- Konu Sahibi karbeyaz00
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmiyor bir turlu.. 2 aydir depresyonum gecmedi. Eskisine gore biraz daha iyiyim ama yinede mutlu olamiyorum. Kendimi sorgularken buluyorum neden yasiyoruz hic mutlu degilim mutlu olamicam seklinde dusuncelerim gecmiyor. Hersey cok bos geliyor. İlacimi kullaniyorum hobi edindim. Yinede skiliyorum aglayasim geliyor ve en kptusu aglayamiyorum da.. Aglamanin kabizligi kadar kotu birseyde yok. İcim bosalmiyor bir turlu. Eski sevgilimde ayni okulda olmak onu gormk eskiye sariyor herseyi..Hersyden skildim .
Doktorunuzla bir daha görüştünüz mü? Duruma göre dozu artırma ya da ilacı değiştirme yoluna gidebiliyorlar. Ve evet geçiyor.
haklisin canim kendini manevi guzelliklere birak ins gecerManevi yonden bişeyler yaparsan eminimli bu işin içinden çıkarsın arkadaşım.dua bilirsin bilmessin farketmez abdest al tesbih al esmaulhusnayı bol bol tesboh et niyetınıde al başta. Tesbıhı cektıkce onu dusunmedıgını bole farketmıyceksın![]()
Ayin altisinda randevu alabildm doktorumdan ama ilacim pazartesi gunu bitecek yani bir hafta ilacsz mi kalim yoksa yarim mi icim diyorum cunku ilaci doktora gtmeden alsam saglikocagna yazdirip degstirrse de elimde kalacak kararsiz kaldim
Gecmiyor bir turlu.. 2 aydir depresyonum gecmedi. Eskisine gore biraz daha iyiyim ama yinede mutlu olamiyorum. Kendimi sorgularken buluyorum neden yasiyoruz hic mutlu degilim mutlu olamicam seklinde dusuncelerim gecmiyor. Hersey cok bos geliyor. İlacimi kullaniyorum hobi edindim. Yinede skiliyorum aglayasim geliyor ve en kptusu aglayamiyorum da.. Aglamanin kabizligi kadar kotu birseyde yok. İcim bosalmiyor bir turlu. Eski sevgilimde ayni okulda olmak onu gormk eskiye sariyor herseyi..Hersyden skildim .
Depresyonunun sana söylemek istediği şeyi farkettiğinde geçer merak etme.
Çözüm ilaç değil.İlacı aniden kesme elbette ters etki yapar ve doktorunula konuşmadan da bırakma ama asla düzelmeyi ilaçtan bekleme.
Sen neyi doğru yapmadığın için vücudun sana sinyal veriyor onu anlamaya çalış.
Uyku düzenin,beslenmen,hayat görüşün,amaçların bunlar ne durumda?
Antidepresanlar seni uyuşturuyor,prospektüsünü okuyunca görürsün sedatif etki yapar der ,bu neden ile dikkat gerektiren işlerde çalışanlar,araba kullananlar için uyarılar vardır.Dusundum bunlari.. Depresyon sebebim ne dedim. Ailemdeki sorumlar benim elimde olan sorunlar degil ki zaten bu kadar takmamam gerektigini yeni farkettim ben depresyina girince. Sevgilimden kendim ayrildim cunku sogumustum ondan ilerde evlensek.onunla mutlu olamam diye dusunuyordum ama suan ozluyor gibi oluyorum ve her hafta bir gun gormek zorunda kaliyorum ayni derse giriyoruz. Gun icinde kendimi daralir buluyorum ve simdide uyuma istegi cikti hep uyumak istiyorum simdi okuldan geldim yatip uyucam