- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
17 DA EVLENDİM KOCAMINDA İLK SEVGİLİSİYİM UMARIM YETELİDİR...kocanın senden önce yaşadığı cinsellikleri sana detaylı anlatmadığı için sen şuan saf mı oluyorsun...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 DA EVLENDİM KOCAMINDA İLK SEVGİLİSİYİM UMARIM YETELİDİR...kocanın senden önce yaşadığı cinsellikleri sana detaylı anlatmadığı için sen şuan saf mı oluyorsun...![]()
gelelim asıl mevzuya.....kocanın senden önce yaşadığı cinsellikleri sana detaylı anlatmadığı için sen şuan saf mı oluyorsun...![]()
Güzel senaryo, benim bakire olmayan kızlara karşı tutumunuzu eleştirmem beni kızlık zarına önem vermeyen biri yapmaz, eşimi de yapmaz yazdığınız senaryoları da ispatlamaz. Kızlık zarı dikimini savunduğunu da göstermez. Sadece sizin üslubunuza hakaretvari yaklaşımınıza tepki gösterdiğimi gösterir. Ama bak acı bir şey söyleyeceğim. 17 yaşında eşinin ve senin anne ve babalarınızı başka bir şey yapar. Sen 17 iken eşin 27 idi ise de eşini de başka bir şey yapar. Kendi ezikliklerinizi başkalarından çıkarmaya çalışıyorsunuz.gelelim asıl mevzuya.....
evet karşı tarafta aynı şeyi yutturmaya çalışıyorsa o zaman bayanlar da saf olur.....
benim demek istediğim insanların kandırılmaması....bu konuya önem veren bi erkekse...
o zaman siz kızlık zarına önem vermeyen biri olarak kendinize göre önem vermeyen bi erkekle beraber olacaksınız......
insanlara istemediği bi hayatı kandırarak yaşatıyorsunuz.....
bn ilk ilişkiden cekiniyorum korkuyorum doktora gidip hsni esnek mi kalin kizlik zari die bakiliyor mu hani muayene ederken zarar gelir miAnlayissiniz degil bana sonsuz guvenirama insanin hic sucu yokken bunu yasamasi cok agir.
yillardir beynimi kemiren bir kuskuydu doktora gittim ve ogrendim evlilik isi ciddiye binince.Basta bile bir sure cikar sonra ayrilirim diye basladim ama olmuyor ne o beni birakabilir ne ben onu.
olmuyor iste tek cozum yolum bu.O da olursa olmazsa naparim bilmiyorum ama kafasinda en ufak bir suphe bile olmamasi icin her seyimi verirdim.Keske kolay olsa ama degil bazen bu imtihana neden tabi tutuldugumu merak ediyorum ama insallah ustesinden gelirim.Bunun ustesinden gelirsem sirtim yere gelmez bir daha eminim.Dedigim gibi isteyen istedigini yazip cizsin benim vicdanim rahat.Kimseyi kandirmiyorum cocuklukta yaptigim hatami telafi edecegim sadece edebilirsem.Edemezsem ne olur bilmiyorum.Anlat demesi kolay ama kim inanir ki? cok sevsen cok guvensen bile buna tamamen inanmak zor.Ama gercek bu malesef her gece kendime lanet ediyorum ama cocuktum iste.
( daha fazla yazmak istemiyorum.
Valla Allah kmseye vermesin öyle gözüm takıldı okudum bence anlatma git dik neden dersen sana inansa bile içinde hep bir acaba kalcak şüphe çok tehlikelidir evliliğinizin bir damarı olmaz sonuçta kmseyle bişey yaşamamışsın bundan dolayı niye vicdan azabı çekesin kocanı şüphede bırakmaAnlayissiniz degil bana sonsuz guvenirama insanin hic sucu yokken bunu yasamasi cok agir.
yillardir beynimi kemiren bir kuskuydu doktora gittim ve ogrendim evlilik isi ciddiye binince.Basta bile bir sure cikar sonra ayrilirim diye basladim ama olmuyor ne o beni birakabilir ne ben onu.
olmuyor iste tek cozum yolum bu.O da olursa olmazsa naparim bilmiyorum ama kafasinda en ufak bir suphe bile olmamasi icin her seyimi verirdim.Keske kolay olsa ama degil bazen bu imtihana neden tabi tutuldugumu merak ediyorum ama insallah ustesinden gelirim.Bunun ustesinden gelirsem sirtim yere gelmez bir daha eminim.Dedigim gibi isteyen istedigini yazip cizsin benim vicdanim rahat.Kimseyi kandirmiyorum cocuklukta yaptigim hatami telafi edecegim sadece edebilirsem.Edemezsem ne olur bilmiyorum.Anlat demesi kolay ama kim inanir ki? cok sevsen cok guvensen bile buna tamamen inanmak zor.Ama gercek bu malesef her gece kendime lanet ediyorum ama cocuktum iste.
