• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gecicek mi bu lekeler a dostlar :(

yorqunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
173
22
18
33 hafta gebeyim kızlar daha öncede söz etmiştim ya benim göbeğimde siyah çizgi oluştu o normal biliyorum ama göbek deliginin olduğu yErde de koca ceviz büyüklüğünde halka şeklinde koyulasma oldu çizgiyi biliyorum ama göbeği hiç kimsede öyle görmedim çok kötü bi görüntü oldu göbeğmde başına gelen bilgisi olan var mı gecicek mi bide bu gebegm resmen kopkoyu oldu .

Açılma olmuş derinde çatlak ve koyulaşma bunlar normal şeyler badem yağı sür çatlak kremleri var onları kullanabilirsin bir doktoruna danışmalısın

Canım o çizgide var göbek deligimin içide kapkara oldu hatta goguslerimin kahverengi kısmında kocaman oldu ve baya koyulastilar ama geciyoms dogumdan bi sure sonra gogus uçlarında emdikce aciliyoms rengi

Geçer Can'ım kiminin de dudak çevresi ve yüzünde oluyor benim iki hamileliğimde de karnımın alt tarafına doğru yumurta kadar şiş çıkıyordu ve Ağrı'sından duramıyordum doğum yapar yapmaz gidiyordu o saatler içinde

İnşallah geçer ya çok kötü duruyor ya :(

Açılma olmuş derinde çatlak ve koyulaşma bunlar normal şeyler badem yağı sür çatlak kremleri var onları kullanabilirsin bir doktoruna danışmalısın
Çatlak yokta koyulasma fena Bebe yağı sürüyorm ben

Hamileyken göbek, kol altı, ense, genital bölge, meme ucu koyulaşması normaldir. Doğum sonrası geçiyo

Back
X