• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30unu Geçen Herkes Böyle mi?

Öncelikle başınız sağolsun. İnsanın kedisi köpeği insan gibi arkadaş gibi oluyor besleyen için. Benim derdim bir ölçüde çaresiz sayılır. Çünkü burnumu düzeltebilecek doktorların hepsi o kadar pahalı ki gücümüz yetmiyor. İşe girmem gerekiyor. Ama işsizim.
Cok tesekkur ederim. Evet fiyatlari az bucuk takip ediyorum burdan cok pahali gercekten. İnsanlar kredi cekip oyle ameliyat oluyor artik malesef 🥺 umarimiz onunuze guzel kapilar acilsin 🙏 olmuyorsa da salin kendinizi. Eziyet etmeyin 🌸

Cok tesekkur ederim. Evet fiyatlari az bucuk takip ediyorum burdan cok pahali gercekten. İnsanlar kredi cekip oyle ameliyat oluyor artik malesef 🥺 umarimiz onunuze guzel kapilar acilsin 🙏 olmuyorsa da salin kendinizi. Eziyet etmeyin 🌸
Çok teşekkür ederim. Keşke salabilsem... Her fotoğrafta kendimi gördüğümde öyle çok acı çekiyorum ki.

İş bulamadığım için.
Bu yaşa kadar düzenli iş hayatı hiç mi olmadı yoksa geçici bir işsizlik mi günler nasıl geçiyor maddi sıkıntı varsa tabii ki bunalımda hissedersin hele aileye bağımlılık koyuyor ben yeni mezunken kahroluyordum. Kpss vs denemediniz mi asıl sorun yaş yerine işsizlik olabilir mi

Bu yaşa kadar düzenli iş hayatı hiç mi olmadı yoksa geçici bir işsizlik mi günler nasıl geçiyor maddi sıkıntı varsa tabii ki bunalımda hissedersin hele aileye bağımlılık koyuyor ben yeni mezunken kahroluyordum. Kpss vs denemediniz mi asıl sorun yaş yerine işsizlik olabilir mi

Bu yaşa kadar iş hayatım hiç olmadı. Akademik kariyer uğruna her şeyi harcadım. Kpssye bir kez girdim. Onda da doktora dersleri yüzünden sınava çalışamadığım için iyi bir puan alamadım.

Bu yaşa kadar iş hayatım hiç olmadı. Akademik kariyer uğruna her şeyi harcadım. Kpssye bir kez girdim. Onda da doktora dersleri yüzünden sınava çalışamadığım için iyi bir puan alamadım.
Doktorayi bitirdiniz mi? Baska bir il baska bir universitede ornegin meslek yuksekokulu gibi, akademisyenlik dusunseniz

35 yaşındayım. Yaklaşık üç yıldır çok büyük bir bunalımdayım. Sebebi de yok üstelik. Yaşlanan herkes böyle mi, 35ini geçen herkes mi mutsuz yoksa benimki kişisel bir sorun mu anlayamadım...
Bu ara yaş mevzusu çok aciliyor yani şuan 25 yaşında insanda 10 sene sonra 35 olcak yani herkes yaslanacak bazıları yaslanmadann ölecek bazıları hayatlarini güzel yasarken bazıları kötü yani hayatın kanunu bu bunu sizin için söylemiyorum bu yaşlandım diyenler için söylüyorum lütfen kendinize bunu yapmayın hayat zaten zor bence bunlarla kendinize hayatı daha zorlastirmayin bu benim kendi fikrim dusunc

Bu ara yaş mevzusu çok aciliyor yani şuan 25 yaşında insanda 10 sene sonra 35 olcak yani herkes yaslanacak bazıları yaslanmadann ölecek bazıları hayatlarini güzel yasarken bazıları kötü yani hayatın kanunu bu bunu sizin için söylemiyorum bu yaşlandım diyenler için söylüyorum lütfen kendinize bunu yapmayın hayat zaten zor bence bunlarla kendinize hayatı daha zorlastirmayin bu benim kendi fikrim dusunc
Desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem azdır. Hayatımı yanlış yaşadım. Ve bundan başka hayat da olmayacağı için tamamen kayıptayım. Tabii bunu ben düşünüyorum. Başka insanlar ölümden sonra dirileceğimize inanıyor. Keşke öyle olsaydı...O zaman bu hayatı kötü yaşamışım iyi yaşamışım fark etmezdi.

Back
X