gecici kizlik dikimi

Haklisin ben de oyleyim.Doktorun tanidik mi burda ismi geciyor muydu? Gecmese bile geciciyi hemen hemen her doktor yapabiliyormus zaten.Digerleri de kalici adi altinda gecici yapiyorlar.Bence dusmez ama ilk is lavaboya gidin falan yazmislar en kotu ic camasirimdan dusmustur herhalde falan de.Doktoruna her seyi sor , guven.Sonucu burda ayrintilariyla yazarim , yazacak durumda olursam yani olumlu olursa.
Insallah olumlu olur. lavaboya gitmek kolay da,ya kendisi hiss ederse diye korkuyorum. doktorun adi burda gecmiyor,ben Turkiyeden degilim zaten.

Ben de yeni uyeyim ozel mesaj yazmadim bilmiyorum.Ben cok sıkildim artik boyle endiselerle yasamaktan yasasam ve bitse diye gun sayiyorum geriye.Ne olacaksa olsun artik,olumlu olursa girer sonucu yazarim ekim ortalarinda falan muhtemelen.
ayenen oyleyim ben de. Insallah olumlu olur.

Insallah olumlu olur. lavaboya gitmek kolay da,ya kendisi hiss ederse diye korkuyorum. doktorun adi burda gecmiyor,ben Turkiyeden degilim zaten.
Islemden once doktorun kullanacagi ipe bak o zaman hissedilecek bir sey mi diye ben de tam bilmiyorum.Icine gizliyorlarmis sanirim ama tam nasil bir islem bilmiyorum yazilana cizilene gore konusuyorum ben de.Sonucu alinca ayrintisiyla yazarim , diger yazilanlari da oku rahatlarsin.O kadar sıkildim ki aylardir bitsin diye bekliyorum,gun ola hayrola demisler.

gecici diye bisey yok canlarim.sadece evlenmeden bir kac gun once vajinanin giris kismina birazcik nesterle yara aciyolar ve iliski sirasinda bu yara kaniyo.tabi surekli islak kaldigi icin hemen iyilesmedigi icin hemen kaniyo

gecici diye bisey yok canlarim.sadece evlenmeden bir kac gun once vajinanin giris kismina birazcik nesterle yara aciyolar ve iliski sirasinda bu yara kaniyo.tabi surekli islak kaldigi icin hemen iyilesmedigi icin hemen kaniyo
Çok acımasız bir durummuş :(

tesekkur ederim. gecici oldugu icin o iplerin cabuk erimemesinden korkuyorum, bende en ufak siyrik izi bile cok gec sagalir. her zaman icinde bir subhe olur bence erkek oldugu icin....

bnm cildim cok fazla hassas şimdiye kadar kendim gibi birini görmedim ama perşembe günü burnumdan ameliyat oldum eriyen ip kullandı doktor ve su anda ortada ip yok cnm bence erkek arkadasınla konusmayı dene kendini riske atma acıkca sole ona onun istediği bulduğu bir doktora gitmeyi teklif et cünkü doktorlar zaten önceden ilişkiye girilip mi bozuldugunu yoksa baska sekilde mi anlıyorlar en kesin çözüm bu olur düşünsene ortada hiç bir sucun yokken gidip diktiriyorsun sonra herhangi bir şekilde sevgilin bunu anlıyor yada tesadüfen öğreniyor o zmn nasıl inandıracaksın onu :KK51:

bnm cildim cok fazla hassas şimdiye kadar kendim gibi birini görmedim ama perşembe günü burnumdan ameliyat oldum eriyen ip kullandı doktor ve su anda ortada ip yok cnm bence erkek arkadasınla konusmayı dene kendini riske atma acıkca sole ona onun istediği bulduğu bir doktora gitmeyi teklif et cünkü doktorlar zaten önceden ilişkiye girilip mi bozuldugunu yoksa baska sekilde mi anlıyorlar en kesin çözüm bu olur düşünsene ortada hiç bir sucun yokken gidip diktiriyorsun sonra herhangi bir şekilde sevgilin bunu anlıyor yada tesadüfen öğreniyor o zmn nasıl inandıracaksın onu :KK51:
ip konusunda biraz yuzum guldu))))) ben okuduklarima gore ustunden bir hafta gectikden sonra anlayamazlarmis nasil bozuldugunu.

Kim demisse bunu size yanlis demis.Yapilan islemle alakasi bile yok bu dediklerinizin.Tekrar arastirin derim.
Doktorlar anlamiyorlar malesef nerden anlayacak ki ne girmis de bozulmus belki ucu girdi tamami girmedi bozuldu doktor bilemez bilmedigi sey icin de konusmaz.Keske bi makinasi olsa da baglayinca dogruyu soylese ama yok malesef.Buarada kisileri karistiriyorsunuz.Kayitlar gizli isim bile verilmiyor ogrenmesi zor hem onu arastirmaz zaten tutup da.Ben cok dusundum aylarca kendimi yedim yillarca da beynimi ama baska cikar yolu yok.Onun kafasinda tek bir soru isareti kalacagina olmeyi tercih ederim bu boyle.

