Siz yaşadınız mi ne kadar sürüyor pekiBi sre sonra geçee sıck sğuk bişeyler yeme rahat geçirirsin
Anladım canimEşimde oldu 1 günden snra o uyuşma geçti ama sonra baya bi acıyordu yemek yerken
Teşekkür ederim insallahHayır canm öyle bişy olacağını sanmam bugün yarın geçer inş
Sinirlere zarar vermis olabilir.Hala geçmedi ne yapacağım bennn
Doktorda öyle söyledi vitamin takviyesi yazdı bir ay sonra tekrar gel dedi böyle mi kalacağım yanıSinirlere zarar vermis olabilir.
Ayın on ikisinden beri geçmedimi yani? Dr ye gittin mi?Hala geçmedi ne yapacağım bennn
NedirSana kötü bi haberim var.
Evet gecmedi gittim vitamin verdi bir ay sonra tekrar gel dediAyın on ikisinden beri geçmedimi yani? Dr ye gittin mi?
Benim dört yirmilik dişim de gömülüydü. Üsttekiler çekildi. Alttakilere gelince sinirlere denk geliyor diyip çekmediler.
Bilemedim ki. Benim discim de beni cerraha yonlendirmisti. Ben 4unu de ona cektirdim bir slklntl olmadi.Doktorda öyle söyledi vitamin takviyesi yazdı bir ay sonra tekrar gel dedi böyle mi kalacağım yanı
Röntgen çekildi tabi zaten gömülü değildi normal dış cekimi yaptı doktorBenim dört yirmilik dişim de gömülüydü. Üsttekiler çekildi. Alttakilere gelince sinirlere denk geliyor diyip çekmediler.
Kalıcı uyuşukluk olabilir diye.
Hiç film çekildi mi gömülülerin? Hiç bakmadan mı çektiler? İyi ihtimalde 6 aya kesin geçer, kötü ihtimalde uyuşukluk kalıcı olabilir. Beklemekten başka çaren yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?