burada bunu anlatmak için konu biş açtım ellerinden gelse döveceklerdi beni o derece senin gibi kaç kızla dalga geçiliyor ama hiç kmsede durup demiyor benimde bir kızım olursa diye boşver sen onları Allah yardımcın olsun kimseyede böyle bir dert vermesin şimdi sana bunu yazıyorum ya ne diyecekler biliyomusun bu kızda aynı durumda.. burada bazı insanlarda kalıplaşmış düşünceler var insanları takarsan sen yok olursunYazip cizmesi kolay ama yasamasi kolay degil iste.Karsindaki ne yasiyor ne yasadi bilmeden yorum yapmak kolay.Buraya yazmak hataymis distan okumak daha iyiydi.Bi de girersem sonucu yazmak icin girerim o da bu foruma vefa borcum oldugu icin.Olumlu olursa o da , olumsuzsa yazamayadabilirim o psikoloji ile naparim bilmiyorum.Tek diyecegim kimsenin hayatina disardan ahkam kesmeyin.Kendi dogrularinizla yasayin hayatinizi , baskasina karismayin.
ben ve eşimin yaşı evlendiğimizde aynıydı yani 17...bu 27 17 olayını nerden ürettin acaba....bence senin anlama problemin var....Benim eşim 27 kardeşim de seneye 17 mesela. Seneye kardeşime eşim yaşlarında biri talip olsa bizim çevremiz o kişiyi sapık ilan eder. : )
neyin ezikliği pardon....kocama yalan söylemediğim için mi ezik oluyorum.... ya da başkasıyla yatıp kendimi ona kakalamadığım için mi.....ben kaçarak evlendiğimden anne babalarımızın bi yükümlülüğü yok haddini aşma .....Güzel senaryo, benim bakire olmayan kızlara karşı tutumunuzu eleştirmem beni kızlık zarına önem vermeyen biri yapmaz, eşimi de yapmaz yazdığınız senaryoları da ispatlamaz. Kızlık zarı dikimini savunduğunu da göstermez. Sadece sizin üslubunuza hakaretvari yaklaşımınıza tepki gösterdiğimi gösterir. Ama bak acı bir şey söyleyeceğim. 17 yaşında eşinin ve senin anne ve babalarınızı başka bir şey yapar. Sen 17 iken eşin 27 idi ise de eşini de başka bir şey yapar. Kendi ezikliklerinizi başkalarından çıkarmaya çalışıyorsunuz.
bn ilk ilişkiden cekiniyorum korkuyorum doktora gidip hsni esnek mi kalin kizlik zari die bakiliyor mu hani muayene ederken zarar gelir miAnlayissiniz degil bana sonsuz guvenirama insanin hic sucu yokken bunu yasamasi cok agir.
neyin ezikliği pardon....kocama yalan söylemediğim için mi ezik oluyorum.... ya da başkasıyla yatıp kendimi ona kakalamadığım için mi.....ben kaçarak evlendiğimden anne babalarımızın bi yükümlülüğü yok haddini aşma .....
benim bakire olmayan kişilerle sıkıntım yok .... sözüm bakire olmayıp bakireyim diye evlendikleri ileride aynı yastığa baş koyacakları insanlarını kandıranlara.....ayrıca bende eşimde evlendiğimizde 17 yaşındaydık...attığın okların hiçbiri hedefi bulmuyo....kapa artık bence o çeneni....
Sen beni anlamıyorsun. Ben sadece senin hayatının da mükemmel olmadığını da görmek için üstüne geldim. Ve mükemmel olmadığını da gördüm. 17 yaşında kaçarak evlenmişsin. Nasıl ki bi kızın zarını diktirmesi ve kocasından saklaması senin için rezil bir şeyse, başkasına göre de 17 yaşında bi kızın kaçarak evlenmesi utanç verici olabilir. Anlıyor musun? Demek istediğim kimse mükemmel değildir, kimse her zaman dört dörtlük tercihler yapamayabilir.neyin ezikliği pardon....kocama yalan söylemediğim için mi ezik oluyorum.... ya da başkasıyla yatıp kendimi ona kakalamadığım için mi.....ben kaçarak evlendiğimden anne babalarımızın bi yükümlülüğü yok haddini aşma .....
