa, saglıklıysak, sabaha merhaba diyebiliyorsak biz şanslı insanlarız demektir. Sevgili, eş şu bu boş bunlar. Kim üzebilir sizi siz izin vermedikten sonra, kimin ayrıldığı neden ayrıldığı değil önemli olan mevcut yolun sonuna gelinmiş olmasıdır. Allah başka keder vermesin ettafınıza bir daha bakın hayat ne kadar güzel, kendinizi sevin sizi hiç bırakmayıp her kahrınızı çektiği için:KK66: sizi düşünmeyeni siz de düşünmeyin. Dilerim güzellikler sizi bulsun
Ne kadar güzel bir yorum bu böyle:) bende hep bunları sorguladım... Mesela ona çok fazla değer verme sebebimi "değer görme" isteğiyle falan bağdaştırdım kimi zaman. Kesinlikle çok haklıkısınız Rabbimin sağlığımızla ailemizle sınamasında varsın böyle şeylerle sınanalım:) umarım en büyük güzelliklerde sizi bulur:)

ya ben bu işleri gercekten bilmiyorum :(

Değmez o boşver biz nasıl sevemediğimiz kişiye ısınamazsak karşı taraftaki de öyle. Kısmet

Sakin unutmakicin. Baskasiyla cikmayin buyuk hata olur....sevgi degildir belki haksizliga ugradiginizi dusunuyorsunuz ikisi birlesince hosgeldin karmasa...zamanla gececk hersey,tum iletisim araclarini kaldirmaniz cok isabet bakmayin dusunmeyin uzuntu gelince salavat getirin samimi soyluyorum uzuntu falan kalmiyor Allah teala evleneceginiz hayirli birisini cikarsin karsiniza o zamana kadarda sevgili yapmayin yoksa sevdim terk ettim ayrildimm baristim vs uzak durun biz bayanlar kiymetimizi bilmiyoruz kendi kendimizi dusuruyoruz gozlerinden

Bana saanki o yokken eğlenenemeyecekmişim gibi geliyor. O varken hep öyle düşünürden henüz onu aşamasın aşarsam süper olcak:)

Bunu biz dusunuyor beynimizin onu dusunmesini sagliyoruz aklinda gwldiginde uzulmek yerine o an hemen baska bir ugras bul beyninin oyununa gelme

nasıl ilerledi, kim başlattı, sana önceleri nasıldı peki? ilgilimiydi?
Arkadaşça başladı daha sonra bendede onadada bir elektrik oldu başladık:) bir de dusuncelerimiz her konuda aynıydı bizim mantığda uyuyordu. Tabi ilk flört döneminde daha ilgiliydi sonra hevesini aldı sanırım:)

Unut gitsin, bir erkek için ağlamaya değer mi...Hayatıma onlarca erkek girdi biri için ağladığımı üzüldüğümü bilmem. Giden gider, kalan sağlar benimdir. Geride keşfedilecek yaşanacak 1.786.218.356 erkek var, gelsin yenisi....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X