sana ne?kusura bakmayın size bu konuda topuk önerisinde bulunamayacağım.....
maskenizi takın mutlu sona yaklaşın.....
Ben kimseyi kandirmiyorum.Ilk erkek arkadasimla evlenecegim vicdanim cook rahat.Cocuklukta meraktan yaptigim bir sey karartsin mi hayatimi ne istiyorsun? Karartti zaten geceleri uyuyamiyorum yemek yiyemez oldum her gece kabus goruyorum.Zaman yaklastikca hele de .cok mu mutluyuz saniyosunuz anlamiyorum ki ne istiyosunuz?? Gidin yasayin hayatlarinizi size ne bizdenbana niye hesap veresiniz .... ama günahtır kandırmayn insanları....
hesap verme.Ben kimseyi kandirmiyorum.Ilk erkek arkadasimla evlenecegim vicdanim cook rahat.Cocuklukta meraktan yaptigim bir sey karartsin mi hayatimi ne istiyorsun? Karartti zaten geceleri uyuyamiyorum yemek yiyemez oldum her gece kabus goruyorum.Zaman yaklastikca hele de .cok mu mutluyuz saniyosunuz anlamiyorum ki ne istiyosunuz?? Gidin yasayin hayatlarinizi size ne bizden
Yani ben de korkuyorum bunlardan ama olmaz sanirim bir sey cunku ona gore yapiyorlardir islemi.Ebru hanima gidecem ben giden cogu kisi sonuc aldi ankarada hymenoplasti oldum basliginda cok yorum var onlari okudukca rahatliyorum biraz ya da ayrintilari ogreniyorum.Ama iyice sogudum buraya yazmaktan yazmadan okumak daha iyiymis onu anladim.peki,iliski sirasinda hiss edermi acaba? o dikisler her halde 3-5 gunde erimez kendiliginden. kusura bakma,biliyorum,deneyimin yok,amma meraktan soruyorum (((((((((
rahat bırak kızları..gece gece bela olma,yat uyu..zarsız olmak suç mu?kusura bakmayın size bu konuda topuk önerisinde bulunamayacağım.....
maskenizi takın mutlu sona yaklaşın.....
Konu hakkinda bilgim yok fakat bu mesajiniz benim icimi burktu.Ben kimseyi kandirmiyorum.Ilk erkek arkadasimla evlenecegim vicdanim cook rahat.Cocuklukta meraktan yaptigim bir sey karartsin mi hayatimi ne istiyorsun? Karartti zaten geceleri uyuyamiyorum yemek yiyemez oldum her gece kabus goruyorum.Zaman yaklastikca hele de .cok mu mutluyuz saniyosunuz anlamiyorum ki ne istiyosunuz?? Gidin yasayin hayatlarinizi size ne bizden
evet((((((( oyle aslinda,ama benim gittigim doktor maksimum 3-4 sm topuk ve oynayinca da alt kismini cok haraket ettirmemelisin dedi,tedirginim((. bir de ben salak gibi gercek ad soyadimla gitdim,adresim filan, cunki baska sorunlarim da var adetle ilgili,eski testlerimi de goturmusdum yani nasilsa adim yaziyordu. aslinda soyleyecegini sanmam, ama tedirgin oluyorum,her seyi kafama takiyorum.Yani ben de korkuyorum bunlardan ama olmaz sanirim bir sey cunku ona gore yapiyorlardir islemi.Ebru hanima gidecem ben giden cogu kisi sonuc aldi ankarada hymenoplasti oldum basliginda cok yorum var onlari okudukca rahatliyorum biraz ya da ayrintilari ogreniyorum.Ama iyice sogudum buraya yazmaktan yazmadan okumak daha iyiymis onu anladim.
rahat bırak kızları..gece gece bela olma,yat uyu..zarsız olmak suç mu?
zarsız olup,zarlanmak suç mu?
topluyken zarlı olmak suç mu?
oynarken zarlı olmak suç mu?
zarların,patlaması suçlu?
patlak zarı yamamak,suç mu?
Canım böyle seylere bulasma gunah ..gecici olarak kizlik dikimi yaptirip sonuc alan var mi? topuklu giymekde,oynamakda sorun oluyormu? kac cm giymisdiniz?
kendi adima soyleyeyim,belki de anlatsam anlayisla karsilar. ama ilerde her ailede ufak sorunlar oldugu gibi bizde de olunca bu sefer ben kafama takarim acaba bu yuzdenmi boyle yapiyor, ya da o benim yuzume mi vurar mi gelecekte. boyle de sorunlar var....Konu hakkinda bilgim yok fakat bu mesajiniz benim icimi burktu.
Bekaret bu kadar hayati bisey degil ama gel de anlat degil mi karsindakine.
Cocuklugunda yaptigin veya kendi isteginle olan bisey olsun farketmez, keske bu kadar vicdan yaptirmasaydi.
Keske su zar olmadan dogsaydik da, kizlik zari dikimi, namus cinayetleri vs olmasaydi.
Uzulmeyin nolur, anlatamaz misin sevgiline? Anlayissiz mi bu kadar?
bana da gunah((((((((((Canım böyle seylere bulasma gunah ..
biliyorum,amma baska yol yokCanım böyle seylere bulasma gunah ..
tesekkur ederimBu arada topuklu kac cm olursa olsun dikislerin patlayacagina ihtimal vermiyorum ben. Sonucta oyle bisey olsa yurumen bile patlatir dikisleri. Yine bi doktordan bilgi almanda fayda var.
Anlayissiniz degil bana sonsuz guvenirKonu hakkinda bilgim yok fakat bu mesajiniz benim icimi burktu.
Bekaret bu kadar hayati bisey degil ama gel de anlat degil mi karsindakine.
Cocuklugunda yaptigin veya kendi isteginle olan bisey olsun farketmez, keske bu kadar vicdan yaptirmasaydi.
Keske su zar olmadan dogsaydik da, kizlik zari dikimi, namus cinayetleri vs olmasaydi.
Uzulmeyin nolur, anlatamaz misin sevgiline? Anlayissiz mi bu kadar?
Sen de haklisin, hayirlisi olsun hakkinda.kendi adima soyleyeyim,belki de anlatsam anlayisla karsilar. ama ilerde her ailede ufak sorunlar oldugu gibi bizde de olunca bu sefer ben kafama takarim acaba bu yuzdenmi boyle yapiyor, ya da o benim yuzume mi vurar mi gelecekte. boyle de sorunlar var....
tesekkur ederim, hepimizin Insallah.Sen de haklisin, hayirlisi olsun hakkinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?