winnscim peki suan sacın ne renkti sanırsam koyu sarı dimi? bu iki boya arınmaz diye korkmuyomusun? :)
bahsettiğimiz boya 10 yıkamada geçtiği için ve ben 5 kere fln yıkandığım için tamamen arınmadım ebisucumzuzucum sacından arındımı suan bni asıl ilgilendiren mesele bu:) ay soru yagmuruna tuttum herkesi ama deişiklik isteyen biri icin gecici boya cok ii bi fikir.
Zuzu ben siyah ve kızıl istedim kızılın farklı tonları var mı? Aynen dualarım kabul oldu valla ...:lepi:.Ben saçlarıma boya sürmeye çok korkuyorum ama siyahla kızılıda çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak yaptıktan sonra resim eklerim.....:dance:
ya ankara 'da da bulalım bu boyaları satan bir yer yaaaa :1no2: :1no2:
hımm akacagı garanti diyolarsa ben de kullanıcam arkadaslar ikna oldum sonunda.. tabi zuzu senin sacından arınıcakmı tamamen bunu da bizimle paylasmayı unutma ilerleyen günlerde:)buarada benim siyaha boyamam sacma olur dimi arkadaslar? daha önce koyu saclar için önerildigini söylemişti bi arkadas. peki sizce ben ne renk alabilirim hem akarken de kötü durmayacak bişi olsun? karamel yada kızıl bakır benzeri renkler var mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim.hiç sac boyatadıgım için biraz cahilim ne renk ortaya cıkar nası akar diye...
Merhaba kızlar az önce danışma hattını tekrar aradım açık sarı, sarı ve koyu sarı saçlara siyahı önermiyoruz dediler senağlama boyanın akma sürecinde kötü bir görüntü çıkıyormuş ortaya birde saçınız işlem görmüşse yani açıcı kullanılmışsa o saçlardan 10 yıkamada değilde 15 yıkamada arınıyormuş....Bilgilerinize......
Bide kutudan çıkan prospektüsün resmini çekip göderebilecek biri varsa çok sevinirim....Onu okumadan kullanmayın diyorlar....
canım memnun kaldın mı ondan ben almayı düşündüm o an fakat güvenemedimsaçlarımı çok yıpratır sa bir de diye..senin sonuç nasıl güzelim. kızlar bu arada jeans colour diye bir boya varmış geçici ve her rengi olan kk da okudum bi bakın isterseniz saçlarını kızıla boyayanların paylaşım alanında ,net te varmış..bakın .
bursada var mıymş çk sevndm yaa bn de alıcam gidince hemen:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?