• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30unu Geçen Herkes Böyle mi?

İyisini nasıl bulabilirim sizce? Çevrem o kadar dar ki sorup tavsiye alabileceğim kimse yok.
Kullandıkları terapi yöntemlerini arastirabilirsiniz, hangi okuldan mezun olmuşlar, ne gibi eğitimler almislar, uzmanlık alanları nedir ona göre bir seçim yapabilirsiniz.

36 yaşımdayım. Önceleri asla hissetmediğim yaşlılık duygusunu son 1 senedir fena yaşıyorum. Bunun da sebebi 1 senedir infertilite durumu yaşamam. Nedense hep geç kalacağım hiç anne olamadan yaşlanacağım hissi alıyor beni. Yaşımı bana tek hatırlatan şey bu oldu maalesef... 40lı yaşlarım bana korkunç ve mağlup gözüküyor nedense.
Ben de tedavi alıyorum ama fayda etmiyor.
Valla ne yapacağımı bilmiyorum, bilen varsa söylesin.

33 yasindayim. Ben de sanki derin bi depresyon var icimde. Bircok seyden zevk alamiyorum. Hayatta hersey ayni anda yolunda olmaz biliyorum ama cokca seyler de yolunda olmayinca insan moral olarak cokuyor. Bir de bu saate kadar olmadi bundan sonra olmasi daha az olasilik gibi dusunuyor insan. Kendim nasil cozumlerim bilmiyorum

36 yaşımdayım. Önceleri asla hissetmediğim yaşlılık duygusunu son 1 senedir fena yaşıyorum. Bunun da sebebi 1 senedir infertilite durumu yaşamam. Nedense hep geç kalacağım hiç anne olamadan yaşlanacağım hissi alıyor beni. Yaşımı bana tek hatırlatan şey bu oldu maalesef... 40lı yaşlarım bana korkunç ve mağlup gözüküyor nedense.
Dilerseniz dayanışma kurabiliriz

33 yasindayim. Ben de sanki derin bi depresyon var icimde. Bircok seyden zevk alamiyorum. Hayatta hersey ayni anda yolunda olmaz biliyorum ama cokca seyler de yolunda olmayinca insan moral olarak cokuyor. Bir de bu saate kadar olmadi bundan sonra olmasi daha az olasilik gibi dusunuyor insan. Kendim nasil cozumlerim bilmiyorum
Aynı şeyler bende de. Bir de gençliğimde yaşamam gereken, içimde kalan şeyleri yaşayamamış olmanın kederi...

Sorun tam olarak ne? Belki denk gelen birileri yazar. Ben 0 amh ile arı sütü kullanarak gebe kaldm mesela

35 yaşındayım. Yaklaşık üç yıldır çok büyük bir bunalımdayım. Sebebi de yok üstelik. Yaşlanan herkes böyle mi, 35ini geçen herkes mi mutsuz yoksa benimki kişisel bir sorun mu anlayamadım...
Geriye bakarak ileriye yürüyemezsin diye bir söz var. Bunu hep hatırlamak unutmamak lazım. Bazen bende geçmişe çok takılıyorum keşke diyorum bir kez hak verilse şu yaşıma dönsem o yaşlarımı tekrar yaşasam yaptığım hataları verdiğim pişman olduğum kararlarımı değiştirebilsem. Ama hayat bir oyun değil ki yandığında başa dönesin? Geçmiş artık geçti yapacak hiçbirşey yok ama gelecek hergün geliyor bitmedi hala. Depresyondan çıkmanın ilk kuralı çıkmak istemek. İyi gelen ne varsa pes etmeden hergün yapmak. Bizi mutlu eden de mutsuz eden de alışkalıklarımız sadece

Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Yaşınızdan genç görünmeniz çok güzel bir şey. Bunalımda olma sebeplerimden biri de aslında 15 yıl önce geçirdiğim burun ameliyatı. Ameliyat öncesi çok güzel, çok çok güzel bir yüzüm olduğu halde başarısız ameliyat yüzünden çok kötü, garip bir burnum oldu ve dolayısıyla çirkin bir kadına dönüştüm. 15 yıl boyunca neden bu burunla gezerek kendime eziyet ettim, neden iyi bir doktor bularak düzelttirmedim diye dizlerimi dövüyorum. "Bu saatten sonra da güzel olsam ne olmasam ne" kafasına girdim...
Sizi cok iyi anladim. Arkadasim gecirdigi basarisiz meme buyutme operasyonundan sonra, ki onun yine gorunmeyen bolgesinde ve sizin saklayamayacaginiz bir yerde problem, revizyon olana kadar 6 ay suresince cok agir bunalimdaydi. Gun saymaktan baska birsey yapmiyordu. Sonra iyi bir dr bulup rebizyon oldu durumu duzeldi ve birden tum psikolojisi degisti. Bukadar mutsuzsaniz neden revizyon dusunmuyorsunuzki? Size iyi gelicek sey buysa yapin gtsin. Ha belki kendinizi gordugunuz kadar kotu degildir de durum. Cunku burda cok denk geldim. Biri bi fotograf paylasiyor cok mutsuzum cok kotu oldu die fotograf atiyor bi bakiyorsun cok guzel gorunuyor. Burun gercekten bakisi simayi gulusu cok degistiriyor. Belki kotu degil ama kendinize yabancilastiniz. Bilemm tabiki ne yasadiniz. Herseyi gectim biseye takilip kalmak kadar insani yipratan bisey yok. Cozumu varsa yapicaksiniz yoksa kabullenip devam ediceksiniz tum hayatinizi etkilemesine izin vermceksiniz. Allah gostermesin ama kimin basina ne gelicegi belli degil. Yarin basiniza bi is geldi olup gittiniz ama noldu son 15 yili bunalimda gecirdiniz hayatinizin. Toplu tasimada surekli denk geldigim bir adam var gozleri gormuyor yaninda da bnim oglum yaslarinda yani 5-6 yaslarinda bir cocuk. Muhtemeln oglunu.okula birakiyor. Ama okadar mutluki. Soforle sohpet ediyor ogluyla kikirdiyor. Bunun bi sirri olmali. Adam gormuyor karanlikta daha ne olsun.. ama mutlu. Kendini tamir etmis. Ki sizin derdinizin dermani var. Kendimize bunu yapmayalim basimiza hersey gelebilir. Benim icin de goruntu onemli evde yalnizken bile kendime guzel gorunmek isterim, biseye moralim bozuldugunda kisa sureli ben de hayati erteliyorum. Ama hep soyledigim Allahim dermansiz dert vermesin. 8 ay oluyor ve kopegimi kaybettim. Ve cok aci birsekilde kaybettim. 7 ay yasatmaya ugrastim yapmadim sey gitmedigim.yer kalmadi. Gencecikti daha cok zamani vardi. Daha once de babasini kaybetmistik ama onunki dogal olumdu bukadar sarsmamisti..ben ondan sonra kendime soz verdim aslinda. Kotarilabilir durumlar icin uzulmyceksin cagresi varsa karalar baglamicaksin.diye. hayat okdar hizli akip gdiyorku. Bakin 15 yilinizi uzulerek gecirmissiniz.

Sorun tam olarak ne? Belki denk gelen birileri yazar. Ben 0 amh ile arı sütü kullanarak gebe kaldm mesela
Tıbbi bir sorun gözükmüyor ne bende, ne eşimde. Ki zaten ben hamile kalmıştım, anomali yüzünden sonlandırıldı 21.haftamda. Şimdi 1,5 senedir hamile kalamıyorum, ikincil infertilite sebepsiz infertilite ne derseniz artık.
Takviyeler kullandık ama fayda etmiyor.
Bence sorun bizde. Eşim de ben de mutlu değiliz. Hamile kalmam için mutlu ilişkide olmamız lazım önce, ki bu zaten çocuğun psikolojisi için de şart. O yüzden şimdilik sadece ilişkimize ve kendimi kurtarmaya odaklandım. Çok zor ama, bir bataktan çıkmaya çalışıyorum sanki ve boğuluyorum.

