Arkadasim taktinmi sen bana
Oncelikle iyi dileklerin icin tesekkur ederim. Evet ogretmenim ama turk deyilim Azerbaycanliyim bizim yazi kurallari farkli bizde iyne mesela bazi seyleri yalniz yaziyo ola biliriminşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi konu sahibi :)
çok direndim ama başaramadım, yazmak zorundayım:
iyne değil iğne,bir öğretmen olarak daha dikkatli davranmanızı beklerdim :))
Azarbaycanlılar da Türk. Kurallarınız farklı olabilir.Arkadasim taktinmi sen banao halde bide harf mi dusunecektim, ben turk deyilim Azerbaycanliyim. Bizde yazi kurallari sizinki gibi deyil
Evet farkli. Kendi dilimde yazayimda bakalim anlayacak misinAzarbaycanlılar da Türk. Kurallarınız farklı olabilir.
Merhaba canım yumurtan güzel gelişmiş, klomenmi kullandın, inşallah hayırlısıyla bebişin gelir bu ayYumurta 24mm olmus catlatma iynesini hemen hastanede yaptirdim bende
Merhaba evet canim klomen kulladim adetimin 5ci gununden gunde 1kez en kucuk dozundan. Gecen ayda ilk kez boyle olmustu yumurtam kendi kendine ama kalin duvarliydi. Bu ay doktor klomen onerdi catlatmayida yaptik kocayi bulursam deyerlendirmenide yapacaaamMerhaba canım yumurtan güzel gelişmiş, klomenmi kullandın, inşallah hayırlısıyla bebişin gelir bu ay
Merhaba evet canim klomen kulladim adetimin 5ci gununden gunde 1kez en kucuk dozundan. Gecen ayda ilk kez boyle olmustu yumurtam kendi kendine ama kalin duvarliydi. Bu ay doktor klomen onerdi catlatmayida yaptik kocayi bulursam deyerlendirmenide yapacaaam
Ben 2yildir evliyim ilk evlendigimiz zamandan istiyoruz hep. Benimde rahmim kucuk bundan onceki doktorlar hep 5 6yil tedaviyle belki hamile kala bilirsin dediler bu yeni doktor ilk kez klomen onerdi. Benim bat da 8nisan 28nisanda evlilik yil donumu. Peki dusuk amh nin tedavisi yokmu?süpersin, ne zamandır deniyorsunuz, benim yumurta kalitem kötü amhda düşük doktor klomen flan önermiyor, yani bi etkisi olmaz diyor, bende takip ediyorum böyle, benim bat 4 nisan bu aralar ovülasyon bekliyorum yakınız sanırım
hadi inşallah bu doktor size uğurlu gelir, evlilik yıl dönümünüzde hediyesiyle gelirBen 2yildir evliyim ilk evlendigimiz zamandan istiyoruz hep. Benimde rahmim kucuk bundan onceki doktorlar hep 5 6yil tedaviyle belki hamile kala bilirsin dediler bu yeni doktor ilk kez klomen onerdi. Benim bat da 8nisan 28nisanda evlilik yil donumu. Peki dusuk amh nin tedavisi yokmu?
Amh niz kaç?süpersin, ne zamandır deniyorsunuz, benim yumurta kalitem kötü amhda düşük doktor klomen flan önermiyor, yani bi etkisi olmaz diyor, bende takip ediyorum böyle, benim bat 4 nisan bu aralar ovülasyon bekliyorum yakınız sanırım
0,84 amh, vajinal muayenede yumurtalıklarım kötü durumda olduğunu söyledi doktorlar, hala da bi gelişme yokAmh niz kaç?
Doktorlar yok diyor ama burda birkaç kişiyi gördüm amhı yükselen, klomen bende kullandım geçen ay ve prowomen kullandım ama gebelik olmadıBen 2yildir evliyim ilk evlendigimiz zamandan istiyoruz hep. Benimde rahmim kucuk bundan onceki doktorlar hep 5 6yil tedaviyle belki hamile kala bilirsin dediler bu yeni doktor ilk kez klomen onerdi. Benim bat da 8nisan 28nisanda evlilik yil donumu. Peki dusuk amh nin tedavisi yokmu?
Peki klomenle yumurtalıklarınız büyüdümü0,84 amh, vajinal muayenede yumurtalıklarım kötü durumda olduğunu söyledi doktorlar, hala da bi gelişme yok
Bu arada benimse amh 0.62 sizden daha düşük ama 3 yumurtam gelişti kalitelimidir bilmiyorum tabi çatlatma iğnesinin 7. Günü bugün,havuc incir kürü yapıyorum amh değeri için0,84 amh, vajinal muayenede yumurtalıklarım kötü durumda olduğunu söyledi doktorlar, hala da bi gelişme yok
Bilmiyorum canım ovülasyon takip ettim yumurtlama ve çatlama oldu, o dönem soğuk algınlığım vardı yeniden vajinal muayene olamazdım, ama yumurtlama günüm ve çatlama günümde çok belli ağrılarım oldu, incir kürünü bende uygulayacağım bunayı pas geçicem mayıs ayında artıkBu arada benimse amh 0.62 sizden daha düşük ama 3 yumurtam gelişti kalitelimidir bilmiyorum tabi çatlatma iğnesinin 7. Günü bugün,havuc incir kürü yapıyorum amh değeri için
Kaç mm oldu yumurtalarınız, birde muayene günü gittinizde vajinal muayene yaptımı doktorBu arada benimse amh 0.62 sizden daha düşük ama 3 yumurtam gelişti kalitelimidir bilmiyorum tabi çatlatma iğnesinin 7. Günü bugün,havuc incir kürü yapıyorum amh değeri için
21 cm 17-18 civarı oldu 3 taneKaç mm oldu yumurtalarınız, birde muayene günü gittinizde vajinal muayene yaptımı doktor
Canım arı sütü kullan 2 ay eminim yumurtanda farkı göreceksin.Kaç mm oldu yumurtalarınız, birde muayene günü gittinizde vajinal muayene yaptımı doktor
Yaptılar evet her adetimin 3. Günü gittiğimde alttan muayne yapıyor yumurta takibiKaç mm oldu yumurtalarınız, birde muayene günü gittinizde vajinal muayene yaptımı doktor
Ben amh testi yaptirmadim daha bugun yeniden klomene baslicam. Kucuk rahim meselesi biraz beni rahatsiz ediyo. Burdada hic oyle konu gormedimDoktorlar yok diyor ama burda birkaç kişiyi gördüm amhı yükselen, klomen bende kullandım geçen ay ve prowomen kullandım ama gebelik olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?