- Konu Sahibi biricik_tuana
Cnm gececek insallah ben de ayni sorunu yasiyorum su an sol da baslamisti hamileyken simdi sag da agriyor biz de gazide hakan atalar a gittik bir ay sonra mr ile net teshis koyariz dedi ama benim agrilarim da hic azalma yok hatta artti bile sol bacagimda kirik gibi zor kaldırıyorum.hakan bey ilac egzersiz falan onerdi mi peki?Merhaba arkadaşlar dört aydır takip ediyorum sizi .dört ay önce ikiz bebeklerime doğum yaptım bu ikinci gebeliğim sekiz yaşında da bir kızım var ikinci gebelikte normal tüp değil.hamileliğimin 7. Ayında yürüteçle yürümeye başladım tabi teşhis yoktu herkes gibi banada hamilesin ondandır dediler doğum yaptım hastanede ikinci gün çok daha kötü oldum basmak mümkün değildi emar çektirdik avaskiler nekroz bi üst merkeze gidin dediler Ankara ya gazi ünv gittik hakan Atalar dr sağolsun o geçici osteoporoz teşhisi koydu ama bu arada orda yine başka bir prof beni hemen ameliyat etmek istedi .Hakan bey her ay emar takibi yaptık yüzde 85 geçici oldığuna karar verildi diğer ay ki emarda da şimdi .sağ kalçamda yüzde 50 sol kalçamda yüzde35 ödem vardı şimdi sağ kalçam geçti ama sol henüz geçmedi bu süre içinde sol daha iyiydi aslında ama şimdi o da ağrıyor .üç aylık sürede sol bacağıma daha çok yüklendim belki de ondan mı? Doğum sonrası üç ay yürüteç kullandım hala koltuk değeneği kullanıyorum. Arkadaşlar sol kalçamda geçecek mi ?