- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
Ben kimseyi kandirmiyorum.Ilk erkek arkadasimla evlenecegim vicdanim cook rahat.Cocuklukta meraktan yaptigim bir sey karartsin mi hayatimi ne istiyorsun? Karartti zaten geceleri uyuyamiyorum yemek yiyemez oldum her gece kabus goruyorum.Zaman yaklastikca hele de .cok mu mutluyuz saniyosunuz anlamiyorum ki ne istiyosunuz?? Gidin yasayin hayatlarinizi size ne bizden
yazdiklarin icimi sizlattiAnlayissiniz degil bana sonsuz guvenirama insanin hic sucu yokken bunu yasamasi cok agir. yillardir beynimi kemiren bir kuskuydu doktora gittim ve ogrendim evlilik isi ciddiye binince.Basta bile bir sure cikar sonra ayrilirim diye basladim ama olmuyor ne o beni birakabilir ne ben onu. olmuyor iste tek cozum yolum bu.O da olursa olmazsa naparim bilmiyorum ama kafasinda en ufak bir suphe bile olmamasi icin her seyimi verirdim.Keske kolay olsa ama degil bazen bu imtihana neden tabi tutuldugumu merak ediyorum ama insallah ustesinden gelirim.Bunun ustesinden gelirsem sirtim yere gelmez bir daha eminim.Dedigim gibi isteyen istedigini yazip cizsin benim vicdanim rahat.Kimseyi kandirmiyorum cocuklukta yaptigim hatami telafi edecegim sadece edebilirsem.Edemezsem ne olur bilmiyorum.Anlat demesi kolay ama kim inanir ki? cok sevsen cok guvensen bile buna tamamen inanmak zor.Ama gercek bu malesef her gece kendime lanet ediyorum ama cocuktum iste. ( daha fazla yazmak istemiyorum.
senin dugunun ne zaman Insallah?Yazip cizmesi kolay ama yasamasi kolay degil iste.Karsindaki ne yasiyor ne yasadi bilmeden yorum yapmak kolay.Buraya yazmak hataymis distan okumak daha iyiydi.Bi de girersem sonucu yazmak icin girerim o da bu foruma vefa borcum oldugu icin.Olumlu olursa o da , olumsuzsa yazamayadabilirim o psikoloji ile naparim bilmiyorum.Tek diyecegim kimsenin hayatina disardan ahkam kesmeyin.Kendi dogrularinizla yasayin hayatinizi , baskasina karismayin.
arkadaslarinizdan hic gecici yaptiran yok mu?uzulme bosver boyle yazdigini gorunce uzuldum bunu yasayan cok arkadasim vardi oyuzden ben hep akilli old
yazdiklarin icimi sizlattiya hayat bu kimse oyle buyuk konusmasin herkesin colugu cocugu var ben hep hassastim o konuda cok sukur bir skinti yasamadim cok onemliydi herzaman ama namustur odur vs hersy bir yana hep derdim ki ilk beraberligim esimle olmali oylede oldu ve seninde boyle bor hata olmus yazik gunah uzulme ayni durumda cok yakin arkadaslarim var sizinle ayni seyi yapacaklar bence korkmayin o dikisler k9lay kolay patlamaz ama gecici yaptirmayin arkadasim kalici yaptircak kesinlikle bozulmuyormus dikisleri allah kolaylik verdin uzulmee sakin
kocanın senden önce yaşadığı cinsellikleri sana detaylı anlatmadığı için sen şuan saf mı oluyorsun...herkese hayırlı dikimler.....
dikişiniz bol ,
kocanız saf olsun.....
yok valla hatta cesaret edemiyorlar ama erkekler hep sorun yaptigi icin hayatlari zindan oldu caninizi sizde sikmayin arkadasim en son gittiginde 1 ay oldu doktor kalici yapalim demis kesinlikle bozulmaz demis kiz onu yaptrcam kararliyim dedi gecici sorun oluyor demekki anlarmi akil veremiyorum ama doktra sorsana evlenmeden 2 gun once yapsan anlarmi ne bliim...:sarkadaslarinizdan hic gecici yaptiran yok mu?
