Gebeliğe Hazırlık Geciken catlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Vanillin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2020
422
1.443
33
29
Merhaba, 17mart gece 23 00da catlatma iynesi olmam gerekiyordu yani 10cu gunumde yumurtam 22mm olmustu. Kocam sag olsun iyneyi almamis halada almadi. Bugun yaptirsam bisey olurmu acaba bilginiz varmi? Bugun 12ci gunumdeyim

Kendiliğinden de çatlamış olabilir. Çatlamamış büyümüş kiste dönüşmüş de olabilir. Muayene olmalısın.

Kendiliğinden de çatlamış olabilir. Çatlamamış büyümüş kiste dönüşmüş de olabilir. Muayene olmalısın.
Gecen ay da 24mm yumurta oldu ben yine catlatmayi yapamadim bir ay gecikmeyle 3tane silik test duphaston ardindan adet. Hemsire 14cu gune kadar yapa bilirsin dedi. Napsam acaba

Gecen ay da 24mm yumurta oldu ben yine catlatmayi yapamadim bir ay gecikmeyle 3tane silik test duphaston ardindan adet. Hemsire 14cu gune kadar yapa bilirsin dedi. Napsam acaba
Ben bildiğimi söylüyorum. Geçen ay neden yapamadın?

14.güne kadar yapılır mı ya yumurta bu gelişimi ilerler de durur da. Muayene çok önemli.

Eşinizle ortak kararınız mı çocuk sahibi olmak?
Tabiiki ortak kararimiz. Esim asker sacma sapan bi koye verdiler tayinimizi gecen ayda tam tasinma gunune denk gelmisti catlatma gunum doktor msj yollamis gormemisim. Bu koydeki eczanede herilac bulunamiyor malesef taksi soforune soylemis alsin diye o da sehre gitmemis.Boyle sacma sapan seyler

Ben bildiğimi söylüyorum. Geçen ay neden yapamadın?
Tasiniyoduk o gun benim doktorum uzakta burda ultasona girip resmini yolluyorum o da yaziyo bunu yap onu yap diye. Yazmis ben telastan unutmusum tele bakmayi

Yani siz bilirsiniz de doktora gittiğiniz gibi iğnenizi kendiniz gidip alabilirsiniz. Köyde eczane de varmış önden söyleyip iğneyi getirtebilirsiniz ecza depoları servis yapıyor eczanelere sonuçta.. Emek veriyorsunuz yazık. Allah nasip ederse hamile olduğunuzda veya bebeğiniz doğduğunda herhangi bir durumda da eşinizi mi bekleyeceksiniz?

Yok ben kendim gidemiyorum sehire 1aydir burdayim zaten hic bir yeri bilmiyorum. Napsam bilemedim simdi

Ay ben yarısında bayılırım benim hayatım çok sıkıcı bana anlatma.
Geldim simdi icerdeki ciksin bakalim ne dicek. Benimkinde o kadar aksiyon gerilim stres var ki daha 24yasindayim ama saclarim ben beyaz oldu

inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi konu sahibi :)

çok direndim ama başaramadım, yazmak zorundayım:

iyne değil iğne,bir öğretmen olarak daha dikkatli davranmanızı beklerdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…