Benim son mesajimdi.Artik yazilanlara cevap vermeyecegim.Sonucu girer yazarim bir de , yazacak durumda olursam.Allah kimseye yasatmasin bunlari her ne sebeple olursa olsun tek diyecegim bu.

ip konusunda biraz yuzum guldu))))) ben okuduklarima gore ustunden bir hafta gectikden sonra anlayamazlarmis nasil bozuldugunu.

hayır bunu sor doktoruna kesin çünkü okudugum bir haberi hatırlıyorum bayagı eski bir zamandı kızın teki sevgilisinden intikam almak için bana tecavüz etti demişti sonra tabi adam inkar ediyor kontrol edilince tecavüzle değil parmak genişliginde birşeyle bozuldugu anlaşılıyor sonra kızda itiraf ediyor kendisi sokuyor parmagını sevgilisi ceza alsın diye demekki anlaşılabiliyor bence diktirme işini en son düşün olumsuz yanlarını düşün diktirirsin kanamaz aksilik olur doktora gimeyi bile teklif edemezsin onun üstüne diktirdiğini anlar diye o_O

hayır bunu sor doktoruna kesin çünkü okudugum bir haberi hatırlıyorum bayagı eski bir zamandı kızın teki sevgilisinden intikam almak için bana tecavüz etti demişti sonra tabi adam inkar ediyor kontrol edilince tecavüzle değil parmak genişliginde birşeyle bozuldugu anlaşılıyor sonra kızda itiraf ediyor kendisi sokuyor parmagını sevgilisi ceza alsın diye demekki anlaşılabiliyor bence diktirme işini en son düşün olumsuz yanlarını düşün diktirirsin kanamaz aksilik olur doktora gimeyi bile teklif edemezsin onun üstüne diktirdiğini anlar diye o_O
offfff((((((((

bencede ya iliskiye girmekle,parmaginla onceden zarar vermen ayri seyler al sevdicegini gir orani doktor baktigi fibi anlar bunu esinde anlar iliskiye girenle girmeyen arasinda daglar kadar fark var be

sakın karamsar olma cnm güçlü olmalısın yani önceden beraberliğin olmuş olsa pişman olmuşsundur yada herhangi bir sebepten diktirmek istersin o zmn anlarım seni ama hiç bi sucun yokken bu kdr masumken bence kandırma işini en sona bırak hiç bir yol bulamazsan bunu düşün iyice arastır doktorunla konus herseyi sor ögren sonra için nasıl rahat edecekse hangi yol sana güvenilir gelecekse onu yap :KK51:

bencede ya iliskiye girmekle,parmaginla onceden zarar vermen ayri seyler al sevdicegini gir orani doktor baktigi fibi anlar bunu esinde anlar iliskiye girenle girmeyen arasinda daglar kadar fark var be
en korktuğum seydir haklıyken haksız duruma düşmek birde bu durumun acıklanabilir bir yanı yok neresinden tutsa elinde kalır ben olsam her fikrin olumsuz yanını düşünürdüm ve en az zarar alacağım yolu secerdim doktor centik seklinde bile yırtıldıgını anlıyorsa ve tekrar kanama ihtimali de varsa kesiinlikle nasıl ne boyutta yırtıldıgınıda anlar o_O

illa acik konusturcak :) dur oze
en korktuğum seydir haklıyken haksız duruma düşmek birde bu durumun acıklanabilir bir yanı yok neresinden tutsa elinde kalır ben olsam her fikrin olumsuz yanını düşünürdüm ve en az zarar alacağım yolu secerdim doktor centik seklinde bile yırtıldıgını anlıyorsa ve tekrar kanama ihtimali de varsa kesiinlikle nasıl ne boyutta yırtıldıgınıda anlar o_O
katiliyorum arkadasim yani bende evliyim yani bildigim icin cok fark var ve iliskiye girmemis hic allah askina tek zarla iliskimi oluyor o anlar illa acik konustrcaklar :)

sakın karamsar olma cnm güçlü olmalısın yani önceden beraberliğin olmuş olsa pişman olmuşsundur yada herhangi bir sebepten diktirmek istersin o zmn anlarım seni ama hiç bi sucun yokken bu kdr masumken bence kandırma işini en sona bırak hiç bir yol bulamazsan bunu düşün iyice arastır doktorunla konus herseyi sor ögren sonra için nasıl rahat edecekse hangi yol sana güvenilir gelecekse onu yap :KK51:
Yazmayacagim dedim ama siz bu kadar yazinca cevap vermek istedim ama konu da kapansin istiyorum artik.Haklisiniz bana yardim etmek istiyorsunuz ama ben bunlari dusundum zaten aylardir beynim gitti.Simdi oncelikle nisanlimin sectigi doktora gideceksem o doktor ne diyecek bilemem.Belki ters bi doktor olacak onu da gectim hadi parmak gibi bir cisimle bozulmus dedi , anladi ama ya nisanlim kimin parmagi diye bir suphe duyarsa? Bakin benim gibi olan insan binde birdir o yuzden de ben kendimi nasil anlatirsam anlatayim hep bir suphe kalir.Kaldi ki artik sona geldim dugunume az kaldi bu saatten sonra anlatamam.Zarin bozulmasi icin illa iceriye tamamen giris sart degil yani iliskiye girmemis olmak bunu senin yaptigini gostermez ki bu bir kanit degil burda cok insan vardi hafif zorlama ile bozulmus benimki gibi centikli olmus zari.Yani hicbiri nisanlimin kafasindakileri yok etmez ya buna kafayi takar bambaska seyler dusunurse.Islemde kararim kesin acaba aklinda suphe mi var diye bir hayat surdurmektense ya hep ya hici tercih ederim.Baska yazmak istemiyorum tesekkur ederim yardimci olmaya calistiginiz icin.

Bu arada canim sen kisileri karistiyorsun off diyen uye ben degilim.

Back
X