sordum, her ikisi garantili dedi,benim ancak gecici yaptirmaya gucum yeticek,cunki vaktim cok az. gecici olunca da iplerin fark edilmesinden korkuyorum(((((yok valla hatta cesaret edemiyorlar ama erkekler hep sorun yaptigi icin hayatlari zindan oldu caninizi sizde sikmayin arkadasim en son gittiginde 1 ay oldu doktor kalici yapalim demis kesinlikle bozulmaz demis kiz onu yaptrcam kararliyim dedi gecici sorun oluyor demekki anlarmi akil veremiyorum ama doktra sorsana evlenmeden 2 gun once yapsan anlarmi ne bliim...:s
Benim icin de oyle cok onemli bu konu evlilik disina her zaman karsiyim.Ama hayat oyle degil iste bu kadar siyah beyaz kesin cizgiler yok.Cok okudum forumlari aylardir okuyorum garanti olan gecici kalicida fazla para alip son dikis diye gecici yapiyorlar.Benim de ilk birlikteligim esimle olacak insallah tabi ertesi gun hayatima nasil bir sekilde devam ediyor olurum o simdilik muamma.Bakalim zaman gosterecek dusun dusun icinden cikilmiyor ya bi gun dhaa fazla dayanamayip gidip atlayacagim bi yerlerden bitecek bu iskence ya da bakalim dayanacagim sonucu gorecegim sonuca gore artik naparsam.yazdiklarin icimi sizlattiya hayat bu kimse oyle buyuk konusmasin herkesin colugu cocugu var ben hep hassastim o konuda cok sukur bir skinti yasamadim.cok onemliydi herzaman ama namustur odur vs hersy bir yana hep derdim ki ilk beraberligim esimle olmali oylede oldu ve seninde boyle bir hata olmus yazik gunah uzulme ayni durumda cok yakin arkadaslarim var sizinle ayni seyi yapacaklar bence korkmayin o dikisler kolay kolay patlamaz ama gecici yaptirmayin arkadasim kalici yaptircak kesinlikle bozulmuyormus dikisleri allah kolaylik versin uzulmee sakin
ya simdi eskiden soylediklerinde anlamaz diyordum ama acik konuscam 5 ayi gecti evleneli ve evlenince yasayinca arkadasima dedim ki ya erkekler anlar bence dedim bilmiyorum ya anlamazlarmi ipi gormemesini bi sekilde saglarsinda belli olmazmi hic olmayanla olan arasinda fark var yani anliyosun dimi...ya karisik bir konu arkadasim senide uzmek istemiyorumsordum, her ikisi garantili dedi,benim ancak gecici yaptirmaya gucum yeticek,cunki vaktim cok az. gecici olunca da iplerin fark edilmesinden korkuyorum(((((
sakinnnnnn asla sen yasamamissin bu kadar kafanda buyutme o geceyi eminim hersey normal olacaktir olay zarlami bitiyor sen kandirmiyorsun ki uzulme hem sen iliskiye girmemissinki kucukken ne oldu anlamadim ozel degilse ? bence birdaha kanama olur olay kansaBenim icin de oyle cok onemli bu konu evlilik disina her zaman karsiyim.Ama hayat oyle degil iste bu kadar siyah beyaz kesin cizgiler yok.Cok okudum forumlari aylardir okuyorum garanti olan gecici kalicida fazla para alip son dikis diye gecici yapiyorlar.Benim de ilk birlikteligim esimle olacak insallah tabi ertesi gun hayatima nasil bir sekilde devam ediyor olurum o simdilik muamma.Bakalim zaman gosterecek dusun dusun icinden cikilmiyor ya bi gun dhaa fazla dayanamayip gidip atlayacagim bi yerlerden bitecek bu iskence ya da bakalim dayanacagim sonucu gorecegim sonuca gore artik naparsam.