Lutfen ama bi hafta sonra 35 ime giriyorum hic de yaslanmadim.😁 Yas degil de cocuktan sonra bence bunalima girmeye cok meyilli oluyoruz ben de bi donem gecirdim onceden. İnsanin ic enerjisi giyim kusam bakim cok etkiliyor goruntuyu. Ben zaten bi 4-5 yas hep kucuk gorunurdum fakat kendine iyi bakmak extra genclestiriyor. Ha bakim deyince de buyuk buyuk seyler yapmiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum ki 165 boy 52 kg yum zaten kilo almam, bi tane gunduz ve gece kremim.var, besleyici bi vucut kremim var. Evde de olsam mutlaka ton esitleyici + bi ruj kullanirim. Rahat ama sik giyinmeyi oldum olasi seviyorum. Gecen esimin is arkadasi yasima inanmadi mesela. Bunalimdan cikin cikmak icin ne gerekiosa yapin cicek acarsiniz ♥️
Merhaba, konu dışı olacak biraz ama, tam da rahat ama şık giyinmenin sırlarını, evde bakımlı olabilmenin yollarını arıyorum bir yandan da. Nasıl yapıyorsun, neler giyiniyorsunuz mesela bana özelden atabilir misiniz? :KK48: Evdeyken ne yaparsam yapayım yine dönüp yumoş giysilerimi pijamalarımı giymek zorunda kalıyorum. Hele bunun gece giysileri var. Doğalgaz olmayan bir bölgede yaşıyorum ve kombi olmadığından evin her odası ısınamıyor tabii ve o kadar da sıcak olmuyor ev. Ben ipek, saten, dantelli şeyler giyip yatmak isterken (evliyim) donuyorum soğuktan ve yine mecbur uzun kollu pijamalarda ısınıyorum. Yani geceliklerimi sırf sevişmek için giymek istemiyorum ki, bu bana yapay zoraki geliyor biraz, hem ilk adımı hep ben atmak istemiyorum. Bazen de eşim ilk adımı attığında "bekle geceliğimi giyinip geleyim" diyorum çok komik oluyor o da :D Vallahi çıkmazdayım.
Bu konuyla ilgili ayrı bir topik açacağım ama sizin önerilerinizi alabilir miyim? Evde çekici güzel kadın olmak istiyorum ya! (yaşlanmadan önce :( )

Sizi cok iyi anladim. Arkadasim gecirdigi basarisiz meme buyutme operasyonundan sonra, ki onun yine gorunmeyen bolgesinde ve sizin saklayamayacaginiz bir yerde problem, revizyon olana kadar 6 ay suresince cok agir bunalimdaydi. Gun saymaktan baska birsey yapmiyordu. Sonra iyi bir dr bulup rebizyon oldu durumu duzeldi ve birden tum psikolojisi degisti. Bukadar mutsuzsaniz neden revizyon dusunmuyorsunuzki? Size iyi gelicek sey buysa yapin gtsin. Ha belki kendinizi gordugunuz kadar kotu degildir de durum. Cunku burda cok denk geldim. Biri bi fotograf paylasiyor cok mutsuzum cok kotu oldu die fotograf atiyor bi bakiyorsun cok guzel gorunuyor. Burun gercekten bakisi simayi gulusu cok degistiriyor. Belki kotu degil ama kendinize yabancilastiniz. Bilemm tabiki ne yasadiniz. Herseyi gectim biseye takilip kalmak kadar insani yipratan bisey yok. Cozumu varsa yapicaksiniz yoksa kabullenip devam ediceksiniz tum hayatinizi etkilemesine izin vermceksiniz. Allah gostermesin ama kimin basina ne gelicegi belli degil. Yarin basiniza bi is geldi olup gittiniz ama noldu son 15 yili bunalimda gecirdiniz hayatinizin. Toplu tasimada surekli denk geldigim bir adam var gozleri gormuyor yaninda da bnim oglum yaslarinda yani 5-6 yaslarinda bir cocuk. Muhtemeln oglunu.okula birakiyor. Ama okadar mutluki. Soforle sohpet ediyor ogluyla kikirdiyor. Bunun bi sirri olmali. Adam gormuyor karanlikta daha ne olsun.. ama mutlu. Kendini tamir etmis. Ki sizin derdinizin dermani var. Kendimize bunu yapmayalim basimiza hersey gelebilir. Benim icin de goruntu onemli evde yalnizken bile kendime guzel gorunmek isterim, biseye moralim bozuldugunda kisa sureli ben de hayati erteliyorum. Ama hep soyledigim Allahim dermansiz dert vermesin. 8 ay oluyor ve kopegimi kaybettim. Ve cok aci birsekilde kaybettim. 7 ay yasatmaya ugrastim yapmadim sey gitmedigim.yer kalmadi. Gencecikti daha cok zamani vardi. Daha once de babasini kaybetmistik ama onunki dogal olumdu bukadar sarsmamisti..ben ondan sonra kendime soz verdim aslinda. Kotarilabilir durumlar icin uzulmyceksin cagresi varsa karalar baglamicaksin.diye. hayat okdar hizli akip gdiyorku. Bakin 15 yilinizi uzulerek gecirmissiniz.
Öncelikle başınız sağolsun. İnsanın kedisi köpeği insan gibi arkadaş gibi oluyor besleyen için. Benim derdim bir ölçüde çaresiz sayılır. Çünkü burnumu düzeltebilecek doktorların hepsi o kadar pahalı ki gücümüz yetmiyor. İşe girmem gerekiyor. Ama işsizim.

Ne alakası var hayatım? 30larımda bi iki yıllım çok kötü geçti onun da yaşla alakası yoktu tamamen fakirlikten. O geçince psikolojim de geri geldi

Back
X