benim bakire olmayan kişilerle sıkıntım yok .... sözüm bakire olmayıp bakireyim diye evlendikleri ileride aynı yastığa baş koyacakları insanlarını kandıranlara.....ayrıca bende eşimde evlendiğimizde 17 yaşındaydık...attığın okların hiçbiri hedefi bulmuyo....kapa artık bence o çeneni....
hayır 3 gün sonra eşimle aynı ev değil aynı ilde bile değildik bu dönemdeKaçtığınız gün mü nikahınız kıyıldı. : ))
kaçarak evlenmenin neyi ahlak dışı pardon...... evlenme yaşından 1 yaş önce evlenilmesi mi....Sen beni anlamıyorsun. Ben sadece senin hayatının da mükemmel olmadığını da görmek için üstüne geldim. Ve mükemmel olmadığını da gördüm. 17 yaşında kaçarak evlenmişsin. Nasıl ki bi kızın zarını diktirmesi ve kocasından saklaması senin için rezil bir şeyse, başkasına göre de 17 yaşında bi kızın kaçarak evlenmesi utanç verici olabilir. Anlıyor musun? Demek istediğim kimse mükemmel değildir, kimse her zaman dört dörtlük tercihler yapamayabilir.
Sadece insanları kınamadan gerektiğini söylüyorum. Bütün meselem bu.
Tamam kaçarak evlenmek kötü bir şey değil herkes kaçarak evlensin. Siz de dünyanın en ahlaklı en mükemmel insanısınız. Bütün ahlaksızlar ölsün. Bu ahlaksızların kim olduğunu da siz seçin. Tamam? Şimdi oldu sanırım. : D hadi bay bayan mükemmel ahlaklı.kaçarak evlenmenin neyi ahlak dışı pardon...... evlenme yaşından 1 yaş önce evlenilmesi mi....
ama ben size kızlık zarı dikimi hakkında ahlak dışı birçok şey sayabilirim....
o zaman herkes niye dulum diye geziyo ki diktirip diktirip evlensinler...
neyse size son mesajım iyi günler....
yazmadan duramycm arkadaş bir kazadan dolayı bunu yapmak zorunda kalıyo ailesi üzülmesin ailesine laf gelmesin diye kendinizi ahlak abidesi gösteriyorsunuz ya hani sizde kaçarak evlenmişsiniz ve aileniz çok üzülmüştür ailenize lafta gelmiştir böyle şeyleri çok takıyor olsaydınız kaçmazdınız beklerdiniz sabırla öyle değilmi ama eminim sizinde geçerli bi sebebiniz vardır işte bu arkadaşında bir sebebi var keyfinden yapmıyor bilmem anlatabildmmikaçarak evlenmenin neyi ahlak dışı pardon...... evlenme yaşından 1 yaş önce evlenilmesi mi....
ama ben size kızlık zarı dikimi hakkında ahlak dışı birçok şey sayabilirim....
o zaman herkes niye dulum diye geziyo ki diktirip diktirip evlensinler...
neyse size son mesajım iyi günler....
ben kendimi ahlak abidesi göstermedim....bu kıyası yapan sizlersiniz......yazmadan duramycm arkadaş bir kazadan dolayı bunu yapmak zorunda kalıyo ailesi üzülmesin ailesine laf gelmesin diye kendinizi ahlak abidesi gösteriyorsunuz ya hani sizde kaçarak evlenmişsiniz ve aileniz çok üzülmüştür ailenize lafta gelmiştir böyle şeyleri çok takıyor olsaydınız kaçmazdınız beklerdiniz sabırla öyle değilmi ama eminim sizinde geçerli bi sebebiniz vardır işte bu arkadaşında bir sebebi var keyfinden yapmıyor bilmem anlatabildmmi![]()
Arkadasim anlama sıkintin falan mi var? Kimseyi kandirmiyorum ben bilmem anlatabildim mi.Elalemin derdi seni mi gerdi sanane ya Allah Allah kandirsam bile sanane yani seni ne ilgilendirir ki.Gunahsa benim sucsa benim hayat benim sanane yani!ben kendimi ahlak abidesi göstermedim....bu kıyası yapan sizlersiniz......
geçerli sebebimiz olması insanları kandırma yetkisi vermez...
son msj
çoook aşık olmanda aileni reddetmene değmezdi önce kendi kusurlarımızı görelim herkes kendi yaptığından sorumludur Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın iyi günler.ben kendimi ahlak abidesi göstermedim....bu kıyası yapan sizlersiniz......
geçerli sebebimiz olması insanları kandırma yetkisi vermez...
son msj