ben ipi gormemeisini nasil sagliyacagimi da bilmiyorum((( anliyorum(((((((ya simdi eskiden soylediklerinde anlamaz diyordum ama acik konuscam 5 ayi gecti evleneli ve evlenince yasayinca arkadasima dedim ki ya erkekler anlar bence dedim bilmiyorum ya anlamazlarmi ipi gormemesini bi sekilde saglarsinda belli olmazmi hic olmayanla olan arasinda fark var yani anliyosun dimi...ya karisik bir konu arkadasim senide uzmek istemiyorum
tesekkur ederim. gecici oldugu icin o iplerin cabuk erimemesinden korkuyorum, bende en ufak siyrik izi bile cok gec sagalir. her zaman icinde bir subhe olur bence erkek oldugu icin....gecec gece şu konuyada bakıp çıkayım diye geciriyordum içimden nasılda üzüldüm konuna öncelikle Rabbim yardımcın olsun sorularına gelince doktora bunları detaylıca sorsan daha garantili cevaplar almazmısın aslında şimdi burada sana fikirler verilirde belki kişiye göre değişiyordur bunlar belki de hani ip belli olmuyormu demişsiniz ama ameliyatlarda bile doktorlar artık kendiliğinden eriyen ip kullanıyorlar belki bundada öyle birşey kullanıyorlardır yada mesela doktor daha önceden ilişkiye girmediğini anlayamıyormu erkek arkadasına anlatsan sonra onunla doktora gitsen yanında açıklama yapsa doktor olmazmı acaba
Insallah her sey yolunda gider.Islem hakkinda vs yeterli bilgiye sahibim zaten 600 sayfalik konuyu tamamen ezberledim nerdeyse.Isteyen istedigini dusunebilir bu islemi yaptiranlar hakkinda ama ben mecburum baska yolu yok.Sonucu yazarim bir aya kalmaz muhtemelen , yazacak durumda olursam tabi.
Sen ankarada hymenoplasti oldum konusunu oku.Kimseden ip falan dusmemis su ana kadar .Konuyu oku en net bilgiler orda birebir yasayanlar cunku.ben ipi gormemeisini nasil sagliyacagimi da bilmiyorum((( anliyorum(((((((
tamam,cogunu okudum,yine goz atarim.ama insan o kani gorunceye kadar endiseleniyor cok. bir de benim doktor secimim cok az,mecbur ona yaptiricam. sen sonucu bana ozel atarmisin yoksa burda mi yazarsin? ben yeniyim,oyle ozel mesaj yazmama gibi seyler varmis,cok anlamiyorum onlari.Sen ankarada hymenoplasti oldum konusunu oku.Kimseden ip falan dusmemis su ana kadar .Konuyu oku en net bilgiler orda birebir yasayanlar cunku.
Haklisin ben de oyleyim.Doktorun tanidik mi burda ismi geciyor muydu? Gecmese bile geciciyi hemen hemen her doktor yapabiliyormus zaten.Digerleri de kalici adi altinda gecici yapiyorlar.Bence dusmez ama ilk is lavaboya gidin falan yazmislar en kotu ic camasirimdan dusmustur herhalde falan de.Doktoruna her seyi sor , guven.Sonucu burda ayrintilariyla yazarim , yazacak durumda olursam yani olumlu olursa.tamam,cogunu okudum,yine goz atarim.ama insan o kani gorunceye kadar endiseleniyor cok. bir de benim doktor secimim cok az,mecbur ona yaptiricam. sen sonucu bana ozel atarmisin yoksa burda mi yazarsin? ben yeniyim,oyle ozel mesaj yazmama gibi seyler varmis,cok anlamiyorum onlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?